автоматичні гаражні ворота від виробника

Сучасний ринок в'їзних конструкцій пропонує клієнтам різноманітність механізмів та варіантів оформлення. Для виготовлення гаражних воріт найчастіше можуть використовуватися такі матеріали як сендвіч-панелі, скло та натуральна деревина. Прозорі панорамні моделі були спочатку створені для комерційних приміщень для паркування, але сьогодні застосовуються і в побуті. Значними перевагами є витонченість та легкість зовнішнього вигляду в'їзної системи. Деревина застосовується переважно для вуличних конструкцій, але може використовуватися для оформлення гаражних стулок. А найбільш популярним і практичним рішенням є використання багатошарових панелей – сендвічів. Такі конструкції відрізняються високими технічними характеристиками та можливістю дооснащення та оформлення під натуральні матеріали.

автоматичні гаражні ворота від виробника - фото, ціна

ВАМ БУДЕ ЦІКАВО ДІЗНАТИСЯ

обираємо дизайнерські ворота на гараж
ВИВЧАЄМО ХАРАКТЕРИСТИКИ ЄВРОПЕЙСЬКИХ ГАРАЖНИХ ВОРІТ З ДЕРЕВА

Описати особливості конструкції із натурального матеріалу можна на прикладі продукції німецького бренду Hörmann. Секційні системи моделі LTH40 виконані з масиву деревини північної ялини або ялиці Hemlock. Ці породи були обрані невипадково, оскільки вони відрізняються стійкістю до багатьох зовнішніх факторів та безумовною красою. При цьому конструкція їх ялини або ялиці досить легка. У стандарті модель LTH40 оснащується автоматикою ProMatic із дистанційним керуванням. Конструкція комплектується торсіонними пружинами із захистом від урвища. Рама виготовляється із сталі, що пройшла гарячу оцинковку. Дерев'яні полотна можуть виконуватися з горизонтальним гофром типу S, фільонкою V, зі стандартними або індивідуальними мотивами. Таким чином, виробник пропонує отримати всі переваги натурального матеріалу, поєднаного із надійними механізмами. Деревина захищена спеціальними складами від гнилі та шкідників, а зверху опціонально вкрита атмосферостійким лаком. Колір може підбиратися зі стандартного або розширеного каталогу. Привід розрахований на 12 робочих циклів на добу. Швидкість становить 14 см/сек. Нижня секція серійно виконується з вентиляційними прорізами у підлоговому ущільненні.

гаражні автоматичні ворота - рітерна - литва

автоматичні підйомні ворота на гараж - рітерна
ЩО ПОТРІБНО ЗНАТИ ПРО ТЕПЛІ ВОРОТА ІЗ СЕНДВІЧ-ПАНЕЛЕЙ?

В'їзні системи в гараж, виготовлені з багатошарового матеріалу, забезпечують найвищий рівень термоізоляції внутрішнього простору. Цього вдається досягти завдяки використанню утеплювача між двома сталевими листами, а також безлічі ущільнювачів по периметру стулки. Секційні моделі практичні та зносостійкі, і полотно їх захищене від корозійних процесів та механічних пошкоджень. Виробники пропонують різноманітність стандартних дизайнерських рішень, а також можливість самостійно визначати особливості зовнішнього вигляду. Такі конструкції здатні прослужити щонайменше 15 років. Крім того, надається додаткова комплектація: пристрої автоматизації, системи безпеки, віконця та врізні хвіртки, інтелектуальний контроль доступу.

Перед тим, як купити секційні ворота у гараж, необхідно зробити попередні заміри отвору. Зазвичай, при виготовленні в'їзної системи на замовлення цю процедуру проводять монтажні фахівці заводу-виробника. Більшість брендів пропонують виконання нестандартних конструкцій. Серед таких, наприклад, польський завод Wisniowski: https://vorota24.com.ua/products/category/garazhnye-vorota-wisniowski-lviv. Причому клієнт вибирає більшість технічних характеристик, крім розмірів. Це стосується, зокрема, товщини багатошарового полотна, варіант оформлення та дооснащення конкретної моделі фірмовими аксесуарами.

ексклюзивні ворота на гараж - обираємо дизайн

гаражні ворота схованого типу - монтаж
КОЛИ ВАРТО ЗВЕРНУТИ УВАГУ НА ПАНОРАМНІ ВОРОТА ДЛЯ ГАРАЖУ?

Елегантні скляні системи можуть виготовлятися під проріз будь-якого розміру. Незважаючи на свою зовнішню легкість, такі моделі забезпечують високий рівень термоізоляції та захищені від злому. Крім акуратного і вишуканого зовнішнього вигляду, що доповнює фасад будівлі, системи виконують інші функції: надають більше природного освітлення, розширюючи простір, можуть мати різні механізми відкриття і автоматизуватися. Колір скла також підбирається індивідуально. Теплоізоляційні властивості підвищуються за рахунок використання потрійного скління. Жорсткість та надійність забезпечується рамним профілем з анодованого алюмінію. Завдяки тому, що скло екологічне, воно захищене від багатьох агресивних зовнішніх факторів, наприклад, корозії. Панорамні системи стануть чудовим доповненням території з обмеженим простором. Дзеркальний ефект візуально розширить ділянку та доповнить композицію. Якщо говорити про особливості скла, то коричнева поверхня виглядає теплою, а сіра холодною. Перша актуальна для фасадів з бежевими та світлими відтінками, друга – для класичних будівель у білому, чорному та синьому кольорах.

дизайнерські гаражні ворота - дизайн по фото

як обрати гаражні ворота від виробника - фото
ДЕ ПРИДБАТИ АВТОМАТИЧНІ СЕКЦІЙНІ ВОРОТА ТА ІНШІ КОНСТРУКЦІЙНІ РІШЕННЯ З УСТАНОВКОЮ ПО УКРАЇНІ?

Перевагою виготовлення в'їзних систем на замовлення є можливість створення персонального рішення, яке б відповідало не лише покладеним задачам, а й навколишньому оточенню. «ВОРОТА 24 Харків» пропонує виготовлення всіх типів металевих огорож: як окремих виробів, так і комплексних. Підібрати оптимальну модель можна під будь-які вимоги та бюджети. Крім того, ми надаємо знижки, якщо товар купується у виставкових офісах. Наприклад, харківський шоу-рум можна відвідати за адресою: проспект Гагаріна, 20. Попередню вартість воріт з установкою пропонується уточнити у наших менеджерів. Вони нададуть розрахунок зручним способом: онлайн або телефонному режимі: +380676937077, +380504412175. Також рекомендуємо ознайомитись зі списком наших послуг. Зокрема, ми пропонуємо виконання персональних дизайнів, професійний та оперативний монтаж, сервісне обслуговування.

 

ВАС МОЖУТЬ ЗАЦІКАВИТИ:

ГАРАЖНІ ВОРОТА АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ

ОГОРОЖІ - ПАРКАНІ ВУЛИЧНІ ДВЕРІ

РОЛЕТНІ ВОРОТА ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА СЕКЦІЙНІ

 

ВІДВІДАЙТЕ НАШІ САЛОНИ

 

ВОРОТА 24 - КИЇВ ВОРОТА 24 - ОДЕСА

ВОРОТА 24 - ХАРКІІВ ВОРОТА 24 - ДНІПРО

ВІННИЦЯ- САЛОН ЧЕРНІВЦІ- САЛОН