промислові ворота від виробника - фото, ціна

В'їзні конструкції для монтажу на підприємствах відрізняються від побутових моделей. Це стосується кількості додаткових опцій, які пропонуються для оснащення секційної системи. Наприклад, для приміщень з агресивним середовищем необхідно придбати антикорозійний пакет, в якому немає необхідності оформлення в'їзду в побутовий гараж. Ворота секційні промислові можуть виготовлятися в будь-яких розмірах і оснащуватися необхідними опціями в кожному окремому випадку. Гнучке виробництво металевих огорож дозволяє максимально задовольняти індивідуальні запити клієнтів. Все доступніше стають нестандартні рішення - повністю скляні конструкції з панорамним виглядом або комбінування матеріалів в одній системі.

якісні секційні ворота ролетного типу від виробника, дизайн по фото

ВАМ БУДЕ ЦІКАВО ДІЗНАТИСЯ

автоматичний привід на промислові ворота - як обрати автоматику від виробника

ЩО ПРЕДСТАВЛЯЮТЬ ПІДЙОМНІ ВОРОТА ДЛЯ ПІДПРИЄМСТВ?

З першого погляду побутові та виробничі моделі відрізняються лише параметрами, але насправді це не так. Через широкий спектр застосування промислові ворота автоматичні мають велику вагу та розраховані на високу частоту експлуатації. При цьому ресурс торсійно-пружинного механізму також вищий, ніж у побутових моделей, хоча в обох випадках його можна підвищити за допомогою посилених елементів. Через те, що промислові отвори зазвичай ширші, ніж у приватних гаражах, в'їзні системи для підприємств оснащуються додатковими аксесуарами для довговічної та якісної роботи. Особливості складів, цехів, ангарів та інших приміщень впливають і варіативність конструкційних елементів. Так, наприклад, деякі заводи надають понад 10 різновидів напрямних, щоб адаптувати модель до монтажних умов. Промислові рішення комплектуються системою захисту від обриву троса чи пружини у стандартному пакеті. Крім того, зазвичай серії конструкцій для підприємств мають товщу секційну стулку, і цей параметр може досягати навіть 80 мм.

промислові дизайнерські ворота - якість, ціна

ексклюзивні промислові ворота - фото

СКЛАДСЬКІ ВОРОТА З ХВІРТКОЮ: ДЛЯ ЧОГО ВСТАНОВЛЮВАТИ ПРОХІДНІ ДВЕРІ В ПОЛОТНІ?

Цю опцію розглянемо з прикладу секційних конструкцій від Wisniowski. Встановлення промислових воріт із врізними дверима дозволяє прискорити логістику підприємства, оскільки прохід співробітників не буде обмежений. При цьому відсутня потреба постійно піднімати стулку, щоб працівники могли увійти або вийти із приміщення. Врізна хвіртка зазвичай виконується з тими самими характеристиками, що й система. Вона має низький поріг заввишки 100 мм, який можна замінити на 30 мм. Для прохідних дверей є також ряд опцій, наприклад, замки-антипаніка, доводчики, детектори відкриття. На стулку на запит встановлюються віконця або панорамні панелі. Оформлення може повторювати загальне покриття системи або відрізнятиметься від нього.

обираємо сучасні ворота на виробництво, фото, ціна

секційні ворота з сендвіч панелей, утеплені огорожі від виробника

АНТИКОРОЗІЙНИЙ ПАКЕТ ДЛЯ СЕКЦІЙНИХ ВОРІТ ДЛЯ АВТОМИЙКИ

Більшість європейських підйомних моделей надається з гарною стандартною комплектацією та широкою функціональністю. Але базового пакета буває недостатньо, і це може вплинути на роботу підприємства. Тому виробники секційних систем пропонують набір опцій, які встановлюються на запит клієнтів. Зокрема антикорозійний пакет призначається для монтажу на виробничих об'єктах з високою вологістю. Він включає елементи, виконані з нержавіючих матеріалів: троси, кріплення, що направляють із захисним покриттям, ролики. За наявності панорамного скління використовуються акрилові світлопрозорі вставки з двома контурами герметизації. Опція доступна для в'їзних конструкцій від Ryterna: https://vorota24.com.ua/ua/sektsionnye-vorota-promyshlennye/. Бренд використовує для виготовлення нержавіючих елементів міцну гальванізовану сталь. Таким чином, при встановленні пакета секційна система стане більш зносостійкою і безперебійно функціонуватиме в несприятливому середовищі.

промислові ворота з антикорозійним покриттям, полімерна фарба

виробництво і монтаж сучасних промислових воріт

ІНШІ ОПЦІЇ, ЯКІ ПРОПОНУЮЮТЬ ВИРОБНИКИ ВОРІТ: ПРИСТРОЇ БЕЗПЕКИ, ВАРІАНТИ ОФОРМЛЕННЯ, ВРІЗНІ ВІКНА

Деякі бренди пропонують такі рішення як посилені профілі, комплект утеплювачів для вбудованого монтажу, фарбування полотна з внутрішньої сторони конструкції. Перші елементи дозволяють підвищити жорсткість стулки та збільшити стійкість до деформації. Установка посилених профілів актуальна для секційних конструкцій на об'єктах з високою вологістю, перепадами температур, високим вітровим навантаженням або на сонячній стороні фасаду будівлі. Що стосується оформлення, то багато промислових моделей можуть не тільки фарбуватися в будь-які кольори RAL і фірмових каталогів, але також мати різну структуру та текстуру полотна. У тому числі, стулка може покриватися зсередини, щоб гармоніювати з інтер'єром приміщення. Якщо говорити про системи безпеки, представлені зчитувачі магнітних карток, кодові замки, фотоелементи, світлові завіси. Також часто встановлюється скління – окремі віконця чи панорамні панелі. Прозорі елементи мають різні розміри, форми та кольори, тому можна вибрати оптимальне рішення. Для секційних моделей доступні вентиляційні панелі, решітки, але вони актуальні лише при внутрішньому монтажі конструкції, оскільки знижують рівень термоізоляції приміщення.

ексклюзивні промислові ворота - полімерна фарба з палітри RAL на замовлення

сучасні підйомні ворота на склад з вікнами та врізними хвіртками

ДЕ ЗАМОВИТИ ВИГОТОВЛЕННЯ ПРОМИСЛОВИХ ВОРІТ З МОНТАЖЕМ?

Кожна секційна модель розробляється індивідуально, тому фахівці спочатку готують разом із клієнтами проекти із зазначенням усіх характеристик конструкції. Туди входять додаткові опції. Створення проекту має на увазі також тривимірну візуалізацію майбутнього виробу. «ВОРОТА 24 Харків» попередньо висилає на об'єкт монтажну команду для проведення вимірів отвору. Ця процедура безкоштовна. Кожен клієнт може отримати вигідну знижку на в'їзну систему для підприємства під час оформлення замовлення у виставкових центрах України. Шоу-рум у Харкові знаходиться на пр. Юрія Гагаріна, 20. Компанія займається не тільки виготовленням побутових та промислових огорож з міцних матеріалів, але також встановленням та обслуговуванням. Про особливості сервісу можна уточнити у менеджерів: 050 510-24-24067 690-24-24

ПИТАННЯ ВІДПОВІДЬ

 

  • Що являє собою антикорозійний пакет і для чого він потрібний?

Якщо в'їзна система встановлюється в агресивних умовах експлуатації, більшість елементів регулярно піддаватиметься хімічному впливу і вологості. Антикорозійний пакет включає петлі, ролики, троси, виконані з нержавіючих матеріалів, а також спеціальну обробку напрямних та інших компонентів конструкції.

  • Коли варто використати посилені профілі для промислової моделі?

Установка актуальна на об'єктах з високою вологістю, перепадами температур, високим вітровим навантаженням або на сонячній стороні фасаду будівлі.

  • Чому на підприємстві варто оснастити секційне полотно врізною хвірткою?

Прохідні двері у стулці дозволять співробітникам вільно пересуватися територією. При цьому немає необхідності піднімати полотно та витрачати ресурс конструкції.

  • Які ще налаштування доступні для оснащення секційної стулки?

Багато виробників з Європи пропонують скління полотна різними видами вікон. Крім форми та розміру елемента може підбиратися його колір. Доступні панорамні панелі, решітки вентиляції. Пропонуються пристрої безпеки: фотоелементи, сигнальні лампи, захист від розриву тросу або пружин. Можуть надаватися декоративні елементи для оздоблення полотна.

 

ВАС МОЖУТЬ ЗАЦІКАВИТИ:

ГАРАЖНІ ВОРОТА АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ

ОГОРОЖІ - ПАРКАНІ ВУЛИЧНІ ДВЕРІ

РОЛЕТНІ ВОРОТА ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА СЕКЦІЙНІ

 

ВІДВІДАЙТЕ НАШІ САЛОНИ

 

ВОРОТА 24 - КИЇВ ВОРОТА 24 - ОДЕСА

ВОРОТА 24 - ХАРКІІВ ВОРОТА 24 - ДНІПРО

ВІННИЦЯ- САЛОН ЧЕРНІВЦІ- САЛОН