сучасні вуличні ворота з автоматикою - гарантія, монтаж

Навіть якщо ви живете у заміському будинку, в'їзна система може бути оснащена спеціальним механізмом, який спростить керування. Адже є електричні приводи, створені не тільки для промислових, а й побутових умов. Вони дещо відрізняються один від одного, у тому числі ціновою політикою. На сьогоднішній день великою популярністю користується автоматика для розпашних воріт. Особливо італійські моделі, що відносяться до сегменту преміум. Це надійні та функціональні пристрої, які здатні подарувати комфорт користувачеві, а також подбати про стан в'їзної конструкції. Якщо привід підібраний відповідно до всіх технічних вимог, то він зможе правильно розподілити навантаження і плавно керувати стулками. Таким чином, комплект автоматики для воріт продовжує потенційний термін служби вуличної системи. Пропонуємо розглянути моделі з Італії, які цього сезону найбільше популярні і отримують багато позитивних відгуків.

виробник вуличних воріт з гарантією - монтаж, київ, львів, одеса, дніпро

дизайнерські розпашні ворота для дому з монтажем

Цікаво знати:

РОЗКІШНІ ВХІДНІ ДВЕРІ ВІД ЛІДЕРА ГАЛУЗІ WISNIOWSKI: ДІЗНАЄМО РІЗНИЦЮ МІЖ КОЛЕКЦІЯМИ ЗОВНІШНІХ СИСТЕМ NOVA И CREO

ПІДЙОМНІ КОНСТРУКЦІЇ НА ВИРОБНИЦТВО З БІЛОРУСІЇ: ПОРІВНЯЄМО ПОПУЛЯРНІ СЕРІЇ ВИРОБНИЦТВА АЛЮТЕХ – PROTREND І PROPLUS
ЯКІСНІ ШЛАГБАУМИ З ІТАЛІЇ ДЛЯ КОНТРОЛЮ ДОСТУПУ: ОБІЗРОВУЄМО ЛІНІЙКИ ОБЛАДНАННЯ BIONIK ВІД ROGER TECHNOLOGY
ЧУДОВІ І ДОВГОВІЧНІ ВОРОТА ДЛЯ ГАРАЖУ: 5 РЕКОМЕНДАЦІЙ ВІД ФАХІВЦІВ, ЯК ВИБРАТИ СЕКЦІЙНУ ПІДЙОМНУ СИСТЕМУ
ЯКІ ШЛАГБАУМИ ПРОПОНУЄ ВИРОБНИК DOORHAN: ПРОПУСКНЕ ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ПІДПРИЄМСТВ

сучасні ворота розпашні з приводом - львів, харків, одеса
ЯКІСНА І ФУНКЦІОНАЛЬНА АВТОМАТИКА ДЛЯ ВУЛИЧНИХ ВОРОТ З ІТАЛІЇ: АССОРТИМЕНТ ПРИСТРІЙ FAAC

Цей бренд пропонує багато гідних моделей, які добре виявляють себе у приватному секторі. Великий попит має електромеханічний привід FAAC 412. У даній серії механізм розблокування доступний з заднього боку пристрою. Також особливістю є спрощений монтаж та технічне обслуговування виробу. Зверніть увагу, що привід, що самоблокується, не вимагає установки електрозамка. Інтенсивність цієї моделі становить 18 циклів на годину. Електроживлення становить 230 В, а потужність – 280 Вт. Швидкість електроприводу FAAC – 1,6 см/сек. Діапазон робочих температур у базовій комплектації наступний: від -20°С до +55°C. Клас захисту пристрою від пилу та вологи IP 44. Дана модель підходить для в'їзних конструкцій зі стулкою розміром до 1,8 метрів.

Також рекомендуємо звернути увагу на серію FAAC 414. Італійська модель також є електромеханічною та призначена для вуличної системи, стулка якої не перевищуватиме 4 метри. Виріб здатний здійснювати до 18 циклів на годину, що достатньо для функціонування у житловому секторі. Ця колекція комплектується платою нового покоління Е045. Крім того, на відміну від багатьох аналогічних пристроїв, є вбудована система термозахисту. Перед вами потужний привід із тяговим зусиллям 3500 Н та ходом штока 400 мм. Електроживлення становить 230 В, а потужність – 280 Вт. Швидкість роботи пристрою становить 1,5 см/сек. Діапазон робочих температур цієї системи, наступний: від -20°С до +55°C. Так само як і в попередньому приводі, клас захисту від пилу та вологи ІР 44.

обираємо дизайн розпашних воріт - фото

красиві ворота розпашного типу від виробника

ПОПУЛЯРНА АВТОМАТИКА ДЛЯ В'ЇЗДНИХ ВОРОТ РОЗПАШНОГО ТИПУ: ОБІЗРІВАЄМО ТРЕНДОВІ МОДЕЛІ ВІД ЗАВОДУ CAME

Даний виробник у своїй займає лідируючу позицію. Зокрема, велику популярність користується модель САМЕ KRONO 300. Виріб має ряд переваг у порівнянні з іншими пристроями. Підходить для в'їзних конструкцій, де стулка не перевищує 3 метри. У цій колекції електроживлення становить 230 В, а потужність – 130 Вт. Привід має інтенсивність 30%, що є відмінним показником для роботи в житловому секторі. Також модель спрацьовує досить швидко – 22 сек. Клас захисту від пилу та вологи один з найвищих – IP 54. Виріб комплектується одним пультом дистанційного керування. Крім того, існує багато додаткових опцій для покращення системи. Діапазон робочих температур від -30 до +55°С.

Також великим попитом на сьогоднішній день має модель САМЕ KRONO 2. Пристрій призначений для вуличних систем зі стулкою до 3 метрів і 800 кг. У цій лінійці інтенсивність експлуатації становить 30%. Напруга живлення становить 220 В, а потужність – 130 Вт. Максимальне тягове зусилля обладнання – 3000 Нм. Час відкриття системи на 90 градусів складає 22 сек. В даному випадку клас захисту також IP 54. До переваг належить період гарантії від виробника – 3 роки. Корпус є алюмінієвим та має чорний колір. У комплектацію входить пульт дистанційного керування. Крім того, італійський бренд пропонує багато опціональних рішень. Дізнатися більше про електричні приводи CAME можна тут: https://vorota24.com.ua/ua/dlya-raspashnykh-vorot/

сталеві ворота розпашного типу - монтаж та виробництво під замовлення

популярні приводи з європи розпашного типу з монтажем - львів, київ

ЄВРОПЕЙСЬКА АВТОМАТИКА НА ВОРОТА РОЗПАШНОГО ТИПУ: ПРОПОНУЄМО ВЕЛИКИЙ ВИБІР ІТАЛІЙСЬКИХ МОДЕЛЕЙ

У нашому асортименті представлена ​​оригінальна продукція від відомихіталійські бренди. Також ми є офіційними партнерами компаній, що дозволяє надавати на автоматику найлояльніші ціни. Крім того, у нас регулярно проходять акції та пропонуються знижки на сертифіковані моделі. Завітайте до салону «ВОРОТА 24 Одеса», щоб менеджер допоміг вибрати виріб, що відповідає вашим очікуванням, а також технічним вимогам. Гості шоу-руму, розташованого на вул. Михайла Грушевського, 39А можуть отримати персональну знижку. Додатково пропонуються послуги монтажу автоматики на в'їзну систему. Консультація можлива як в офісі, так і телефонному режимі. Безкоштовна консультація менеджера та розрахунок вартості за номерами: +38 (067) 693-70-77, +38 (050) 441-21-75.

ВАС МОЖУТЬ ЗАЦІКАВИТИ

ГАРАЖНІ ВОРОТА ВУЛИЧНІ ВОРОТА

ОГОРОЖІ - ПАРКАНИ ВХІДНІ ДВЕРІ

Уличные автоматические ворота откатные и распашные  Промышленные подъемные ворота для склада - Алютех, Дорхан, Ритерна

ВІДВІДАЙТЕ НАШІ САЛОНИ

ВОРОТА 24 КИЇВ ВОРОТА 24 ОДЕСА

ВОРОТА 24 ХАРКІВ ВОРОТА 24 ДНІПРО

ВОРОТА 24 ІВАНО-ФРАНКІВСЬК ВОРОТА 2 ЛЬВІВ