АВТОМАТИЧЕСКИЕ ВОРОТА АНГАРНЫЕ ДЛЯ ПРОМЫШЛЕННЫЕ

Незважаючи на різноманітність конфігурацій вуличних конструкцій, окрему категорію займають нестандартні рішення. Наприклад, удосконалюється виробництво промислових воріт спеціального призначення. У цей розділ потрапляють телескопічні та складні огородження з автоматичним типом керування. Вони забезпечують будь-якому об'єкту ефективний контроль автотрафіку та підвищену безпеку. Сучасні швидкісні системи для підприємств випускаються у кількох конфігураціях, включаючи відкатну та складну в гармошку або книжку. Для виготовлення використовуються преміальні матеріали, включаючи сертифіковані метали, що забезпечують міцність, безпеку та збільшений термін експлуатації. Моделі спеціального призначення призначаються на об'єктах, де необхідно перекрити великі проїзди. Вироби вписуються у будь-які сучасні та класичні архітектурні стилі, забезпечуючи при цьому належний рівень захисту простору.

складные промышленные ворота - изготовление - монтаж

Читайте також:

промислові ворота на ділянку - замовити в Дніпро, Київ, Харків

КОЛИ РЕКОМЕНДУЄТЬСЯ ВСТАНОВИТИ ПРОМИСЛОВІ ВІДКАТНІ ВОРОТА І СКЛАДНІ РІШЕННЯ?

Більшість моделей спеціального призначення призначені для експлуатації в екстремальних умовах, включаючи підвищені вітрові навантаження та сейсмічну активність. Телескопічні системи відрізняються естетичним зовнішнім виглядом із привабливим заповненням (решітка, профілі різних типів), а також можливістю самостійно вибрати колірне рішення. Також замовникам пропонується широкий асортимент додаткових можливостей: автоматизація, встановлення прохідної хвіртки, пристрої безпеки. Промислові моделі відрізняються зламостійкістю, тривалим терміном роботи та жорсткістю. Вони характеризуються підвищеною швидкістю, зручністю сервісного обслуговування та легкістю встановлення. Телескопічні системи можуть бути розблоковані за умов відсутності електроенергії при аварійній ситуації та працювати механічним чином. Завдяки компактності вони добре економлять місце, надаючи майже всю площу проїзду.

Складні моделі є універсальними, випускаються з 1-2 стулками. Секцій також може бути дещо відповідно до унікального розміру проїзду. Конструкції, що складаються, мають низьку парусність і захищені від корозійних процесів спеціальним антикорозійним покриттям за брендовою технологією. Якщо простору достатньо для встановлення відкатної системи, вона також чудово впорається з перекриттям великих проїздів, але буде менш швидкісною.

 

ангарные ворота из сэндвич-панелей - производство -  Киев

ВОРОТА-ГАРМОШКА СКЛАДНОГО ТИПУ - ВИГОТОВЛЕННЯ В'ЇЗНИХ АНГАРНИХ СИСТЕМ - МОНТАЖ

avtomaticheskie-vorota-angarnye-dlya-promyshlennye

ОСОБЛИВОСТІ ТА ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ АВТОМАТИЧНИХ ВОРІТ-ГАРМОШКИ

Телескопічні системи зі складним механізмом здатні ефективно перекривати отвори завширшки від 9 метрів. Вони надають чудовий огляд на ділянку та захищають її від несанкціонованого в'їзду. При відкритті конструкція відрізняється компактністю, оскільки складається у вигляді гармошки. Швидкісні ворота для підприємств є ідеальними для монтажу в обмеженому просторі. Основний матеріал, який використовується для виготовлення – оцинкована сталь. Ширина проїзду безпосередньо впливає на вибір однієї або двох стулок. Механізм пересування консольний, рейковий або підвісний відповідно до обраної моделі. Через габаритність складні моделі найчастіше оснащують блоком керування для віддаленого контролю. Складна брама промислового типу підходить для перекриття проїздів до 18 метрів. Вони здатні відкриватися приблизно вдвічі швидше, ніж інші рішення. Завдяки безлічі конфігурацій можна підібрати оптимальну модель, яка гармонійно впишеться в навколишній простір.

вуличні ворота типу гармошка на виробництво - замовити конструкцію за розміром

Наприклад, вироби V-KING і TRAFFIC від Wisniowski, що складаються, часто встановлюються в повітряних і промислових портах, а також на інших державних об'єктах. Вони отримали від виробника найкращі якості автоматичних двостулкових воріт та шлагбаумів з автоматичним керуванням. V-KING доступна у версіях Totmann та Automatik і призначається для проїздів від 3 до 8 м. Зашивка надається у кількох варіантах, зокрема, це вертикальні профілі (перетин 25х25 мм) та панелі-решітка Vega 2D Super. V-KING здатний функціонувати у надінтенсивному режимі. Серійно модель оснащують DAAB приводом, що забезпечує швидкість руху близько 1 м/сек. До автоматики в комплекті йдуть пульти дистанційного керування, фотоелементи та сигнальні лампи, захисна кромка та аварійні вимикачі. TRAFFIC від Wisniowski виготовляється також у самонесучій версії. Вона монтується на стовпах із застосуванням спеціальних петель та тяг, рейки не потрібні. Зашивка полотна може бути у вигляді закритого профілю 25х25/18х30 мм, труби 25 мм або панелі-решітки VEGA 2D Super. Доступні модифікації з одним або двома стулками. Серійно конструкція оснащується електроприводом CAME Ferni F1024, що виконує до 250 циклів за 24 години.

ustanovka-vorot-dlya-sklada-i-parkinga-promyshchdennye-kiev

ДІЗНАТИСЯ ЦІНУ СЛАДСЬКИХ ВОРІТ - ВСТАНОВЛЕННЯ ПРОМИСЛОВИХ КОНСТРУКЦІЙ У ЦЕХ, АНГАР

 

 Ворота промышленные ангарные - складные автоматические системы Киев

НАЙБІЛЬШЕ ПОПУЛЯРНІ МОДЕЛІ РОЗРУХОВИХ ВОРІТ НА ВИРОБНИЦТВО

Однією з найпоширеніших відкатних систем є PL 200 від Wisniowski. Ця телескопічна модель найчастіше використовується для проїздів завширшки близько 16 метрів. Відкриття системи здійснюється шляхом накладання однієї стулки на іншу. Завдяки такому механізму значно заощаджується вільний простір. Крім того, модель застосовується на проїздах завширшки до 24 метрів. Сталеві ворота для складського комплексу PL 200 надійні, довговічні, практичні та безвідмовні. Для підвищення комфорту експлуатації можна інтегрувати будь-яку автоматику, що відповідає параметрам та особливостям майбутньої роботи. PL 200 оснащуються несучою рейкою, параметри якої становлять 200х155 мм. У разі ручного відкриття використовується потрійна напрямна. Продукція від бренду Wisniowski має сучасне оформлення, яке естетично доповнює промисловий об'єкт. PL 200 встановлюють на територіях з інтенсивним рухом автотранспорту, де потрібне рішення. Телескопічні огородження піддаються антикорозійній обробці, що передбачає занурення в розігрітий до 450С цинк. Ефект закріплюється порошковим покриттям за унікальною технологією DUPLEX. Колір можна вибрати з міжнародного каталогу RAL.

skladnyie vorota - izgotovlenie pod zakaz

ДИЗАЙН ПРОМИСЛОВИХ ВОРІТ - ФОТО ЧУДОВИХ В'ЇЗДНИХ СИСТЕМ - ЗАШИВКА: СЕНДВИЧ-ПАНЕЛІ, МЕТАЛЕВІ ЛИСТИ, СТАЛЕВІ АБО АЛЮМІНІЄВІ ЛАМЕЛІ

производство промышленных ворот складного типа-сдвижные ворота на склад

ДОДАТКОВА КОРИСНА КОМПЛЕКТАЦІЯ – АВТОМАТИКА ДЛЯ ПРОМИСЛОВИХ ВОРІТ

Опції на запит пропонуються практично для всіх рішень від Wisniowski та інших європейських брендів. Наприклад, відкатна автоматика: https://vorota24.com.ua/products/category/avtomatika-dlya-otkatnykh-vorot-uzhgorod дозволяє значно підвищити експлуатаційний комфорт. Більшість пристроїв у комплекті мають дистанційний пульт у вигляді фірмового брелока. Крім того, виробник Wisniowski пропонує оснастити в'їзну конструкцію унікальною розробкою smartCONNECTED – програмним забезпеченням, яке дозволяє керувати стулками зі смартфона. Крім того, до інтелектуальної системи можна підключити гаражні ворота, зовнішні та бічні панельні двері. Програма має такі опції як геолокація, сценарій привітання/вихід/контроль/закриття та відкриття, запуск окремих пристроїв.

Протягом експлуатаційного періоду можуть знадобитися інші опції: гострі наконечники у верхній частині, фотоелементи, пристрої безпеки, сигнальні лампи. Також за бажанням встановлюють зчитувачі безконтактних носіїв (карт, брелоків), замкові механізми з кодом, світлофори.

izgotovlenie-vorot-ograzhdeniya-dlya-sklada-i-proizvodstvennykh-pomeshchenij

ДЕ ЗАМОВИТИ ВИРОБНИЦТВО ТЕЛЕСКОПІЧНИХ ВОРІТ НА ЗАВОД З УСТАНОВКОЮ?

Огороджувальні конструкції створюються відповідно до унікальних параметрів проїзду. Для цього попередньо монтажна команда здійснює необхідні виміри за рахунок виробника. «ВОРОТА 24 Київ» розробляють персональні проекти у союзі з клієнтами, щоб на фінальному етапі отримати ідеальну модель за характеристиками та функціональністю. Замовникам доступна широка різноманітність аксесуарів та можливість виступати дизайнером при оформленні. Крім декількох каталогів з відтінками покриття для ряду моделей надаються сталеві фігурні аплікації та наконечники, що знаходяться у верхній частині полотна. Усі ці моменти прописуються у проекті, після чого проводиться 3Д-моделювання. У результаті виходить тривимірна візуалізація, і цьому етапі можна внести свої корективи. Крім промислових вуличних конструкцій надається асортимент рішень для встановлення в будівлі: на в'їзді та між цехами. Усі системи розробляються індивідуально. Отримати вигідні знижки при замовленні будь-якого товару можна безпосередньо у шоу-румі під час оформлення покупки. Також пропонується послуга оперативного монтажу. Виставковий салон знаходиться на вулиці Кирилівська, 69 В в офісі 127. Замовлення можна оформити також під час онлайн-спілкування з нашими менеджерами або за телефоном: +380676937077, +380504412175. Інші шоу-руми відкриті для відвідування в Одесі, Харкові, Дніпрі, Івано-Франківську та Львові. Там можна вивчити зразки найбільш популярних товарів наочно.

ВІДВІДАЙТЕ НАШІ САЛОНИ

 

ВОРОТА 24 - КИЇВ ВОРОТА 24 - ОДЕСА

ВОРОТА 24 - ХАРКІІВ ВОРОТА 24 - ДНІПРО

РІВНЕ- САЛОН ТЕРНОПІЛЬ - САЛОН

 

ВАС ТАКОЖ МОЖУТЬ ЗАЦІКАВИТИ:

ГАРАЖНІ ВОРОТА АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ

ОГОРОЖІ - ПАРКАНИ ВУЛИЧНІ ДВЕРІ

РОЛЕТНІ ВОРОТА ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА СЕКЦІЙНІ