автоматика для гаражних воріт - фото ціна

Не тільки приватні підприємства можуть користуватися автоматизованими в'їзними системами. Завдяки розвитку будівельного ринку, а також старанням провідних світових брендів сьогодні встановити привід можуть усі охочі. Якщо виріб призначений для побутової експлуатації. Автоматика для воріт, ціна якої безпосередньо залежить від характеристик, здатна значно покращити якість життя користувача. Пристрій допомагає дистанційно керувати стулкою, економити час і навіть стежити за станом вуличної конструкції. Так, деякі бренди дозволяють контролювати роботу системи з планшета або смартфона. Інші моделі можуть автоматично закривати отвір, якщо власник покинув ділянку і забув це зробити самостійно. Установити конкурентоспроможний механізм для воріт, відкатних і секційних пропонує чеський завод DoorHan. Цей виробник протягом років зарекомендував себе з кращого боку. Пропонуємо ознайомитись з популярними пристроями від компанії.

 

распашная автоматика - установка привода - киев

купить недорого привод для ворот - автоматика для откатных ворот - киев, днепр, харьков, одесса

БУДЕ ЦІКАВО ДІЗНАТИСЯ:

 

garazhnyie vorota iz sendvich-paneley proizvodstvo garazhnyih vorot

v'ezdnyie avtomaticheskie vorota-Kiev

ЯКОЮ ПОВИННА БУТИ АВТОМАТИКА ДЛЯ СЕКЦІЙНИХ ВОРІТ: ПОПУЛЯРНИЙ ПРИВІД ВІД ЗАВОДУ DOORHAN

Пропонуємо ознайомитись з моделлю SECTIONAL-800PRO від чеського виробництва. Привід вміщує секційну конструкцію з масою полотна до 150 кг. Виріб має ланцюговий тип та підходить для побутового використання. Наприклад, для управління гаражною системою у приватному секторі. В єдиному корпусі розташовані електромеханічний мотор-редуктор, лампа освітлення та блок керування. Присутній редуктор, що самоблокується, який забезпечує механічне блокування системи, якщо двигун не працює. Автоматика для гаражних воріт, ціна якої доступна для кожного, легко кріпиться на напрямну та монтується до стелі. У разі відключення від живлення аварійний ручний розчіплювач дозволяє відкривати та закривати конструкцію вручну. Модель має діапазон напруги живлення 180-240 В, а двигун – 24 В. Інтенсивність використання 50%, ступінь захисту від пилу та вологи – 20IP. Сила струму становить 2,5 А, а швидкість відкриття 6 м/хв.

 

теплые гаражные ворота - изготовление под заказ - киев

КУПИТЬ ГАРАЖНЫЕ ВОРОТА -СЭНДВИЧ-ПАНЕЛИ-УСТАНОВКА-НЕДОРОГО-КИЕВ, ХАРЬКОВ, ОДЕССА, ДНЕПР

СУЧАСНА ТА ФУНКЦІОНАЛЬНА АВТОМАТИКА ДЛЯ ВІДКАТНИХ ВОРІТ З ЧЕХІЇ: РОЗГЛЯДАЄМО ХАРАКТЕРИСТИКИ ЗАСТРЕБОВАНОЇ МОДЕЛІ

Пристрій DoorHan Sliding-800 розрахований на зсувні системи, маса яких не перевищує 800 кг. У комплект обладнання входять вбудований блок керування та радіоприймач. Дана модель відрізняється низьким рівнем шуму, високим ступенем термозахисту, а також захистом від несприятливого середовища. Зокрема, автоматика на ворота зсувного типу DoorHan Sliding-800 є пожежобезпечною. При зупинці електродвигуна конструкція в закритому положенні фіксує механічний редуктор, що самоблокується. Є ручний розчіплювач, який застосовується для аварійного відкривання/закривання стулок. Інтенсивність експлуатації у цій серії 50%. Клас захисту від пилу та вологи IP54, а кінцеві вимикачі є магнітними. Потужність живлення повинна становити 250 Вт, а споживаний струм – 2,1 А. Діапазон робочих температур становить від -20 до +55 С в базовій комплектації. Термозахист двигуна складає 120 С. Швидкість відкриття стулки становить 12 м/хв. У стандартній комплектації є один пульт управління. Дізнатись більше про вироби DoorHan можна тут: https://vorota24.com.ua/ua/otkatnye-vorota/ 

складные уличные ворота - изготовление под заказ

upravlenie vorot so smartfona-ustanovka oborudovaniya

монтаж привода на ворота откатного типа - установка автоматики с гарантией - днепр

ВИБИРАЄМО КОМПЛЕКТ АВТОМАТИКИ ДЛЯ РОСПАШНИХ ВОРІТ: ЯКА МОДЕЛЬ ПІДХОДИТЬ ДЛЯ ПРИВАТНОЇ САДИБИ?

Устаткування SWING-24 має електромеханічний тип (лінійний). Підходить для повсякденного використання. Модель призначена для керування стулками до 1,8 м та вагою до 200 кг. Має низьке енергоспоживання, а відрізняється плавним запуском та зупинкою. Існує можливість запису до приймача до 60 пультів дистанційного керування. Автоматика для воріт SWING-24. Також перевагою приводу є просте програмування та зручне підключення. Модель має напругу живлення 220 В, а потужність – 100 Вт. Інтенсивність експлуатації у цій лінійці – 100%. Клас захисту від пилу та вологи IP 54. У даній системі використовується електричний двигун 24 В. Також автоматика постачається в комплекті з вбудованим блоком управління, монтується за допомогою регульованих кронштейнів.

распашные ворота - оцинкованная сталь - установка под ключ

электропривод для распашных ворот - установка - Киев, Одесса, Харьков, Днепр

установка привода на ворота распашного типа - гарантия - киев

НАДІЙНИЙ ЕЛЕКТРОПРИВОД ДЛЯ ВОРІТ ВІД БРЕНДУ DOORHAN: ДЕ ЗАМОВИТИ ОРИГІНАЛЬНИЙ ПРИСТРІЙ?

В асортименті нашої торгово-виробничої мережі представлений не тільки даний виробник, а ще такі заводи, як: Wisniowski, CAME, NICE та багато інших. На сьогоднішній день ми є їхніми офіційними представниками в Україні. Це дозволяє пропонувати клієнтам доступні ціни на будь-яку європейську автоматику. Якщо вам потрібна консультація, звертайтеся до шоу-руму «ВОРОТА 24 Одеса». Менеджер допоможе підібрати пристрій, що відповідає вашим вимогам. В Одесі салон знаходиться на вул. Михайла Грушевського, 39А. Також відвідувачі нашої мережі мають змогу отримати персональну знижку. Таким чином, ціни на автоматику для воріт стають ще доступнішими. Послуги монтажу приводу та індивідуального виготовлення конструкцій обговорюються окремо. Для того, щоб отримати безкоштовний розрахунок вартості обладнання, а також технічну консультацію зателефонуйте за номерами: 050 510-24-24, 067 690-24-24

 

ВАС МОЖУТЬ ЗАЦІКАВИТИ:

 

ГАРАЖНІ ВОРОТА АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ

ОГОРОЖІ - ПАРКАНИ ВУЛИЧНІ ДВЕРІ

РОЛЕТНІ ВОРОТА ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА СЕКЦІЙНІ

 

ВІДВІДАЙТЕ НАШІ САЛОНИ

 

ВОРОТА 24 - КИЇВ ВОРОТА 24 - ОДЕСА

ВОРОТА 24 - ХАРКІІВ ВОРОТА 24 - ДНІПРО

ВІННИЦЯ- САЛОН ЧЕРНІВЦІ- САЛОН