розпашні вуличні ворота для дому

Технологічний розвиток призвело до того, що більшість процесів зазнали механізації. Зокрема, це торкнулося керування великими металевими конструкціями. Автоматизація в'їзних систем дозволила прискорити відкриття та закриття проїзду, а також не витрачати сили на переміщення габаритних стулок. Сьогодні купити автоматику для воріт та систем з іншим механізмом дії стає значно простіше завдяки розширенню пропозицій на ринку. Пристрої контролю представлені у всіх цінових сегментах і підбираються за функціональними особливостями з конкретних завдань. Електроприводи розробляються в широкому діапазоні потужності і можуть додатково оснащуватися такими опціями як сигнальні лампи, фотоелементи, замки, сканери відбитків пальців та іншими елементами безпеки. Часто пропонується встановити резервні джерела живлення, що дозволить контролювати систему в аварійних ситуаціях.

як звернути вуличні розпашні ворота - монтаж, гарантія

ПРО ЦЕ ЦІКАВО ДІЗНАТИСЯ:

 

сучасні розпашні ворота - фото та ціна на конструкцію від виробника

дизайнерські ворота зі сталі - металеві конструкції

ОСОБЛИВОСТІ АВТОМАТИКИ ДЛЯ РОЗПАШНИХ ВОРІТ І АЛГОРИТМ ВИБОРУ ПРИСТРОЇВ

Насамперед, необхідно враховувати, в який бік відкриваються стулки в'їзної системи: усередину чи назовні. До того ж важливим моментом є матеріал, з якого виконані опори. Важелевий вид автоматики є актуальним у тому випадку, якщо використовуються неметалічні стовпи, а відстань між осями обертання становить близько 80 мм. При виборі відповідного механізму важливими параметрами стануть ширина, висота та маса кожної стулки. Цей вид обладнання є блоком з важелем з двох металевих елементів. Зазвичай у комплекті йде відразу два електроприводи з однаковими характеристиками. Але якщо, наприклад, до в'їзної системи була додатково виконана хвіртка в тому самому стилі, то можна замовити один пристрій для контролю стулки. Крім того, автоматизація захисної конструкції зберігає її ресурс, оскільки знижується додатковий механічний вплив. Управління приводом здійснюється за допомогою дистанційного пульта, брелока, кнопки або смартфона за наявності спеціального модуля.

 

обираємо якісні розпашні ворота - фото ті ціна

дизайнерські конструкції від виробника - фото

ОГЛЯД ВАЖІЛЬНОЇ АВТОМАТИКИ ДЛЯ ВОРІТ FAAC 391 ВІД ІТАЛІЙСЬКОГО БРЕНДУ

Представлена модель із Європи розрахована на в'їзну систему, полотна якої максимально можуть досягати 1800 мм та 350 кг. При ширині стулки 2000 мм доведеться встановити замок. Двигун на ворота FAAC 391 у комплекті йде з важільною парою. У конструкцію вбудований редуктор, що самоблокується, але немає плати управління. Максимально стул може відкриватися до 120 градусів. Найчастіше цей варіант вибирають для монтажу внизу або посередині цегляних широких стовпів. Механічні упори дозволяють регулювати положення. Діапазон робочих температур обладнання знаходиться в межах від -20 до +55°С. Інтенсивність складає 30%. Автоматика функціонуватиме ефективно за умови збереження не менше 725 мм вільного простору між петлями та бічними огорожами. У комплекті представлений сам привід, важіль шарнірний і ключ розблокування. Виробник рекомендує встановлення блоку акумуляторів на випадок, якщо електроенергія буде відсутня.

 

як звернути вуличні розпашні ворота - фото та ціна

сталеві ворота розпашного типу - обираємо автоматику

ЛІНІЙКА АВТОМАТИКИ ДЛЯ ВОРІТ CAME FERNI: ТЕХНІЧНІ МОЖЛИВОСТІ МЕХАНІЗМІВ

Модель F1000 від відомого італійського бренду призначена для монтажу на стовпах великого розміру та відрізняється найвищою потужністю у важільній серії виробника. Автоматизуватися за його допомогою можуть в'їзні конструкції зі стулками до 800 кг та до 4000 мм. Між віссю обертання полотна та опорою для встановлення має бути відстань до 380 мм. Інтенсивність використання устаткування становить 30%. В комплекті https://vorota24.com.ua/ua/dlya-raspashnykh-vorot/ представлено два приводи, блок керування, приймач та дистанційний пульт. Як додаткові аксесуари пропонується придбати фотоелементи Came DIR 10 або IR 30, лампу Came KLED або універсальну ALARM 220, а також антену для збільшення радіусу роботи контрольного пристрою. Також клієнти можуть встановити модуль для відкриття стулок за дзвінком на 27 номерів. Устаткування працює безпечно, рівномірно та плавно, маючи унікальну двосторонню систему кінцевих вимикачів. Гальванізація шарнірних важелів гарантує високу антикорозійну стійкість.

сучасні ворота від польського виробника - фото

ексклюзивні ворота для дому

ЯКІ ХАРАКТЕРИСТИКИ АВТОМАТИКИ ДЛЯ ВОРІТ CAME FAST ВАРТО ВІДЗНАЧИТИ?

Устаткування для розстібних конструкцій італійський бренд випускає в кількох лінійках. Серія FAST включає 4 версії: 40 (FA40230 та FA4024) та 70 (FA70230 та FA7024). Між собою вони практично не відрізняються, але мають різні плати керування та показник живлення двигуна. Якщо в кінці назви моделі вказано CB, привід комплектується вбудованим контролером. Всі пристрої, крім FA70230, оснащуються LCD-дисплеєм. FAST40 мають світловий індикатор стану в'їзної системи, який може сигналізувати про несправності. Інтенсивність використання механізмів становить 30%. Найчастіше вони застосовуються для в'їзних систем середніх і невеликих розмірів.

 

сучасні вуличні ворота з автоматичним управлінням

ексклюзивні паркани та дизайнерські квітки

ДЕ ПРИДБАТИ ЛІНІЙНУ І РИЧАЖНУ АВТОМАТИКУ З ШВИДКОЮ І СВОЄЧАСНОЇ УСТАНОВКОЮ?

Будь-яка система контролю доступу підбирається в індивідуальному порядку відповідно до основних параметрів в'їзної системи та персональних вимог щодо функціональності. «ВОРОТА 24 Дніпро» пропонує оптимальні моделі за характеристиками та вартістю. Крім того, доступна установка у чітко обумовлені терміни. Щоб придбати привід важільний для воріт будь-якої моделі з гарантованою знижкою, оформлюйте замовлення в нашому шоу-румі. Офіційний салон компанії знаходиться на вул. Князя Володимира, 3Д. Консультація доступна за номерами: +380503562116, +380671121704.

 

ВАС МОЖУТЬ ЗАЦІКАВИТИ:

ГАРАЖНІ ВОРОТА АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ

ОГОРОЖІ - ПАРКАНИ ВУЛИЧНІ ДВЕРІ

РОЛЕТНІ ВОРОТА ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА СЕКЦІЙНІ

 

ВІДВІДАЙТЕ НАШІ САЛОНИ ПО ВСІЙ УКРАЇНІ

 

ВОРОТА 24 - КИЇВ ВОРОТА 24 - ОДЕСА

ВОРОТА 24 - ХАРКІІВ ВОРОТА 24 - ДНІПРО

ВІННИЦЯ- САЛОН ЧЕРНІВЦІ- САЛОН