промислові ворота від виробника Wisniowski - Польща

Бізнес потребує більш довговічних, функціональних та професійних рішень. Неважливо, чи це обладнання в цех, чи в'їзна система на підприємство. Виріб повинен виконувати своє завдання на максимум, але при цьому залишатися зносостійким. Через такі вимоги, виготовлення промислових воріт перейшло на принципово новий рівень. Виробництво Wisniowski (Польща) змогло це продемонструвати, представивши на ринок колекцію MakroPro 2.0. Ця модель поєднує в собі найбільш популярні властивості: теплоізоляція, герметичність, спрощений монтаж. На цьому переваги колекції від знаменитого європейського бренду не закінчуються. Лінійку створено на основі класичної серії MakroPro. Проте, вона була доопрацьована та вдосконалена. Тепер серія підходить для специфічних умов, при цьому зберігаючи свої позитивні якості. Європейські ворота для підприємств MakroPro 2.0 виготовляються професіоналами для створення ідеального продукту.

сучасний дизайн промислових воріт - скриті панелі

ВАМ БУДЕ ЦІКАВО ДІЗНАТИСЬ

утеплені ворота на завод - дизайн воріт по фото - гарні підйомні системи
ЯКІ ТЕХНІЧНІ ПЕРЕВАГИ МАЮТЬ ПІДЙОМНІ ВОРОТА НА ВИРОБНИЦТВО: ВІД БЕЗПЕКИ ДО ЯСКРАВОГО ОБРАЗУ

Фахівці та дизайнери приділили особливу увагу герметичності. Саме від цього фактора залежать теплоізоляція та шумоізоляція. Енергоефективність необхідна збереження потрібної температури у приміщенні. Також герметичність сприяє зменшенню проникнення холодного повітря. У колекції MakroPro 2.0 подбали не лише про утеплені ворота для складу, а й двері. У першому випадку було усунуто всі теплові мости. А для забезпечення теплих та міцних дверей застосовується інноваційна технологія ThermoSet. Вона являє собою трикамерне двостулкове бічне ущільнення та двостулкове ущільнення, прикріплене до верхньої панелі. Ще одна перевага колекції – значно простіше у складанні. За рахунок розміщення пружин з боків валу, потрібно набагато менше свердління. Більше того, не потрібні отвори для електричного приводу. Компактний пристрій встановлюється монтажною пластиною безпосередньо на рамі.

Складська брама з Польщі безперервно вдосконалюється в такому напрямку, як безпека. Безумовно, ця колекція має вражаючі характеристики. Для її створення усувалися слабкі місця, а також ліквідовувалися потенційно небезпечні частини конструкції. Це стало можливим завдяки попередньому багаторічному досвіду. Для підйомної системи MakroPro 2.0 була створена спеціальна напрямна з подвійним профілем та товщиною 2 мм. Додаткова стінка запобігає випаданню роликів. У даній серії також є аварійне гальмо і внутрішня система захисту від злому. Для наших клієнтів важливий зовнішній вигляд конструкції. Виріб може виконуватися у більшому розмірі. Додатково для комерційних моделей внесено нову гусеницю. Система може мати практично будь-який зовнішній вигляд. Як наслідок, доповнити собою більшість архітектурних напрямів: модерн, конструктивізм та інші.

монтаж сучсних промислових воріт - гарантія від виробникаворота на виробництво - виготовлення під розмір - сталь
ВИБИРАЄМО ЧУДОВІ ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА ІЗ СКЛОМ: ЕКСКЛЮЗИВНА ПРОПОЗИЦІЯ, А ТАКОЖ ТУРБОТА ПРО НАВКОЛИШНЄ СЕРЕДОВИЩЕ

Окрім іншого, ми маємо ще одне завдання – не нашкодити. Виріб виготовляється із якісних екологічно чистих матеріалів. Вони безпечні як для побутового, так і для промислового використання. Однак ключовою особливістю є не це. Насамперед бренд Wisniowski піклується про навколишнє середовище. Завдяки цьому забезпечується безперервне безвідходне виробництво. Кількість матеріалів, що не використовуються раніше, зводиться до мінімуму. Також така особливість допомагає утримувати конкурентні ціни. Всі елементи виробу, автоматичні промислові ворота або вхідні двері забарвлюються спеціальним порошковим методом. Крім того, застосовуються екологічно чисті наповнювачі без фреону.

Колекція MakroPro 2.0 - це ексклюзивна пропозиція на ринку. Виробник спочатку поставив високу планку, через що зміг досягти серйозних результатів. Ці секційні промислові ворота дотепер є унікальними та не мають аналогів. Продумано всі деталі, вдосконалено найдрібніші елементи в конструкції. Бренд Wisniowski стверджує, що ця лінійка стала повною відмовою від компромісів, а також результатом багаторічного досвіду. Тому колекція із Польщі стала №1 серед аналогів. Дізнатися більше характеристик можна тут: https://vorota24.com.ua/ua/sektsionnye-vorota-promyshlennye/

ексклюзивні ворота на склад - скляні поверхні - тріплексавтоматичні промислові ворота від польского заводу з гарантієй і монтажем
ДЕ ЗАМОВИТИ СКЛАДСЬКІ ВОРОТА ПІД СТЕЛЮ З ЄВРОПИ: ПРОПОНУЄМО ОРИГІНАЛЬНУ ПОЛЬСЬКУ СИСТЕМУ ЗА ВИГІДНОЮ ЦІНОЮ

У нас в каталозі є великий вибір моделей для промислових підприємств. Однак серед них виділяється продукція від польської компанії Wisniowski. Бренд встиг добре зарекомендувати себе та отримав великий ліміт довіри від користувачів. Тому наш торгово-виробничий майданчик «ВОРОТА 24 Одеса» багато років тому став офіційним дистриб'ютором виробника Wisniowski в Україні. Завдяки такому праву, у нас є можливість пропонувати клієнтам найнижчі ціни на оригінальні сертифіковані моделі з Європи. Навіть більше, гості шоу-руму в Одесі, що знаходиться на вул. Михайла Грушевського, 39А можуть отримати приємну знижку. Отримати консультацію можна як в офісі, так і в телефонному режимі: +38 (050) 441-21-75 та +38 (067) 693-70-77.

ВАС МОЖУТЬ ЗАЦІКАВИТИ

ГАРАЖНІ ВОРОТАВУЛИЧНІ ВОРОТАОГОРОЖІ - ПАРКАНИВХІДНІ ДВЕРІУличные автоматические ворота откатные и распашные Промышленные подъемные ворота для склада - Алютех, Дорхан, Ритерна

ВІДВІДАЙТЕ НАШІ САЛОНИ

ВОРОТА 24 КИЇВВОРОТА 24 ОДЕСАВОРОТА 24 ХАРКІВВОРОТА 24 ДНІПРОВОРОТА 24 ІВАНО-ФРАНКІВСЬКВОРОТА 2 ЛЬВІВ