вуличні двері від виробника - фото та гарантія

На що ви найчастіше звертаєте увагу, обираючи нову вхідну систему? У багатьох випадках найбільше придивляються до дизайну та міцності конструкції. Також вивчають типи замків, основний матеріал виробу та фурнітуру. Однак, у преміум-сегменті виготовлення дверей з алюмінію передбачає, що швидше за все зовнішня система енергоефективна. Тобто, має високий рівень теплоізоляції, що дозволяє підтримувати необхідну температуру в приміщенні. Причому такі конструкції рекомендуються до встановлення не лише на приватних підприємствах, бізнес-центрах тощо. Саме енергоефективні моделі важливо використовувати у житлових будинках: багатоквартирні комплекси, приватний сектор, заміські котеджі. Так чому варто вибрати красиві двері з алюмінієвого профілю і в чому властивості матеріалу? Пропонуємо докладніше розібратися у технічних характеристиках металу. Також дізнаємося, яка модель із теплого алюмінію є трендом на сьогоднішній день.

 

як обрати дизайнерські двері від виробника - фото

ЦЕ БУДЕ ЦІКАВО ДЛЯ ВАС:

сучасні алюмінієві двері від виробника - фото та ціна, монтаж

ВХІДНІ ЗОВНІШНІ ДВЕРІ ДЛЯ КОТЕДЖУ: ЧОМУ ПОВИННІ БУТИ ЕНЕРГОЕФЕКТИВНИМИ І ЩО ТАКЕ ТЕПЛИЙ АЛЮМІНІЙ?

Цей матеріал є добрим сам собою. До його переваг відносять високу міцність, стійкість до корозії, відмінну звукоізоляцію. Крім того, матеріал є пожежобезпечним, стійким до перепаду температур та екологічно чистим. Теплий алюміній називається таким завдяки можливості підтримувати потрібну температуру і істотно відрізняється від холодного варіанту. Він являє собою дві вставки, з'єднані терморозривом. Прослойка забезпечує низьку теплопровідність, і конструкція стає здатна протистояти переміщенню холодного та теплого повітря. Для цього зазвичай застосовують сировину на основі поліаміду. Сучасні двері на вулицю, будь вони для котеджу чи промислових об'єктів, обов'язково повинні мати терморозрив. За його допомогою у приміщенні підтримується потрібна температура. Серед інших переваг теплого алюмінію: термін служби до 70 років, стійкість до механічних пошкоджень та легкість матеріалу. Також його можна використовувати раптом, і він легко ремонтується. На його основі виготовляють не лише вхідну систему, а й вікна, ворота, огорожі та інше.

 

обираємо якісні двері для дому - фото та ціна

сучасні огорожі від польского та литовського виробника - як замовити

РОЗГЛЯНЕМО КАТАЛОГ ДВЕРЕЙ ДЛЯ ПРИВАТНОГО БУДИНКУ: ПЕРЕВАГИ ТРЕНДОВОЇ МОДЕЛІ ВІД БРЕНДУ WISNIOWSKI - CREO

Ця колекція одна з найпопулярніших не лише в Україні, а й у Європі. Своєю популярністю конструкція має конкурентно високі характеристики, а також високу якість виготовлення. Тут застосовується алюмінієва стільця із двосторонньою накладною панеллю. Товщина її полотна складає 77 мм. Використовуються спеціальні чотирикамерні профілі з терморозривом. У стандартну комплектацію входить автоматичний триточковий замок. Проте брендом Wisniowski пропонується оснастити вуличні алюмінієві двері електромагнітним варіантом. Дверні ручки виготовляються з якісної нержавіючої сталі в асортименті (чорний колір, під дерево). У цій серії покупцю на вибір надано 7 варіантів зовнішнього вигляду фурнітури. Декоративні елементи також виготовляються із нержавіючої сталі. При необхідності вони можуть мати матову структуру, інший відтінок та інше. Двері з алюмінієвого профілю мають поріг із терморозширенням 80 мм. У моделях із прозрачними вставками використовують особливе безпечне скло із теплою рамою (77 мм, U=0,6 Bt/m²K). Також у базовому пакеті є протизламний циліндр із 5 ключами. Як додаткові опції пропонується замовити протизнімні штирі, систему контролю доступу, доводчик, електронний дзвінок з вічком. Дізнатись більше можна тут: https://vorota24.com.ua/ua/products/category/vhodnyie-dveri-wisniowski-creo/ 

изготовление уличных теплых дверей-Днепр, Киев, Львов

обираємо якісні ворота з профілю - фото

колекція дверей польского виробника - фото

ДЕ ЗНАЙТИ ТЕПЛІ ДВЕРІ ДЛЯ КОТЕДЖУ: ВЕЛИКИЙ ВИБІР ЄВРОПЕЙСЬКИХ ЕНЕРГОЕФЕКТИВНИХ СИСТЕМ

У нас представлений широкий асортимент сучасних зовнішніх конструкцій преміум-класу. Якщо вам потрібна допомога, зверніться до нас за консультацією. Менеджери нашої торгово-виробничої мережі – це досвідчені фахівці, які зможуть підібрати виріб відповідно до ваших вимог. Вхідні двері з алюмінієвого профілю будуть не тільки теплими і красивими, але й якісними. Ми співпрацюємо з провідними світовими виробниками: Wisniowski, Hormann, Ryterna та інші. Завдяки цьому мережа салонів «ВОРОТА 24 Харків» надає оригінальну продукцію за найвигіднішими цінами. Також ви можете спостерігати у каталозі лише сертифіковані надійні моделі преміальної якості. Гості шоу-руму у Харкові, що знаходиться на вул. Тобольська, 42А можуть отримати персональну знижку на сучасні зовнішні двері. Таким чином, покупка стане ще вигіднішою та приємнішою. Додатково з менеджером обговорюються індивідуальне виготовлення та монтаж систем. Отримати безкоштовний розрахунок вартості та технічну консультацію можна за телефонами:+38 (050) 441-21-75, +38 (067) 693-70-77.

 

ВАС МОЖУТЬ ЗАЦІКАВИТИ:

ГАРАЖНІ ВОРОТА АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ

ОГОРОЖІ - ПАРКАНИ ВУЛИЧНІ ДВЕРІ

РОЛЕТНІ ВОРОТА ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА СЕКЦІЙНІ

 

ВІДВІЙДАЙТЕ НАШІ САЛОНИ

 

ВОРОТА 24 - КИЇВ ВОРОТА 24 - ОДЕСА

ВОРОТА 24 - ХАРКІІВ ВОРОТА 24 - ДНІПРО

ВІННИЦЯ- САЛОН ЧЕРНІВЦІ- САЛОН