вуличні вхідні двері виробництва Польща

Сучасна зовнішня система є набагато більшою, ніж просто захист будівлі. Від неї залежить теплоізоляція, шумоізоляція, також естетичний чинник. Не говорячи вже про відчуття безпеки, яке може подарувати лише якісна конструкція. Зараз будівельний ринок пропонує вхідні двері для приватного будинку, здатні задовольнити критерії найвибагливіших клієнтів. І одним із найкращих представників стала колекція з преміум-класу – Plus Line. Серія виготовляється польським брендом Wisniowski, котрий вже багато років є лідером у своїй галузі. Завдяки цьому виробник заслужив великий ліміт довіри користувачів. Також зовнішні двері з цієї серії мають конкурентоспроможні характеристики і відрізняються особливим дизайнерським підходом. Вони чудово вливаються практично у всі сучасні та класичні архітектурні напрямки. Водна система Plus Linе здатна служити довгі роки без втрати своїх властивостей та зберігати презентабельний вигляд.

замовити вхідні двері-теплий алюміній-Дніпро

ВАМ БУДЕ ЦІКАВО ДІЗНАТИСЬ

якісні вхідні двері з терморозривом-Київ
РОЗГЛЯДАЄМО ЄВРОПЕЙСЬКІ ДВЕРІ В БУДИНОК: ЯКІ ХАРАКТЕРИСТИКИ МАЮТЬ ДИЗАЙНЕРСЬКІ ПОЛЬСЬКІ СИСТЕМИ PLUS LINE

Перед вами унікальна колекція, розроблена відповідно до європейських стандартів якості та безпеки. Дана серія відрізняється можливістю вибрати тип алюмінієвих профілів терморозриву із запропонованих, а саме: Aluprof MB60E, MB70 або MB86 ST. Також колекція Plus Line може мати як одностулкове, так і двостулкове виконання. Однак, тип MB60E може бути наділений лише однокамерним склопакетом, а системи MB70 та MB86 ST – двокамерна або гладка панель. У стандарті пропонується спеціальний замок із трьома точками замикання з гакоподібним ригелем. Крім того, виробників дверей Wisniowski до базової комплектації включив ручку Jupiter у кольорі нержавіюча сталь. Опціонально вона пропонується у великому асортименті. Для того, щоб уникнути теплових втрат і зберегти в приміщенні потрібну температуру повітря, по всьому периметру стулки встановлюються гумові ущільнювачі. Також в комплекті три накладні петлі, які опціонально для систем MB70 і MB86 ST можуть бути прихованими або шарнірними. Перевагою серії Plus Line є поріг, що у стандарті має термоізоляцію. Система MB60 може бути виготовлена ​​зі стійкістю до злому згідно з класом RC2 (стандарт PN-EN 1627:2011). Дана пропозиція актуальна як для одностулкових, так і двостулкових моделей.

Виробник надає багато додаткових опцій, щоб поліпшити зовнішню конструкцію. Серед них додатковий замок та протизламні циліндри класу С. Також для всіх різновидів вхідних систем пропонується накладний доводчик. Захистити від злому виріб зможе за допомогою протизнімних штирів. Прихований доводчик також доступний, але тільки для модифікацій MB70 і MB86 ST. Крім того, зверніть увагу на інші види скла, орнаментів та вітражів. Додатково надається система контролю доступу та кодова клавіатура "кодового замка". Також можна встановити зчитувач безконтактних карток або брелків. Відмінною рисою серії стала система поштових скриньок.

вуличні двері зі склом-Харків

європейські двері з терморозривом для дому
ВИВЧАЄМО СУЧАСНІ АЛЮМІНІЄВІ ДВЕРІ ЗІ СКЛОМ PLUS LINE: КРАСИВА ЗОВНІШНЯ СИСТЕМА ДЛЯ КОТЕДЖУ

Європейський бренд Wisniowski пропонує створити індивідуальний дизайн вхідної конструкції. Таким чином, виріб гармоніюватиме з фасадом та інтер'єром будинку. Також вписуватись в екстер'єр, якщо це необхідно. На вибір надаються дверні ручки, серед яких є найпопулярніші, а саме: Liverpool, Tokyo і Jupiter. Крім того, існують інші варіанти: як невеликі, так і стаціонарні довгі. Доступні різні кольори для всієї фурнітури. Утеплені двері на дачу можуть мати різні типи скління. Наприклад, безпечне, матове безпечне, протизломне та інші. Виробником пропонуються різні варіанти структури скління та його відтінки. Особлива увага приділяється кольору зовнішньої конструкції. Вибрати відтінок можна зі стандартної палітри, що налічує 12 відтінків. Вони можуть мати матову та глянсову структуру, а також мати ефект світловідбивний, перламутровий та металевий. Можна виготовити модель з імітацією дерева в асортименті (палітра Декор). За потреби на полотно можна нанести спеціальну плівку. Вона може бути як однотонною, так і імітувати дерев'яний зріз. На замовлення конструкція може бути пофарбована у будь-який колір палітри RAL. Більше інформації про модель за посиланням: https://vorota24.com.ua/ua/products/category/dveri-wisniowski-deco-kiev/

уличные двери со стеклом-Харьков европейские двери с терморазрывом для дома

dveri so steklom-Khar'kov yevropeyskiye dveri s termorazryvom dlya doma
ДЕ ЗАМОВИТИ ВИГОТОВЛЕННЯ ВХІДНИХ ДВЕРЕЙ З ГАРАНТІЄЮ: ВЕЛИКИЙ ВИБІР ДИЗАЙНЕРСЬКИХ ТЕПЛИХ КОНСТРУКЦІЙ

Якщо у приватному для заміського котеджу або приватного будинку потрібна нова зовнішня система, зверніть увагу на колекцію Wisniowski Plus Line. Дана серія має вражаючі характеристики. Також якщо вам потрібна консультація, станьте гостем шоу-руму «ВОРОТА 24 Дніпро». Наш салон знаходиться за адресою вул. Володимира Великого, 3Д. Менеджери допоможуть вибрати модель, що відповідає вашим вимогам.виданням, а також можуть зробити персональну знижку. Монтаж та індивідуальне виготовлення обумовлюються додатково. Отримати розрахунок вартості та технічну консультацію можна за телефонами: +38 (067) 693-70-77, +38 (050) 441-21-75.

 

ВАС МОЖУТЬ ЗАЦІКАВИТИ

ГАРАЖНІ ВОРОТАВУЛИЧНІ ВОРОТАОГОРОЖІ - ПАРКАНИВХІДНІ ДВЕРІУличные автоматические ворота откатные и распашные Промышленные подъемные ворота для склада - Алютех, Дорхан, Ритерна

ВІДВІДАЙТЕ НАШІ САЛОНИ

ВОРОТА 24 КИЇВВОРОТА 24 ОДЕСАВОРОТА 24 ХАРКІВВОРОТА 24 ДНІПРОВОРОТА 24 ІВАНО-ФРАНКІВСЬКВОРОТА 2 ЛЬВІВ