промислові ворота та огорожі від виробника  фото і відео

Кожна промислова установа має бути огороджена спеціальною конструкцією. Це потрібно підвищення безпеки біля виробничого об'єкта. Це допомагає контролювати доступ на установу сторонніх осіб, а також підвищує приватність огородженої зони. Сьогодні найкращою пропозицією від будівельного ринку буде купити паркан із зварної сітки. Така система дозволяє захистити територію від небажаних гостей. Однак при цьому вона сама досить добре продумана і зможе прослужити на підприємстві багато років. Сучасні виробники виготовляють паркани із оцинкованої сталі. Оброблена спеціальною речовиною сировина не окислюється, протистоїть негативним явищам. До того ж вони доступні в широкому асортименті від різних європейських виробників. Найякісніші та найпрезентабельніші промислові огорожі пропонує польська компанія Wisniowski. Тому пропонуємо розібратися, у чому особливість матеріалу, а також затребуваної європейської конструкції.

автоматичні ворота та паркани з оцинкованої решітки -ціна

ВАМ ВАРТО ПРО ЦЕ ДІЗНАТИСЯ

як обрати промисловий паркан від виробника - польща

МІЦНІ ОГОРОЖДЕННЯ ПРОМИСЛОВИХ ПІДПРИЄМСТВ: НАВІЩО ПОТРІБНА ОЦИНКОВАНА РЕШІТКА?

Виробничі установи, найчастіше, мають шкідливе довкілля. Тому класичні металеві системи захисту території не підходять. Вони постійно піддаватимуться негативному впливу і швидше вийдуть з ладу, а саме: почнуть іржавіти, деформуються і втратить зовнішній вигляд. Відповідно, набагато раніше знадобиться повноцінна заміна конструкції, що спричинить додаткові витрати. З метою цього уникнути, рекомендується вибирати секційні оцинковані огорожі для підприємства. У цьому випадку заводи застосовують якісну сировину, яка сама по собі відрізняється високим рівнем стійкості до зовнішніх впливів. Однак, додатково сталь покривається щільним і рівномірним шаром цинку холодним або, частіше, гарячим методом. Також зверху наноситься спеціальний фарбник, що закріплює ефект. Завдяки цьому виріб не контактує з киснем і не здійснюється процес окислення. Як наслідок, стає більш стійким до агресивного середовища та негативних погодних умов, таких як підвищена вологість, ультрафіолет, сильні пориви вітру тощо. Окрім технічних властивостей, огорожі довго зберігають привабливий зовнішній вигляд. При цьому, оцинковані системи не потребують особливого догляду та широко виготовляються різними брендами із СНД та Європи.

дизайнерскьі паркани та оцинковані автоматичні ворота

ексклюзивні ворота та приводи з європи - фото

ВИБИРАЄМО СТАЛЬНІ ЗАБОРИ З ПОЛЬЩІ: ОСОБЛИВОСТІ КОНСТРУКЦІЙ WISNIOWSKI З СЕРІЇ VEGA B LIGHT

Європейський бренд пропонує до вашої уваги панельні ґратчасті системи, виготовлені для виробничих цілей. Це можуть бути приватні підприємства, заводи, логістичні центри та інше. Колекція VEGA B Light має універсальні конкурентоспроможні характеристики та презентабельний дизайн. Крім цього, ґратчасті конструкції чудово комбінуються з автоматичними воротами від бренду Wisniowski. Вони являють собою міцні та красиві паркани із звареної сітки польського виготовлення. Підходять для інтенсивної експлуатації в агресивному шкідливому середовищі. Виробництво серії VEGA B Light у 3D/2D версіях здійснюється із застосуванням нових удосконалених технологій. У цій колекції спеціальні необроблені прути проходять всі необхідні етапи, а потім захищаються від утворення корозії згідно з технологією Duplex (запатентовано компанією Wisniowski). Спочатку метал піддається пасивації без застосування хрому, після чого занурюється в гарячий цинковий розчин. Потім сталевий елемент отримує ще один захисний шар за допомогою спеціальної поліефірної фарби. Через ці маніпуляції матеріал ніяк не контактує з повітрям і не окислюється. Рівень настільки високий, що бренд Wisniowski надає гарантію на захист від корозії 10 років. Побачити більше наших робіт можна за посиланням: https://vorota24.ua/teleskopicheskie-vorota-promyshlennye/ 

 

спортивні огорожі, паркани з решітки та гратчасті воротафото парканів і воріт - як обрати цивільну огорожі для ділянки

ПРОПОНУЄМО ПРОМИСЛОВІ ПАРКАНИ ЄВРОПЕЙСЬКОГО ВИРОБНИЦТВА: ШИРОКИЙ АСОРТИМЕНТ ЯКІСНИХ ОГОРОЖ

Промислову територію має захищати виключно зносостійка система. Це конструкція, яка піддається більш інтенсивній експлуатації. Тому до неї мають бути вищі вимоги, ніж виробів, створеним для побутового використання. Якщо вам потрібна допомога спеціаліста, зверніться до торгово-виробничої мережі «ВОРОТА 24 Дніпро». Наш менеджер підбере для вас найкращі варіанти. Це будуть огороджувальні конструкції, виготовлені з якісної оцинкованої сировини. Оскільки ми є офіційними партнерами провідних європейських брендів (Wisniowski, GANT, DoorHan), у нас представлена тільки оригінальна та сертифікована продукція за найдоступнішими цінами. Гості шоу-руму, розташованого у Дніпрі на вул. Володимира Великого, 3Д мають можливість отримати приємний бонус – персональну знижку на замовлення. Додатково можливе індивідуальне виготовлення та встановлення паркану на підприємстві. Щоб отримати безкоштовний розрахунок вартості, а також технічну консультацію від фахівця, зв'яжіться з нами за цими телефонами: +38 (067) 693-70-77, +38 (050) 441-21-75.

 

ВАС МОЖУТЬ ЗАЦІКАВИТИ:

ГАРАЖНІ ВОРОТА АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ

ОГОРОЖІ - ПАРКАНИ ВУЛИЧНІ ДВЕРІ

РОЛЕТНІ ВОРОТА ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА СЕКЦІЙНІ

 

ВІДВІДАЙТЕ САЛОНИ ВОРІТ І ОГОРОЖ ПО ВСІЙ УКРАЇНІ

 

ВОРОТА 24 - КИЇВ ВОРОТА 24 - ОДЕСА

ВОРОТА 24 - ХАРКІІВ ВОРОТА 24 - ДНІПРО

ВІННИЦЯ- САЛОН ЧЕРНІВЦІ- САЛОН