kupit-ustanovka-vorot-promyshlennye-rolletnye-avtomaticheskie

Наразі різні підприємства потребують встановлення підйомних систем, які задовольняють їхні індивідуальні вимоги. При цьому критерії кожного об'єкта є досить індивідуальними. Тому виробництво промислових воріт DoorHan розширили асортимент і пропонують споживачеві більше варіантів. Вироби створені з урахуванням різних потреб та призначені для тих чи інших умов. Наприклад, характеристики конструкцій, які підходять для харчової промисловості, відрізняються від моделей, виготовлених для стандартних складських приміщень. Чеський бренд подбав, щоб його продукція мала широкий модельний ряд. Також гнучкі ворота на виробництво виготовляються відповідно до європейських стандартів якості. Завдяки цьому, замовляючи в'їзну систему на свою фірму, клієнт може бути спокійним за рівень її безпеки, довговічності та витривалості. Це максимально надійне та ефективне перекриття великих отворів. Докладніше ознайомимося з асортиментом чеського виробництва.

 

promyshlennye-otkatnye-rolletnye-podvesnye-skladnye-vorota

Читайте також:

 

плівкові складські ворота від чеського виробника на замовлення - фото

ВИБИРАЄМО МІЦНІ ТА НАДІЙНІ ПЛІВКОВІ ВОРОТА ДЛЯ СКЛАДУ: ШВИДКІСНІ СКЛАДНІ СИСТЕМИ DOORHAN

Вироби призначені для монтажу на території промислових об'єктів. Вони допомагають зберігати та підтримувати в приміщенні необхідний мікроклімат. У цій конфігурації використовуються горизонтальні сталеві профілі, які відрізняються високим рівнем міцності. Висота та ширина отвору можуть досягати 5000х5000 мм. Незважаючи на такі великі габарити, швидкісні ворота в цех відрізняються підвищеною стійкістю до вітрових навантажень. Також при необхідності автоматизувати стулку, у цій конфігурації пропонується установка електричного приводу власного виробництва.

У базовій комплектації поставляється вал із оцинкованої сталі, фотоелементи та блок управління. Щоб контролювати вручну, потрібно використовувати комір. Дизайн швидкісної конструкції, наприклад, колір полотна та тип поверхні, надаються клієнту на вибір.

zavod-vorot-dveri-vorota-ograzhdeniya-doorhan

ВИГОТОВЛЕННЯ ВОРІТ ДЛЯ ПІДПРИЄМСТВ: ФУНКЦІОНАЛЬНІ І НАДІЙНІ СИСТЕМИ DOORHAN ДЛЯ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ

Максимальний розмір отвору може становити 3800х3800 мм. Вироби мають весь спектр необхідного опціонального обладнання. Принципова відмінність цієї категорії систем – вони призначені для експлуатації в умовах, де важливо дотримуватись підвищених санітарних норм. Ці ворота в цех мають всі необхідні сертифікати контролю якості. Також важливим аспектом є швидкість роботи полотна – 2,5 м/с. Також конструкція відрізняється широким вибором моделей. Якщо вам важливо, щоб в'їзна система з ПВХ відповідала інтер'єру або фасаду будівлі, то легко вдасться знайти оптимальний варіант. Для цього типу виробів зазвичай застосовується тип монтажу. За потреби автоматизації встановлюється електричний привід власного виробництва.

У базовій комплектації: фотоелементи, оцинкований вал, стійки та коробка з нержавіючої сталі, блок керування та напрямні.

vorota-ustanovka-gorod-odessa-kharkov-dnepr-kiev

ОГЛЯДУЄМО АВТОМАТИЧНІ ВОРОТА НА ЗАВОД: ШВИДКІСНІ КОНСТРУКЦІЇ ВІД DOORHAN ДЛЯ ВНУТРІШНЬОГО ВИКОРИСТАННЯ

Вироби призначені для використання на промислових об'єктах. Швидкість руху стулки становить 2,5 м/с. Для ручного керування системою необхідно використовувати комір. Однак перевагою стало те, що для автоматизації використовується електричний привід власного виробництва. Також постачається весь спектр опціонального обладнання для в'їзної конструкції. Максимально можливий розмір – 5700 мм (ширина) та 5800 мм (висота). Модель виготовляється у широкому асортименті.

У базовій комплектації: стійки та короби з оцинкованої сталі, вал з оцинкованої сталі, напрямні, полотно (армований ПВХ), блок керування та фотоелементи. Клікайте за посиланням, якщо хочете побачити схожі промислові моделі: https://vorota24.com.ua/products/category/promyshlennye-skladnye-vorota

vorota-dlya-sklada-promyshlennye-avtomaticheskie-sektsionnye-sistemy-doorhan

ПРОМИСЛОВІ РУЛОННІ ВОРОТА З ЧЕХІЇ: ДЕ ЗАМОВИТИ З ДОСТАВКОЮ?

Ви шукаєте якісну швидкісну систему для підприємства? У нашому асортименті є оригінальна продукція з Чехії, Німеччини, Польщі та інших країн. Ми є офіційними партнерами європейських брендів. Приїжджайте в «ВОРОТА 24 Харків», щоб менеджер запропонував вам більше варіантів. Також, завітавши на наш торгово-виробничий майданчик за адресою проспект Гагаріна, 20, ви можете отримати знижку. Телефонуйте на гарячу лінію, щоб дізнатися більше: +38 (067) 693-70-77 або +38 (050) 441-21-75.

 

ВІДВІДАЙТЕ НАШІ САЛОНИ

 

ВОРОТА 24 - КИЇВ ВОРОТА 24 - ОДЕСА

ВОРОТА 24 - ХАРКІІВ ВОРОТА 24 - ДНІПРО

РІВНЕ- САЛОН ТЕРНОПІЛЬ - САЛОН

 

ВАС ТАКОЖ МОЖУТЬ ЗАЦІКАВИТИ:

 

ГАРАЖНІ ВОРОТА АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ

ОГОРОЖІ - ПАРКАНИ ВУЛИЧНІ ДВЕРІ

РОЛЕТНІ ВОРОТА ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА СЕКЦІЙНІ