автоматика-Киев, Харьков, Одесса, Львов

Завдяки використанню якісної сировини та випуску виробів на власних оптимізованих потужностях завод сьогодні пропонує надійні та функціональні пристрої. Фірмові приводи можуть встановлюватися на гаражні та вуличні в'їзні системи з різною конфігурацією. ROGER TECHNOLOGY нещодавно впровадив нову безщіткову технологію при розробці двигунів. Це означає, що брендова автоматика для в'їзної брами може використовуватися надінтенсивно і при цьому характеризуватись низьким енергоспоживанням. Крім того, пристрої оснащуються цифровою електронікою для управління системою контролю. Прилади з безщітковим мотором характеризуються безшумною роботою та практично холодним корпусом навіть при надінтенсивному використанні. Автоматика для воріт, ціна якої залежить від обраної моделі, але залишається в доступному сегменті, оснащується точним датчиком оборотів. Система відрізняється досконалим та елегантним рухом, що дозволяє змінювати швидкість при прискоренні та уповільненні.

zakazat avtomatiku iz Italii-ustanovka privoda na ulichnih vorotah

Вам буде цікаво:

 

автоматика на вуличні ворота від виробника - фото, ціна, якість

АВТОМАТИКА ДЛЯ ГАРАЖНИХ ВОРІТ: ЯКІ СЕРІЇ ПРОПОНУЄ ІТАЛІЙСЬКИЙ ВИРОБНИК?

Відмінною рисою електроприводів від ROGER TECHNOLOGY є наднизьке споживання енергії, що гарантує роботу двигуна за відсутності нормальної напруги. Пристрої справляються із завданнями у важких погодних умовах та працювати при відключенні електроживлення за допомогою вбудованих або зовнішніх акумуляторів. Для внутрішньої начинки приводу використовуються сталь, чавун та бронза, для корпусу найчастіше застосовується алюміній, посилений титаном. Автоматика для секційних воріт представлена однією серією M40. Електромеханічні приводи ефективно контролюють стулку площею до 115 м2 (до 33 м заввишки). Блок управління та мотор-редуктор розміщуються на одному шасі, що полегшує монтаж та налаштування. Пристрої оснащені лампою освітлення для зручного паркування та системою обмеження зусилля для безпечної експлуатації. Для виготовлення використаний цілісний профіль із екструдованого алюмінію, досить жорсткий для переміщення стулки.

У серії M40 представлено два пристрої, розраховані на висоту полотна до 2,3 м і до 3,3 м. Обидва електроприводи можуть працювати з інтенсивністю 50%. Вони ефективні у широкому діапазоні температур: -20 ÷ +55 °C. У комплекті пропонуються аксесуари у вигляді шини з кріпленням, радіоприймачі та пульти дистанційного керування, плата управління.

автоматика из Италии для гаражных ворот - установка привода - гарантия

гаражна автоматика підйомного типу на замовлення - монтаж

 

АВТОМАТИКА З ІТАЛІЇ - ПРОФЕСІЙНИЙ МОНТАЖ - ГАРАНТІЯ

 

ДНІПРО - КИЇВ - ХАРКІВ - ОДЕСА - ЛЬВІВ - ІВАНО-ФРАНКІВСЬК

 

автоматика roger tehnolodgy - Италия - установка - гарантия

ВСТАНОВЛЕННЯ АВТОМАТИКИ НА РОЗПАШНІ ВОРОТА: ОСОБЛИВОСТІ МЕХАНІЗМІВ ВІД ROGER

Для в'їзних конструкцій із двома стулками виробник розробив 8 актуальних серій електроприводів. Колекція BE20 – це інтенсивна безщіткова автоматика для розстібних систем з полотном до 4 м. Пристрої оснащуються двигуном із цифровим керуванням, що працює без нагрівання навіть в умовах надінтенсивного використання. Енергоефективні приводи монтуються за допомогою одного 3-провідного кабелю. Вони також оснащуються мікропроцесорним блоком керування та цифровим багатофункціональним дисплеєм із клавішами для перегляду параметрів та зміни їх. У серії BE20 представлено три моделі, розраховані на 2,5 або 4,5 м стулки. Усі вони здатні працювати на 100% інтенсивності, надаючи до 800-1000 циклів відкриття/закриття на добу.

Наступна серія – лінійні електроприводи R20 для автоматизації розстібних конструкцій зі стулками шириною до 3,5 м. Механізми оснащені редуктором, що самоблокується, ручним розблокуванням, пусковим конденсатором і кінцевими вимикачами. Дві моделі лінійки розраховані на 2,5-3,5 м полотна та здатні працювати з інтенсивністю 40%. У комплекті представлені двигун, безщітковий контролер, радіоприймач, пульт дистанційного керування, фотоелементи і сигнальна лампа (тільки у потужнішого приводу), аксесуари для монтажу.

электропривод для распашных ворот-установка-Киев, Одесса, Харьков, Днепр

розпашні вуличні ворота - автоматика на замовлення - якість

Колекція MONOS лінійного типу дозволяє автоматизувати системи зі стулками до 4 м. Електроприводи прості і легкі в установці і мають трубчасту конструкцію, виконану зі сталі. Вони оснащуються важелем розблокування із замком та ключем. Пристрої розраховані на 30% інтенсивність роботи. У комплектації представлений двигун, безщітковий контролер, радіоприймач, пульт дистанційного керування, фотоелементи, сигнальна лампа, аксесуари - все це за додаткову плату.

Ще один варіант - підземна серія R21 для полотна до 3,5 м, що не порушує первинну форму та дизайн конструкції. Монтаж під ґрунтом проводиться у спеціальному фундаментному коробі, повністю непомітному. Корпус стійкий до корозійних процесів та оснащений гумовими прокладками для посилення водонепроникності. Інтенсивність роботи складає 30%. У комплекті представлені двигун, фундаментні короби, системи розблокування та безпеки, аксесуари, блок керування, радіоприймачі та пульти ДУ.

kupit nedorogo privod dlya vorot-avtomatika dlya raspashnyih vorot

Заключна серія для розстібних конструкцій зі стулкою до 3,5 м – R23. У базовому комплекті представлені вимикач кінцевих положень регулювання кута відкриття. Редуктор, що самоблокується, замикає комірну конструкцію без необхідності встановлення додаткових замків. Важелі виконані з оцинкованої сталі та захищені від затискань. Пристрій розрахований на середню інтенсивність роботи.

Виробник також випускає функціональні шлагбауми для побутового та промислового використання: https://vorota24.com.ua/products/category/441531. Залежно від обраної моделі стріла здатна перекривати проїзд завширшки 3-6 метрів.

розпашний привід на вуличні ворота від італійського виробника

НАДІЙНА АВТОМАТИКА ДЛЯ ВІДКАТНИХ ВОРІТ: ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ СИСТЕМ КОНТРОЛЮ ДОСТУПУ

Для розсувних конструкцій ROGER TECHNOLOGY пропонує п'ять актуальних рішень для маси полотна. Наприклад, швидкісна безщіткова колекція BM30 розрахована на стул вагою до 500 кг. Привід оснащений 4-розрядним цифровим дисплеєм, енкодером для контролю швидкості та потужності, 2-канальним радіоприймачем. Механізм доступний з механічними або магнітними вимикачами. Він також комплектується стильним захисним корпусом, який чудово впишеться у будь-який дизайн в'їзної конструкції. Короб виконаний з алюмінію, посиленого титаном та покритого епоксидною фарбою. Швидкість відкриття становить до 24 м/хв, інтенсивність – до 800 циклів на добу. Двигун відрізняється наднизьким споживанням електроенергії. Є режим «пішохідний прохід» з шириною, що настроюється.

электропривод для откатных ворот-установка-Киев, Одесса, Харьков, Днепр

Лінійка H30 розрахована на полотно до 600 кг. Пристрій має багато контрольованих функцій. Електронний енкодер оснащений зворотним ходом. Редуктор, що самоблокується, гарантує надійне замикання. H30 продуктивний за середньої інтенсивності експлуатації. Більш потужна лінійка безщіткових приводів BH30 керує стулкою до 1000 кг. Моделі оснащуються резервними батареями, цифровим дисплеєм, радіоприймачем, мікроконтролером, енкодером. Корпус алюмінієвий, посилений титаном. Прилад вміщує інтенсивну експлуатацію.

Посилена лінійка R30 витримує до 1200 кг. Моделі також мають безліч спеціалізованих функцій та резервні батареї. Використовується цифровий безщітковий двигун, контролер, енкодер та важіль розблокування.

Остання лінійка для відкатних конструкцій – G30 для полотна до 2200 кг. Електромотор моделей захищений від перегрівання чутливим термостатом, переміщення воріт контролюється енкодером. Робочий діапазон температур: - від 30 до + 70°С. Приводи розраховані середню інтенсивність експлуатації. Швидкість відкриття: 9,5 м/хв.

купить недорого привод для ворот-автоматика для сдвижных ворот

ДЕ ЗАМОВИТИ ЕЛЕКТРОПРИВІД ДЛЯ ВОРІТ У ГАРАЖ І НА ВУЛИЦЮ З ВСТАНОВЛЮВАННЯМ?

Системи автоматизації від ROGER TECHNOLOGY та інших світових виробників представлені в широкому ціновому та потужному діапазоні. «ВОРОТА 24 Харків» пропонує підібрати оптимальні рішення в кожному окремому випадку. Крім автоматики представлено безліч іншої продукції для побутової та промислової експлуатації. Гаражні ворота з електроприводом у базовій комплектації можна знайти в асортименті польського бренду Wisniowski. Ці та інші товари пропонується замовити зі знижкою безпосередньо у шоу-румі компанії за адресою: пр. Гагаріна, 20 (офіс 1411). Як додаткова послуга пропонується встановлення електроприводу на секційні ворота та інші конструктивні рішення. Уточнюйте деталі у наших менеджерів: 0676937077, 0504412175.

ВІДВІДАЙТЕ НАШ САЛОН

 

ВОРОТА 24 - КИЇВ ВОРОТА 24 - ОДЕСАВОРОТА 24 - ХАРКІІВ ВОРОТА 24 - ДНІПРО

 

ВАС ТАКОЖ МОЖУТЬ ЗАЦІКАВИТИ:

ГАРАЖНІ ВОРОТА АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ

ОГОРОЖІ - ПАРКАНИ ВУЛИЧНІ ДВЕРІ

РОЛЕТНІ ВОРОТА ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА СЕКЦІЙНІ