парковочное оборудование - установка - гарантия

Пропускні конструкції встановлюються на території багатьох об'єктів, таких як ТЦ, готелі та готелі, бізнес-центри, аеропорти, вокзали. Системи автоматизації паркування призначені для контролю в'їзду та виїзду, розрахунку вартості стоянки та стягування плати. Завдяки спеціалізованому забезпеченню забезпечується комфорт та безпека, виключається людський фактор в обігу коштів та прискорюється процес. Автоматизована пропускна система – це комплекс різних апаратних засобів та програмного забезпечення, що дозволяє зробити паркування зручним та сучасним, а також скоротити експлуатаційні витрати. Крім того, стає доступною та прозорою статистика роботи, що додатково використовують виважені управлінські рішення.

парковочное оборудование - установка - гарантія

Читайте також:

как выбрать оборудование для подземной парковки - киев

ЯКЕ УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ПАРКУВАЛЬНИКА І СТОЯНОК ВХОДИТЬ У СТАНДАРТНИЙ КОМПЛЕКС?

До основних елементів системи належать в'їзні та виїзні стійки, автоматичні каси, ідентифікатори (квітки, карти), спеціалізоване ПЗ, шлагбауми. Використання може здійснюватися поетапно з урахуванням персонального бюджету. Вибрану часткову та повну міру автоматизації, яку вибирає обраний спосіб оплати. У першому випадку задіяні оператори та працюють ручні каси. У другому застосовуються автоматичні термінали. Ідентифікаторами можуть бути паперові квітки, пластикові картки або жетони, а також номери автомобілів. Позитивним моментом є і те, що автоматична система паркування може синхронізуватися з іншим обладнанням, наприклад, відеоспостереженням. Власнику надається гнучка звітності та контроль стану на станції в режимі реального часу. У разі необхідності також встановити електронне табло, яке інформує про наявність вільних місць на території.

как выбрать оборудование для подземной парковки - киев

установка пропускного обладнання - паркоматы

ЯКІ ФУНКЦІЇ ВИКОНУЄ АВТОМАТИЧНА ПАРКОВОЧНА СИСТЕМА?

Впровадження контрольно-пропускного режиму значно економить фінансові витрати, після чого на ринковій сторінці не потрібно оплачувати роботу оператора, що регулює процеси обладнання вручну. Крім того, досягнуто ефективності паркування, після цього простір використання раціонально, і на території пропускають лише цілих відвідувачів конкретного об'єкта. Відстеження процесу на кожному етапі включає недобросовісність персоналу, і виручка зберігається в повному обсязі. Паркувальна система також дозволяє запобігти угону транспортних засобів.

Додатково можна придбати рухомі болларди, які виступають обмежувачами виїзду на територію : https://vorota24.com.ua/ua/avtomatyka-dlia-vorit/ . Пропонуються не тільки автоматичні, а й статичні конструкції. Ряд моделей виконується в антивандальній версії.

установка пропускного обладнання - паркомати

ЯКІ ТЕХНІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ПОВИННІ МАТИ ПАРКОМАТИ З ІТАЛІЇ : ВИРОБНИЦТВО, ОПЦІЇ, ОСОБЛИВОСТІ РОБОТИ

На сучасному ринку автоматизації виробництва займаються європейські лідируючі позиції. Італійські бренди надійне та функціональне обладнання, орієнтоване на різні умови використання. Наприклад, одним із заводів, які розробляють і випускають автоматизовані системи платного паркування, є BTF. Бренд виробляє ряд пристроїв, які синхронізуються між собою. До них належать автоматичні каси, паркомати, стійкі та станції виїзду/виїзду, шлагбауми для платного паркування, табло для індикації вільних місць, спеціалізоване програмне забезпечення, мобільні термінали. Інші елементи системи – гучномовний зв'язок, розпізнавання автомобільних номерів, навігація, сервери. Станції виїзду та виїзду представлені в кількох модифікаціях – ESPAS 10/20/30 та 30 ULTRA. При чому це як автономне, так і кабельне рішення. Для управління розроблено спеціальне програмне забезпечення JANICA SOFTWARE FULL.

паркомати зі шлагбаумом - установка - київ

ДЕ ВИГІДНО ЗАМОВИТИ ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ СТОЯНОК АВТОМОБІЛЕЙ З УСТАНОВКОЮ?

Системи автоматизації або окремі їх елементи можуть бути додані відповідно до персонального бюджету. «ВОРОТА 24 Одеса» пропонує кілька варіантів у різних цінових категоріях. Доступні та інші захисні вироби, наприклад, металеві огородження, в'їзні та вхідні конструкції, пристрої безпеки. Щоб купити систему автоматичного паркування з вигідною знижкою, зверніться за оформленням місця у виставковому офісі. Одеський салон знаходиться за адресою: вул. Грушевського, 39 О. Доставка створити за рахунок виробника. Пропонується мінімальна додаткова послуга оперативного монтажу. Звоніть нам, якщо залишилися питання : 050 510-24-24 , 067 690-24-24

 

ВАС МОЖУТЬ ЗАЦІКАВИТИ:

ГАРАЖНІ ВОРОТА АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ

ОГОРОЖІ - ПАРКАНІ ВУЛИЧНІ ДВЕРІ

РОЛЕТНІ ВОРОТА ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА СЕКЦІЙНІ

 

ВІДВІДАЙТЕ НАШІ САЛОНИ

 

ВОРОТА 24 - КИЇВ ВОРОТА 24 - ОДЕСА

ВОРОТА 24 - ХАРКІІВ ВОРОТА 24 - ДНІПРО

ВІННИЦЯ- САЛОН ЧЕРНІВЦІ- САЛОН