вуличні ворота та паркани від виробника - як замовити - дніпро

Будь-яка приватна ділянка вимагає оформлення чітких кордонів. Сучасні огорожі для приватних об'єктів виготовляються із алюмінію або оцинкованої сталі. Ці матеріали добре показують себе протягом тривалого експлуатаційного терміну. Вони стійко переносять зовнішній вплив, не змінюючи своїх характеристик і не покриваючись іржею. Більше того, конструкції не вимагають особливого догляду, реставрації чи ремонту. Багатоступінчаста технологія обробки поверхні гарантує, що секційні паркани та металеві вуличні ворота прослужать без зміни характеристик протягом не менше 10 років після професійної установки.

Український завод SELECT пропонує клієнтам великий асортимент конструкцій, включаючи оригінальну серію WOOD LINE. Ця назва з'явилася невипадково, оскільки готова система огорож виглядає так, ніби зроблена з деревини. Насправді всі частини конструкції виконані з надійного металу, а такий ефект стає доступним завдяки особливому оформленню.

производство уличных заборов - секции под заказ - украина

Вам буде цікаво:

 

паркани та вуличні відкатні ворота на замовлення - київ, львів

ОСОБЛИВОСТІ ВИРОБНИЦТВА ВОРІТ І ПАРКАНІВ УКРАЇНСЬКОГО БРЕНДУ SELECT

Завдяки досвіду європейських колег завод Селект орієнтується на клієнтів під час створення кожної конструкції. Гнучке виробництво дозволяє в кожному окремому випадку надавати оптимальне рішення за параметрами, зовнішнім виглядом та функціональністю. Бренд SELECT використовує матеріали преміум-класу, а також запроваджує інноваційні технології виготовлення та обробки конструкцій. Для випуску в'їзних воріт та парканів застосовується високоякісна та стабільна оцинкована сталь. Вона відрізняється високою стійкістю до окислення, механічних та атмосферних явищ, вітрового навантаження. Стійке покриття та посилення ефекту гарантує порошкова фарба з адгезійними властивостями. Вона не залишає патьоків і надає поверхні матовості.

Крім гарячої оцинкування та покриття порошковими лакофарбовими матеріалами металеві складові конструкції проходять процес залізного фосфатування та безхромної пасивації. Всі ці етапи обробки створюють на поверхні секції або комірного полотна захисні шари для тієї ж стійкості до зовнішнього впливу.

Для виробництва конструкцій та всіх технологічних процесів використовується сучасне європейське обладнання та автоматичні лінії. Це гарантує високу точність виконання та прискорення виготовлення систем.

vorota-ulichnye-sdvizhnye-iz-stali-v-gorode-kiev-ustanovka-i-izgotovlenie

ВУЛИЧНІ ПАРКАНИ- ОГРОЖІ - ВИГОТОВЛЕННЯ В'ЇЗДНИХ СИСТЕМ ПІД ЗАМОВЛЕННЯ

ворота - заборы - ограждения - секции под заказ - установка в течение 14 дней

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ТА ПЕРЕВАГИ СЕРІЇ КОНСТРУКЦІЙ WOOD LINE

Ця лінійка від українського заводу SELECT характеризується особливим підходом до дизайну. Секції огорож і полотно відкатних воріт заповнюються металевими профілями на вибраній відстані. Завдяки тому, що щільність регулюється, замовник сам визначає рівень перегляду ділянки. Чим більша відстань між планками, тим краще буде видно об'єкт за огорожею. Серія WOOD LINE оформляється оригінальним чином – вона може частково або повністю мати покриття під дерево. Причому ефект справді природний. Тому фарбування верхніх профілів під деревину, а нижніх будь-який інший відтінок буде виглядати як комбінація різних матеріалів.

Заповнення типу решітки дуже актуальне для заміських і приватних будинків. Цей дизайн відмінно поєднується із сучасною та традиційною архітектурою, а також різноманітними ландшафтами. Всі рішення адаптовані під український клімат, тому можна не перейматися стійкістю конструкції навіть у серйозну негоду. Незвичайний дерев'яний дизайн виглядає затишно та елегантно, залишаючись при цьому надійним захистом від недоброзичливців. За запитом матова поверхня може змінюватись на глянсову з різними декоративними ефектами.

 

ulichnyie vorota otkatnogo tipa-proizvodstvo v'ezdnyih sistem

ДНІПРО - КИЇВ - ХАРКІВ - ОДЕСА - ЛЬВІВ - ІВАНО-ФРАНКІВСЬК

 

v'ezdnyie vorota iz stali-Kiev, Harkov, Dnepr, Odessa

ЧИМ ВДОСКОНАЛЮВАТИ ПАРКАНИ І ВОРОТА ВІД SELECT?

Як і інші в'їзні конструкції, українські системи можуть оснащуватися автоматичним керуванням, у тому числі дистанційним. Це механізми різної потужності від світових виробників: https://vorota24.com.ua/products/category/avtomatika-dlya-otkatnykh-vorot-uzhgorod в ціновому діапазоні від 190 до 340€. У комплексі з огорожею набувати вигідніше, оскільки пропонуються персональні знижки.

Також клієнтам, як і говорилося вище, пропонується на вибір широке розмаїття відтінків. Незважаючи на те, що в класичному виконанні панелі огорож і воріт WOOD LINE фарбуються частково (або повністю) під світле дерево, а решта елементів – у чорний колір, замовникам доступна вся міжнародна палітра RAL. Таким чином, комбінація відтінків може бути абсолютно будь-якою. Також індивідуально підбирається фурнітура та декоративні елементи. Для багатьох виробів є оформлення конструкції художнім куванням. Крім іншого пропонується і оснащення огорожі хвіртки для пішоходів. Вона виробляється та оформляється в єдиному стилі з усією системою.

уличные ворота - секции - заборы под заказ - установка за 14 дней

ПАРКАНИ ТА ВОРОТА SELECT - ОЦИНКОВАНА СТАЛЬ - ПОЛІМЕРНЕ ФАРБУВАННЯ

 

proizvodstvo sdvizhnyih sistem-vorota na rolikah-izgotovlenie pod razmersovremennyie sdvizhnyie vorota dlya doma-proizvodstvo Ukraina

ДЕ ПРИДБАТИ В'ЇЗДНІ ВОРОТА ТА ОГРОЖДЕННЯ З УСТАНОВКОЮ?

Крім ґратчастих моделей виробник виготовляє конструкції із зашивкою жалюзі, де панелі можуть розміщуватись під різними кутами. Для кожного клієнта розробляється індивідуальний проект, де враховуються побажання щодо всіх пунктів. І тому задіюється спеціальне програмне забезпечення, що дозволяє прорахувати вартість системи. «ВОРОТА 24 Київ» пропонує продукцію та інших відомих світових брендів, наприклад польського заводу WISNIOWSKI. Крім виготовлення систем, фахівці проводять також оперативну установку як окрему послугу. Зразки продукції представлені у виставкових салонах компанії у різних містах України, включаючи Київ. Завітати на шоу-рум пропонується за адресою: вул. Кирилівська, 69В (офіс 127). Крім того, при оформленні замовлення безпосередньо в салоні є персональна знижка на всі товари. Більше інформації уточнюйте у телефонних консультантів: 0676937077, 0504412175.

ВІДВІДАЙТЕ НАШ САЛОН

 

ВОРОТА 24 - КИЇВ ВОРОТА 24 - ОДЕСАВОРОТА 24 - ХАРКІІВ ВОРОТА 24 - ДНІПРО

 

ВАС ТАКОЖ МОЖУТЬ ЗАЦІКАВИТИ:

ГАРАЖНІ ВОРОТА АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ

ОГОРОЖІ - ПАРКАНИ ВУЛИЧНІ ДВЕРІ

РОЛЕТНІ ВОРОТА ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА СЕКЦІЙНІ