промислові секційні ворота від виробника - фото та дизайн

Комерційні та приватні підприємства – це території, де необхідно встановити спеціалізоване обладнання для підвищення безпеки. Зокрема, виготовляються спеціальні системи для зон із різким перепадом температур, морозильних камер, харчової промисловості тощо. Такі конструкції здатні виконувати значно більше завдань, аніж класичні підйомні моделі для підприємств. Високошвидкісні ворота для складу плівкового типу – це сучасна та функціональна пропозиція для державних установ та бізнесу. Одним із найвідоміших виробників, які зарекомендували себе з кращого боку, став DYNACO. Це бренд, який спеціалізується на випуску цих систем для компаній. Його продукція відрізняється довговічністю та конкурентно високою якістю. Пропонуємо скласти невеликий рейтинг, розглянути характеристики та дізнатися ціни на ворота промислового типу DYNACO.

як обрати промивлові ворота - ціна та якість, монтаж

ВАМ БУДЕ ЦІКАВО ДІЗНАТИСЯ:

 

як обрати якісні плівкові ворота від виробника - дизайн

СУЧАСНІ ШВИДКІСНІ ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА: РОЗДІЛЯЄМО ОБЛАСТЬ ЗАСТОСУВАННЯ КОНСТРУКЦІЙ

Дані вироби широко застосовуються біля підприємств непросто так. Вони найкраще підходять для зон, де є підвищені санітарні та гігієнічні вимоги. Найчастіше це харчова промисловість, логістичні центри та інше. Встановлюють дані системи у цехах, на складах, морозильних камерах тощо. Виробництво воріт на заводі DYNACO пропонує багато цікавих варіантів для різних цілей. Зокрема, сучасні плівкові моделі можуть бути швидкісними. Це особливо актуально для зон, в яких важливо дотримуватися певної температури і пересуватися якнайшвидше, відповідно. У деяких моделях може бути прохід для персоналу, щоб не завантажувати конструкцію зайвий раз і прискорити процес потрапляння всередину.

Сучасні системи виготовляються із якісних матеріалів. Також для промисловості застосовують особливу зносостійку автоматику. За таких вихідних даних конструкція для підприємств стає довговічною, здатною легко впоратися з інтенсивною експлуатацією. Однак важливо визначитися з метою її монтажу та вибрати адекватний варіант для роботи. В іншому випадку виріб швидко зноситься і вийде з ладу. Те саме стосується електричного приводу, який для промисловості ми рекомендуємо замовляти із запасом потужності. Монтаж швидкісних моделей здійснюється лише сертифікованими фахівцями.

фото і дизайн промисловіих воріт - виробництво, монтаж

ЯКІСНІ ФУНКЦІОНАЛЬНІ СКЛАДСЬКІ ВОРОТА DYNACO: РЕЙТИНГ НАЙПОПУЛЯРНІШИХ МОДЕЛЕЙ ВІД ВИРОБНИКА

 

  • Конструкція M2 Compact є одним із найбільш затребуваних. Ця модель монтується усередині будівель. Це може бути як склад, і приміщення цеху. Її основні відмінності – це здатність підтримувати потрібний мікроклімат. Вона захищає від попадання пилу та вологи до приміщення. Передбачуваний ресурс становить від 1 000 000 до 3 500 000 робочих циклів. Максимальний розмір виробу до 4500х5500 мм. Дія здійснюється завдяки унікальній технології Push-Pull. Є блок заправки полотна, а саме воно складається з посиленого ПВХ PVC 900 г/м². Двигун має клас захисту IP 65, а блок управління – IP 54. Необхідне електроживлення становить 220 В.
  • Автоматичні ворота для D-310 LF також є однією з найпопулярніших моделей. Вона відрізняється тим, що також встановлюється всередині приміщення, але підходить для невеликих отворів. Це можуть бути купівельні зони магазинів, невеликі склади та інше. Виріб відмінно герметизує приміщення та мінімізує проникнення протягів, пилу та вологи. У цій лінійці короб двигуна може бути виконаний з оцинкованої нержавіючої сталі або пофарбований в будь-який колір RAL. Швидкість відкриття та закриття до 1 м/с. На полотні можна нанести принт або логотип компанії. Стулка складається із посиленого ПВХ PVC 900 г/м². Клас захисту двигуна та блоку управління – IP 54.
  • Модель M3 All Weather призначена для великих прорізів, де передбачається сильне вітрове навантаження (до 110 км/год). Виріб ідеально підходить для монтажу у приміщеннях для виходу на вулицю. Це може бути склад чи торговий центр. Крім того, авіаційний ангар, гірничодобувної галузі, на морських суднах та інших нестандартних місцях. За допомогою цієї моделі вдається економити на витратах на експлуатацію, оскільки вона добре герметизує приміщення, виключає потрапляння пилу та вологи, допомагає підтримувати необхідний мікроклімат. Використовується спеціальна технологія Push-Pull. Захист від вітру відповідає європейському стандарту EN 12424. Виріб безпечний для транспорту та пішоходів.
  • Швидкість роботи – до 1,4 м/с. Максимальний розмір: 7500х5500 мм. Полотно аналогічно складається із посиленого ПВХ PVC 900 г/м². Двигун має клас захисту IP 65, а блок управління – IP 54. У стандартній комплектації фотоелементи виявляють присутність пішохода чи транспортного засобу у зоні воріт.

Більше цікавих моделей можна знайти тут:  https://vorota24.com.ua/ua/promyslovi-vorota/ 

ексклюзивні промислові ворота - монтаж та гарантійне обслуговування - фото

фото сучасних промислових воріт для складу, заводу чи виробництва - дніпро, київ, львів

ДЕ ПРИДБАТИ НАДІЙНІ ПЛІВКОВІ ВОРОТА В ЦЕХ: ВЕЛИКИЙ ВИБІР СЕРТИФІКОВАНИХ МОДЕЛЕЙ

Для вашого підприємства потрібна справді якісна та надійна в'їзна система? Зверніть увагу на вироби від відомого виробника DYNACO, які представлені у нашому асортименті. Це функціональні та довговічні конструкції, що мають плівковий швидкісний тип. Якщо вам потрібна професійна консультація, то зверніться до мережі салонів «ВОРОТА 24 Київ». Наші менеджери – досвідчені фахівці, які зможуть підібрати для вас найоптимальніший варіант. Запропоновані вироби будуть ідеально відповідати очікуванням та необхідним технічним параметрам. Усі моделі сертифіковані, відповідають міжнародним стандартам якості. Крім того, функціональні системи є оригінальними та пропонуються за найнижчими цінами завдяки нашій плідній співпраці з брендом DYNACO. Також гості шоу-руму, яке до Києва можна знайти на вул. Велика Окружна, 4 мають можливість отримати персональну знижку. Додатково надаються послуги з професійного монтажу від сертифікованих майстрів. Отримати безкоштовний розрахунок вартості плівкових воріт, а також технічну консультацію від спеціаліста, пропонується за телефонами: +38 (067) 690-24-24, +38 (050) 993-70-77.

ВІДВІДАЙТЕ НАШІ САЛОНИ ПО ВСІЙ УКРАЇНІ

 

ВОРОТА 24 - КИЇВ ВОРОТА 24 - ОДЕСА

ВОРОТА 24 - ХАРКІІВ ВОРОТА 24 - ДНІПРО

РІВНЕ- САЛОН ТЕРНОПІЛЬ - САЛОН

 

ВАС МОЖУТЬ ЗАЦІКАВИТИ:

ГАРАЖНІ ВОРОТА АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ

ОГОРОЖІ - ПАРКАНИ ВУЛИЧНІ ДВЕРІ

РОЛЕТНІ ВОРОТА ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА СЕКЦІЙНІ