алюмінієві сучасні двері від литовського виробника - фото, ціна

Хто не хоче, щоб його будинок захищала довговічна та надійна вхідна система? Зараз у сегменті преміум представлений широкий вибір надійних виробів, здатних задовольнити найвищі вимоги користувачів. Європейські виробники виготовляють конструкції, які забезпечують високий рівень безпеки та при цьому є красивими. Вони легко впишуться в будь-який архітектурний напрямок та інтер'єр. Одним із таких є вхідні двері для будинку Ryterna. Це якісні литовські вироби, для виготовлення яких застосовують найкращу сировину. Зовнішні конструкції мають конкурентні характеристики, а також різноманітність дизайнів. Відмінна риса – можливість створення згідно з вашим ескізом. Однак, яку модель краще вибрати для встановлення в приватному будинку, щоб вона довго служила? Пропонуємо дізнатися цікаві нюанси виготовлення вхідних дверей Ryterna та розглянути, яка зовнішня металева система є найкрасивішою.

 

як обрати двері для дому - литовська якість та сучасний дизайн

ВАМ БУДЕ ЦІКАВО ДІЗНАТИСЯ:

 

вуличні двері Рітерна - фото та цінаяк обрати якісні двері з монтажем - фото та ціна

РОЗДИВЛЯЄМОСЯ ЯКІСНІ МЕТАЛЕВІ ДВЕРІ ЗІ СКЛОМ І ФРАМУГОЮ RYTERNA: ТЕХНІЧНІ ПЕРЕВАГИ ВИРОБІВ

Одна з найкрасивіших та найнадійніших колекцій – це RD80. Такі конструкції забезпечують високий рівень захисту, теплоізоляції і при цьому мають розкішний дизайн. У цій серії коробка виготовляється із композитного алюмінієвого профілю. Також у цій моделі є терморозрив товщиною 20 мм. Саме полотно з товщиною 80 мм може бути створене в таких варіантах: повністю із забарвлених алюмінієвих листів, із застосуванням спеціального скла 41 мм або зі вставками з фільонки. Алюмінієві двері з терморозривом мають відмінний рівень теплоізоляції – 0.68 Вт/м²К. Для цього литовський бренд застосовує спеціальний пінополіуретан спінений високої щільності без додавання фреону. Поріг має потрійне ущільнення та один додатковий магнітний. Зверніть увагу, що в модифікаціях зі склінням застосовують спеціальний подвійний склопакет, який також має конкурентно високий показник теплоізоляції. Також прозорі вставки пропонуються у широкому асортименті. Для підвищення рівня безпеки завод пропонує додаткові опції: замки, сканери відбитків пальців тощо. Встановлення литовської системи має проводитися лише сертифікованими фахівцями.

 

литовські двері - фото та ціна, як обрати дизайн

сучасні двері для дому - обираємо якісні двері

 

ВИБИРАЄМО КРАСИВІ ДОРОГІ ДВЕРІ ДЛЯ КОТЕДЖУ: ОСОБЛИВОСТІ ДИЗАЙНУ І МОДЕЛЬНИЙ РЯД КОЛЕКЦІЇ

Лінійка RD80 має багато гарних конструкцій, створених у різних стилях. У цій колекції можна знайти як сучасні європейські рішення, так і напрямки у стилі кантрі та еко. Виробник Ryterna пропонує багато можливостей для персоналізації виробу. Зокрема, двері, що утеплюють, у приватний будинок можуть бути виготовлені під ключ. Для цього пропонується надати свій ескіз чи скористатися послугами дизайнера. Таким чином, вхідна система повністю відповідатиме очікуванням клієнта та архітектурному напрямку будинку. Колекція RD80 пропонує багато цікавих стандартних рішень. Вироби можуть мати накладні декоративні панелі з алюмінію. Вони можуть мати як просту форму (модель №252), так і складнішу (№216), яка виділятиметься на тлі інших. Скляні вставки пропонуються в асортименті. Їхня форма, структура, прозорість і відтінок також можуть бути різні. На вибір надаються стандартні відтінкові палітри. Але при необхідності система може мати практично будь-який колір (на замовлення). В асортименті також представлена фурнітура. Тут ви можете ознайомитись з іншими зовнішніми системами преміум-класу, які мають польське виробництво: https://vorota24.ua/dveri-wisniowski-nova/

двері з монтажем з Європи - обираємо дизайн по фото

як правильно обирати двері для заміського будинку - фото та ціна

ДЕ ЗАМОВИТИ ОРИГІНАЛЬНІ ВХІДНІ ДВЕРІ З ЄВРОПИ: ПРОПОНУЄМО АСОРТИМЕНТ СИСТЕМ КЛАСУ-ПРЕМІУМ

Сучасні зовнішні конструкції для будинку – це поєднання якісних матеріалів, високого рівня захисту, а також особливого дизайнерського підходу. Саме такі вироби пропонує відомий литовський завод Ryterna. У нас в каталозі представлені оригінальні зовнішні двері від даного бренду. Оскільки ми є його офіційними партнерами, у нас на сайті представлені найвигідніші ціни на конструкції. Якщо вам потрібна допомога, зверніться до торгово-виробничої мережі «ВОРОТА 24 Одеса». Менеджери вислухають ваші вимоги, після чого запропонують ознайомитися з найкращими варіантами. Крім того, гості шоу-руму, яке в Одесі знаходиться на вул. Михайла Грушевського, 39А мають можливість на покупку отримати персональну знижку. Також надаються додаткові послуги індивідуального виготовлення зовнішніх дверей та професійний монтаж. Отримати технічну консультацію та розрахунок вартості виріб можна за номерами: +38 (067) 690-24-24, +38 (050) 993-70-77.

 

ВАС МОЖУТЬ ЗАЦІКАВИТИ:

ГАРАЖНІ ВОРОТА АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ

ОГОРОЖІ - ПАРКАНИ ВУЛИЧНІ ДВЕРІ

РОЛЕТНІ ВОРОТА ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА СЕКЦІЙНІ

 

ВІДВІДАЙТЕ НАШІ САЛОНИ ПО ВСІЙ УКРАЇНІ

 

ВОРОТА 24 - КИЇВ ВОРОТА 24 - ОДЕСА

ВОРОТА 24 - ХАРКІІВ ВОРОТА 24 - ДНІПРО

ВІННИЦЯ- САЛОН ЧЕРНІВЦІ- САЛОН