Як обрати автоматику для вуличних воріт: поради експерта

Для чого насправді потрібний електричний привід? Сьогодні це обладнання широко застосовується далеко не тільки в промислових умовах. Якісні моделі також виготовляються для побутового використання. Наприклад, для керування конструкцією на території котеджу, дачі або приватного будинку. Сучасний привід для розсувних воріт робить більш зручним повсякденне життя. Це обладнання, яке також дбає про технічний стан в'їзної системи. І завдяки активному розвитку будівельної галузі дані вироби стали зустрічатися значно частіше. Але до цього дня у багатьох питання: навіщо потрібен привід і який найкраще обрати для захисту будинку? Ми пропонуємо з'ясувати, який комплект автоматики для воріт купити найкраще. Наші професіонали для вас склали ТОП-5 найпопулярніших пристроїв від європейських брендів 2023 року. Також розглянемо рекомендації від технічних фахівців щодо вибору обладнання.

ALUTECH, DoorHan, Nice: обзор. Як вибрати привід?

ВАМ БУДЕ ЦІКАВО ДІЗНАТИСЯ:

вуличні приводи на відкатні ворота з гарантією - як замовити

НАВІЩО НЕОБХІДНА ВСТАНОВЛЕННЯ АВТОМАТИКИ НА ВІДКАТНІ ВОРОТА: РОЗГЛЯДЕМО РЕКОМЕНДАЦІЇ ВІД ФАХІВЦІВ

Перше, що потрібно знати, електричний привід - це більше про безпеку конструкції та її довговічність, ніж про комфорт користувача. Звичайно, наявність автоматики робить процес управління стулками зручним. Однак, цей пристрій виконує значно більше функцій, ніж думають більшість людей. Виріб правильно розподіляє навантаження на полотно та стулки. Плавно здійснюючи рух, допомагає уникнути поломок. Багато сучасних моделей мають спеціальне оснащення, яке автоматично виявляє перешкоди.

Щоб автоматика для вуличних воріт була обрана правильно, потрібно з'ясувати кілька ключових параметрів. Насамперед це розмір ворота та маса стулки. Під них вибирається пристрій. З'ясуйте, яке електропостачання у вас. Рекомендуємо замовляти обладнання з додатковим запасом потужності (так прослужить довше). Також зверніть увагу на інтенсивність експлуатації. Важлива наявність фотоелементів, пульта дистанційного керування та інше.

ексклюзивні вуличні ворота з автоматикою з італії - ціна та якість

гратчасті вуличні ворота з приводом - автоматика з європи

АВТОМАТИКА НА ВОРОТА РУХОВОГО ТИПУ: РЕЙТИНГ ВІД НАШОЇ ТОРГІВЕЛЬНО-ВИРОБНИЧОЇ МЕРЕЖІ

ALUTECH – відомий білоруський бренд, який спеціалізується на виготовленні в'їзних систем (побутових та промислових), обладнанні для контролю доступу та електричних приводів. Білоруська компанія пропонує лінійку довговічних та функціональних виробів, створених для відкатних конструкцій. ALUTECH пропонується гарантію від 1 року, якісний сервіс та багато аксесуарів, додаткових опцій для пристроїв. Продукція відрізняється надійністю та довговічністю.
DoorHan – чеська компанія, яка, крім автоматики, виробляє підйомні конструкції вузькоспеціалізованого профілю. Зокрема, електричні приводи для побутових та промислових систем. Бренд також займається виробництвом якісного швидкісного обладнання. Автоматика для воріт представлена в широкому асортименті. Пристрої та аксесуари можна підібрати з будь-якого цінового сегмента.
Nice – італійський виробник, який успішно розвивається у виготовленні електричного обладнання для контролю доступу та управління в'їзними системами з 1995 року. Бренд пропонує унікальні та запатентовані рішення, які розробляються для зручності користувачів. Гарантія на пристрої становить від 3 років. Вироби від європейської компанії одержують численні позитивні відгуки від клієнтів по всьому світу. Виробництво розташоване безпосередньо в Італії.
FAAC – також відомий європейський бренд, який зарекомендував себе виключно з найкращого боку. Ця італійська торгова марка прославилася, зокрема, завдяки винахіднику Джузеппе Маніні, який розробив спеціальний привід для орних конструкцій ще в 1965 році. На сьогоднішній день компанія продовжує впроваджувати в будівельний ринок нововведення та має десятки своїх патентів. Виготовляє одні з найкращих приводів для воріт.
CAME – це безумовний лідер у цій галузі. Виробництво виробів відбувається у різних європейських країнах: Іспанії, Франції, Італії. Виготовляється не лише автоматика, а й системи контролю доступу, домофони, болларди та інше обладнання. Наприклад, обладнання підвищення безпеки на об'єктах державного значення. Дізнатися більше можна тут: https://vorota24.ua/avtomatika-dlya-vorot/

сучасні автоматичні ворота з приводом - автоматика на пульті

дизайн воріт та автоматики від виробника - якісні механізми з гарантією та монтажем
ДЕ ЗНАЙТИ СУЧАСНИЙ І НАДІЙНИЙ ЕЛЕКТРОПРИВОД ДЛЯ ВІДКАТНИХ ВОРОТ: РОЗГЛЯДЕМО АССОРТИМЕНТ З ЄВРОПИ

У нас в каталозі представлені пристрої від найкращих світових брендів. Зокрема, великий попит мають вироби від таких компаній, як CAME, FAAC, NICE та інші. Ми є офіційними представниками цих брендів в Україні. Завдяки цьому пропонуємо найприємніші ціни на оригінальну продукцію з Європи. Якщо вам потрібна консультація, то зверніться до мережі салонів «ВОРОТА 24 Харків». Наші менеджери запропонують варіанти, які вам сподобається найбільше. У нас представлені як бюджетні, і преміальні лінійки. Крім того, гості салону, що знаходиться на вул. Тобольска, 42А, можуть отримати персональну знижку. Послуги з монтажу обговорюються з менеджером окремо. Отримати безкоштовну технічну консультацію від кваліфікованого менеджера, а також розрахунок вартості виробу можна за телефонами: +38 (067) 690-24-24, +38 (050) 993-70-77.

 

ВІДВІДАЙТЕ НАШІ САЛОНИ ВОРІТ І ОГОРОЖ ПО УКРАЇНІ

 

ВОРОТА 24 - КИЇВ ВОРОТА 24 - ОДЕСА

ВОРОТА 24 - ХАРКІІВ ВОРОТА 24 - ДНІПРО

РІВНЕ- САЛОН ТЕРНОПІЛЬ - САЛОН

 

ВАС МОЖУТЬ ЗАЦІКАВИТИ:

ГАРАЖНІ ВОРОТА АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ

ОГОРОЖІ - ПАРКАНИ ВУЛИЧНІ ДВЕРІ

РОЛЕТНІ ВОРОТА ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА СЕКЦІЙНІ