изготовление заборов-заказать красивые заборы для дома

Будь-який приватний об'єкт потребує постійного і при цьому якісного захисту від проникнення сторонніх осіб. Крім того, власники сучасних котеджів вважають за краще не виставляти своє життя напоказ і бажають, щоб сусіди не заглядали на подвір'я без дозволу. Зробити територію справді приватної допоможуть дизайнерські секційні паркани, для яких характерний суцільний формат заповнення. Якщо ж господарі звикли не звертати уваги на цікавих перехожих, вони напевно віддадуть перевагу гарним воротам і огородженням з просвітами, елементами перфорації або гратчастими вставками. Сьогодні ми пропонуємо читачам ознайомитися з трендовими комплексними рішеннями, які поєднують у собі бездоганний стиль, простоту догляду та експлуатації, і, звичайно ж, найкращу якість виготовлення.

izgotovlenie zaborov-zakazat krasivyie zaboryi dlya doma

Читайте також:

сучасні ворота - як обрати якісні вуличні системи

ВИДИ ЗАБОРІВ І ОГРОД ДЛЯ КОТЕДЖУ: ФОРМАТИ КОНСТРУКЦІЙ, ПРО ЯКИХ СЛІД ЗНАТИ

Отже, Ви вирішили зробити приватну територію ще більш красивою, затишною та безпечною. Яку ж огороджувальну систему слід обрати для цієї мети? Прийняти правильне рішення досить нелегко, оскільки сучасний ринок переповнений всілякими конструкціями на будь-який смак, колір і гаманець. Тому наше завдання сьогодні – продемонструвати вуличні в'їзні ворота та огорожі, які зможуть порадувати естетичною привабливістю, якістю, довговічністю, і, безумовно, абсолютно виправданою ціною. Вибираючи гарний паркан для приватного будинку, спочатку визначте, які функції він повинен виконувати. Фахівці рекомендують не віддавати перевагу суто декоративним конструкціям (за винятком випадку, коли об'єкт знаходиться під цілодобовою охороною, а ризик проникнення на нього сторонніх осіб – мінімальний). Дуже важливо розуміти, що встановлення паркану потрібне не просто для прикраси двору, і він може зіграти одну з ключових ролей у захисті території від вандалів та злодіїв.

производство заборов-установка в городах-киев-харьков-днепр-одесса

ДНІПРО - КИЇВ - ХАРКІВ - ОДЕСА - ЛЬВІВ - ІВАНО-ФРАНКІВСЬК

proizvodstvo zaborov-ustanovka v gorodah-kiev-harkov-dnepr-odessa

Так, наприклад, живоплоти, незважаючи на свій розкішний зовнішній вигляд та екологічність, не є затребуваними серед домовласників в Україні. Причина проста - натуральний зелений паркан легко ушкоджується (особливо при навмисному механічному впливі), тому він не стане ефективною перешкодою для недоброзичливців. Якщо еко-стиль для Вас є важливим – зверніть увагу на огорожі-габіони, які відповідають сучасним трендам і характеризуються надійністю. Дбаєте про максимальний рівень безпеки та суттєве поліпшення естетики ділянки? У цьому випадку віддайте перевагу найпопулярнішому рішенню в 2020 році. Воно має на увазі індивідуальне виготовлення воріт, хвірток та огорож з одного і того ж матеріалу. Саме у такий спосіб створюється комплексна система огородження, компоненти якої бездоганно поєднуються один з одним. Для того, щоб побачити переваги встановлення конструкцій в єдиному стилі на конкретному об'єкті, зверніться до спеціалістів vorota24.com.ua за розробкою індивідуальної 3D-візуалізації.

ulichnyie zaboryi s ustanovkoy-kompaniya vorota 24

ДИЗАЙН ПАРКАНІВ-ОГОРОЖ 2020 - ФОТО ЧУДОВИХ ВУЛИЧНИХ ВОРІТ - ВИГОТОВЛЕННЯ ПІД ЗАМОВЛЕННЯ

красивые уличные заборы с установкой - изготовление ограждений под заказ

ВИРОБНИЦТВО ПАРКАНІВ З ПОТРІБНИМИ ХАРАКТЕРИСТИКАМИ: ЯКИЙ МАТЕРІАЛ КРАЩЕ ВИБРАТИ?

Тип сировини, який буде використаний під час створення огорожі, безпосередньо вплине на наявність (або відсутність) захисних властивостей, показники міцності та естетичної привабливості виробу. При першій думці про надійну конструкцію домовласники часто представляють цегляні та бетонні паркани. Обидва вказані матеріали дійсно є дуже популярними, за рахунок чого відразу приходять на думку, проте захисні системи, що їх створюють, вважаються досить примітивними з погляду дизайну. Якщо Ви любите неординарні сучасні рішення, виберіть уже згаданий вище паркан-габіон, який виготовляють із міцної металевої сітки та натурального каменю найрізноманітніших порід.

yak zamoviti parkani dlya domu

ОЦИНКОВАНІ ВОРОТА ТА ОГОРОДЖЕННЯ - ГРАТЧАСТІ КОНСТРУКЦІЇ РОЗПАШНОЇ І ВІДКАТНОЇ КОНФІГУРАЦІЇ

sektsIynI parkani-DnIpro, KiYiv, LvIv, HarkIv-vidi zaborIv dlya domu

Для облаштування об'єкта в еко-стилі також можна розглянути дерев'яні ворота та огорожі, здатні зробити подвір'я справді затишним. Однак, вибираючи такі вироби, пам'ятайте, що вони вимагатимуть постійного вкладення додаткових засобів. Тут все пояснюється властивостями натуральної сировини – без належної (і регулярної) обробки вона легко спалахує, розсихається, псується від вологи і навіть уражається грибком. Якщо у Вас немає ні часу, ні бажання обслуговувати красиві, але надто вже вразливі конструкції – віддайте перевагу альтернативі декору під натуральне дерево. Якщо при виробництві воріт на вулицю, а також паркану будуть використані сталеві сендвіч-панелі з потрібною стилізацією – готові вироби порадують своїх власників неймовірною практичністю, довговічністю та відсутністю потреби особливого догляду. Зазначимо, що комплексна огороджувальна система зі сталевих секцій, разом з якою можна вигідно купити гаражні ворота з ідентичним дизайном, за умовчанням відноситься до преміум-сегменту. Клієнти, зацікавлені у підборі більш бюджетного варіанту, часто надають перевагу виробам із сталевого металевого листа. Так, недорогий паркан із профнастилу підійде для встановлення на дачі або у дворі приватного будинку. Щоб конструкція добре поєднувалася з екстер'єром, її можна, наприклад, задекорувати під натуральну деревину та доповнити оригінальними елементами художнього кування.

tsIna zaboru-KiYiv-yakiy parkan vibrati dlya domu

 

ВИРОБНИЦТВО ВОРІТ ІЗ СТАЛІ - ЧУДОВІ ДИЗАЙНИ ОГОРОЖ - МОНТАЖ І ГАРАНТІЯ

vigotovlennya parkanIv-KiYiv-dizayn zaborIv 2020

Ворота для котеджу та парканні секції часом виготовляють із декількох матеріалів, що дозволяє створювати оригінальні дизайнерські рішення. Чи будуть вони при цьому надійними та практичними – залежить безпосередньо від комбінованої сировини. Якщо доповнити металеві захисні конструкції вставками зі скла або полікарбонату, при акуратному обігу термін їх служби буде тривалим. Вініл та пластик також допустимі для створення декору, проте ці матеріали здатні візуально здешевити вироби (особливо, коли вставки різнокольорові, і не поєднуються по текстурі з основною поверхнею полотна).

virobnitstvo parkanIv zI stalI-suchasnI parkani dlya zamIskogo budinku

КОВАНІ ВОРОТА - В'ЇЗНІ ВІДКАТНІ КОНСТРУКЦІЇ З ЕЛЕМЕНТАМИ КОВКИ - ГАРАНТІЯ - ВСТАНОВЛЕННЯ ЗА 14 ДНІВ

кованые ворота для дома - изготовление откатных конструкций с ковкой

ДЕРЕВ'ЯНІ ОГРОЖІ І МОЖЛИВОСТІ ЇХ ОФОРМЛЕННЯ

Незважаючи на те, що штучна і синтетична сировина набагато практичніша, і часто куди дешевша за натуральну, останнє продовжує використовуватися для створення захисних конструкцій. То чому ж це й досі відбувається? Почнемо з того, що паркани та ворота з дерева, обробленого за сучасними технологіями, виглядають неймовірно дорого та дуже красиво. З природного матеріалу можна виготовляти огорожі в будь-якому стилі, декоруючи їх необхідним чином. Дійсно досвідчені майстри здатні виконувати на полотнах конструкцій об'ємні фігури, різьблені візерунки, оригінальну перфорацію та багато іншого.

современные заборы-ворота-секции из металла - оцинковка - гарантиядизайнерские заборы-ограждения - изготовление за 14 дней - гарантия

 

Тепер поговоримо про те, якому саме дереву краще віддати перевагу, оскільки далеко не кожен матеріал слід використовувати при створенні вуличних огорож. Наприклад, вважається, що завдяки високому вмісту смол хвойні породи практично не піддаються набухання від вологи, а також гниття. При цьому від природи м'яка соснова деревина є чи не найгіршим видом сировини, якщо говорити про виготовлення парканів та воріт для приватного будинку. Якщо Ви бажаєте встановити огорожу екологічного типу, що має привабливий дизайн і характеризується довговічністю – вибирайте для його створення лише дорогі види деревини: дуб, іпе (бразильський горіх), тик або кумару. Замовникам, які бажають отримувати естетичне задоволення та радіти простоті догляду за виробом, пропонуємо звернути увагу на паркан із терасної дошки. Безумовно, дерево-полімерний композит не є повністю натуральним, але саме за рахунок спеціальних домішок він набуває особливих якостей. Сучасна огорожа з ДПК характеризується легкістю у догляді та підвищеною стійкістю до різних типів ушкоджень (не піддається абразивному зносу, деформації, стирання структури, вигорянню, гниття).

стальные ворота - оцинкованные заборы под заказ - гарантия

деревянные заборы - ворота под заказ - профессиональная установка

ПАРКАН ІЗ КАМІННЯ: БАГАТОРІЧНА НАДІЙНІСТЬ І ОСОБЛИВИЙ СТИЛЬ

У порівнянні з представленим типом сировини, навіть найдорожча та оброблена за останніми технологіями деревина не викликає такої довіри у клієнтів. Це дуже легко пояснити: паркан із природного каменю практично неможливо зіпсувати – деформувати, розколоти, зчесати поверхню тощо. Вибрати виріб цього виду також досить просто: слід лише, ґрунтуючись на стилістиці екстер'єру, знайти оптимальний за структурою та кольором варіант сировини. Надійну і красиву огорожу можна виготовити з граніту, базальту, кварциту, порфіру або широко поширеного буту. Якщо Ви бажаєте придбати трендову конструкцію, яка зробить ділянку сучаснішою та оригінальнішою – замовте паркан із сітки з камінням (габіон). По суті металевий каркас такого виробу може бути заповнений практично будь-яким матеріалом, включаючи гальку, щебінь, скло і не тільки.

фото красивых ворот - заборы - дизайн ограждений 2020

ЕКСКЛЮЗИВНІ ПАРКАНИ- ДИЗАЙН ОГОРОЖ 2020 - ПРОФЕСІЙНИЙ МОНТАЖ - ОЦИНКУВАННЯ

 

оцинкованные ворота-заборы - красивые уличные конструкции - под заказ

ЕКСКЛЮЗИВНІ ПАРКАНИ ТА ВОРОТА WISNIOWSKI – УНІКАЛЬНІ СТАЛЕВІ КОНСТРУКЦІЇ З ПРЕМІУМ-ДИЗАЙНОМ

Безумовно, ми не можемо не згадати фабричних огорож для будинку класу люкс, які буквально позбавлені недоліків. Підібрати ідеальний дизайн паркану, хвіртки та в'їзних воріт у каталозі Wisniowski не важко, оскільки на момент літа 2020 року виробник пропонує близько сотні різних рішень на будь-який смак. При цьому перше, що підкорює у виробах – це їхня висока якість, яка видно неозброєним оком. Дізнавшись про виробничі процеси більш детально, Ви відразу переконаєтеся, що захисні конструкції з Польщі неймовірно довговічні і практичні. Так, виготовлення воріт та огорож здійснюється з сертифікованої сталі. Метал проходить гаряче оцинкування, обробку фірмовим сплавом Technigalva Plus, залізне фосфатування, пасивацію без хрому та покриття стійкою порошковою фарбою. На кожному етапі вироби стають міцнішими і захищенішими від негативного впливу зовнішніх факторів. Вишнею на торті є офіційна 10-річна гарантія на стійкість до утворення корозії.

дизайн заборов 2020 - фото красивых ворот - гарантия - изготовление под размер

kupit-otkatnye-vorota-v-gorode-kiev-po-tipu-reshetka-izgotovlenie-i-ustanovka

А тепер уявіть, що Ви можете вибрати не просто високоякісну, а й дуже красиву комплексну огорожу приватної території! Фахівці європейського заводу розробили 7 унікальних колекцій, у яких є сучасні, класичні та навіть універсальні рішення. Наприклад, автоматичні ворота з хвірткою та парканом у лаконічному, строгому дизайні представлені у фірмовій лінійці Classic. Їхні полотна, залежно від мотиву, можуть заповнюватися сталевими гратами, профільним листом (повністю), або оцинкованими прутами, розміщеними вертикально. Схожі стримані рішення, але вже з присутністю деяких елементів декору містять колекції Vario і Basic. Тут до металевих лозин додаються акуратні наконечники, а також красиві фігурні вставки (виконані на кшталт художнього кування). Якщо Ви підбираєте гратчасту секційну огорожу з розрідженим типом заповнення – мотиви цього формату продемонстровані в серії Style. Вироби із запропонованої колекції можуть бути прикрашені як декором фігурних форм, так і мінімальними геометричними деталями. Клієнтам, яким сподобаються візерунчасті вставки з переплетеннями і завитками в різних варіаціях, однозначно сподобаються дизайнерські огорожі та ворота для котеджу Lux.

вуличні ворота на замовлення - фото, ціна, якість

Захисні конструкції серії Premium вибирають власники приватних будинків, які віддають перевагу оригінальності, що виявляється у вкрай акуратному виконанні без надмірностей. Найбільш популярними, причому вже не перший рік, є сталеві паркани Wisniowski Modern, що характеризуються трендовим дизайном у стилі мінімалізм. Найпопулярнішим на європейському ринку є комплексна огорожа з суцільним заповненням AW.10.200, вироби з яких належать до ексклюзивної колекції HOME INCLUSIVE. Сучасний паркан для котеджу, а також розпашні та відкатні ворота у представленій варіації виконання можуть бути доповнені накладними декоративними елементами, що роблять дизайн більш оригінальним та цікавим. За запитом будь-який виріб (незалежно від серії) забарвлять в один із ексклюзивних, розроблених виробником кольорів: рекомендуємо подивитися фірмовий каталог захисних конструкцій, щоб підібрати дійсно неординарне оформлення та відтінок.

ustanovka-vorot-reshetka-kiev-sovremennye-otkatnye-avtomaticheskie-ot-zavoda-wisniowski-kiev

ЗАМОВИТИ ВИГОТОВЛЕННЯ ВОРІТ ВІДКАТНИХ З ОЦИНКОВАНОЇ СТАЛІ - ПРОФЕСІЙНИЙ МОНТАЖ

 

krasivye-vorota-dlya-doma-v-dizajne-reshetka-razdvizhnye-s-avtomatikoj-izgotovlenie-za-10-dnej

ЯК ЗАМОВИТИ НАЙКРАСИВІШІ ВОРОТА, ПАРКАНИ І ХВІРТКИ З ГАРАНТІЄЮ ВІД ВИРОБНИКА?

Якщо Ви бажаєте купити огорожу для будинку, яка захистить приватну територію від непроханих гостей і водночас зробить її оригінальною та стильною – зверніться до професійних консультантів vorota24.com.ua. Детально розгляньте фото красивих парканів та в'їзних систем, зібраних у даній статті, визначтеся зі стилістикою конструкції, а потім надайте спеціалістам можливість підібрати ідеальні рішення для об'єкту з урахуванням ландшафту, оформлення фасаду котеджу та інших індивідуальних особливостей. Персональне проектування та 3D-візуалізація комплексного огородження дозволять попередньо побачити повну картину захищеного двору, та, у разі потреби, внести зміни до передачі замовлення на виробництво. Для того, щоб прямо зараз отримати технічну консультацію, поспілкуватися зі спеціалістом з архітектури та дизайну, дізнатися, яка ціна забору за метр із установкою і не тільки – зателефонуйте за номером +38 (067) 693-70-77. Також Ви можете відвідати фірмовий виставковий салон «ВОРОТА 24 Харків», ознайомитись у ньому із зразками огороджувальних систем найвищої якості, а потім оформити замовлення на місці з гарантованою персональною знижкою! Вигода чекає на кожного гостя шоу-руму першої столиці, який розташовується за адресою: проспект Гагаріна, 20, офіс №1411.

 

ВІДВІДАЙТЕ НАШ САЛОН

 

ВОРОТА 24 - КИЇВ ВОРОТА 24 - ОДЕСАВОРОТА 24 - ХАРКІІВ ВОРОТА 24 - ДНІПРО

 

ВАС ТАКОЖ МОЖУТЬ ЗАЦІКАВИТИ:

ГАРАЖНІ ВОРОТА АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ

ОГОРОЖІ - ПАРКАНИ ВУЛИЧНІ ДВЕРІ

РОЛЕТНІ ВОРОТА ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА СЕКЦІЙНІ