автоматичний шлагбаум з Італії - монтаж - гарантія

Європейський виробник контрольно-пропускних пристроїв регулярно займається удосконаленням технологій, підвищуючи комфорт та безпеку продукції, що випускається. Електронні шлагбауми, гаражна, розстібна та відкатна автоматика для воріт CAME реалізуються в багатьох країнах світу, включаючи Україну. Завдяки інноваційним рішенням та високій функціональності обладнання товари італійського заводу використовуються в різних сферах, включаючи виробничу та побутову. Фокус уваги розробників спрямований на вирішення нових завдань, при цьому вартість обладнання залишається доступною і окупається високою якістю, що впливає на експлуатаційний ресурс.

сучасне пропускне обладнання з гарантієй якості - установка

ВАМ БУДЕ ЦІКАВО ДІЗНАТИСЬ

обираємо пропускне обладнання з монтажем по фото - київ, дніпро, харків
АВТОМАТИКА ДЛЯ ГАРАЖНИХ ВОРІТ З ІТАЛІЇ: АСОРТИМЕНТ ТА ПОТОЧНІ ЦІНИ

Компанія Came Cancelli Automatici займається розробкою та випуском пристроїв для контролю доступу на територію різного призначення. Це зручні та безпечні механізми, які можуть керуватися дистанційно. Так, гаражні електроприводи для воріт піддаються багаторівневому контролю якості, щоб на виході вийшла функціональна та інноваційна автоматика. Наприклад, серія VER-1 (600H) відрізняється вишуканим дизайном, завдяки декільком видам ланцюгової передачі може адаптуватися під різні експлуатаційні умови та розміри в'їзної системи, має чудові показники та оснащена світлодіодною лампою додаткового освітлення. Максимальні параметри стулки – до 9 м2. Комплект з рейкою 2200 мм і 4-канальним пультом коштуватиме 183€, 2700 мм – 191€, 3200 мм – 197€. Інша серія VER-2 (1300Н) здатна запам'ятовувати до 250 кодів різних користувачів, включаючи Rolling Code, має зовнішні кнопки дисплея для спрощення процедури запуску та діагностики, може працювати від резервних акумуляторів. Такі приводи встановлюють у тому числі на невеликих колективних паркінгах. Вартість комплекту в залежності від довжини рейки – 384 та 396 €. До додаткових аксесуарів відносяться різні 2/4/15/40-канальні пульти, фотоелементи із зоною дії 10-20 м, картки радіочастоти, антени, зовнішні приймачі, стійки, сигнальні лампи, індукційні петлі, електричні замки, зчитувачі блютуз, світлофори та багато іншого інше. Вартість обладнання – від 6 до 252 €. Для промислових секційних систем представлена ​​лінійка C-BX за ціною 550-570 €.

гаражна автоматика підйомного типу - установка під ключ - гарантія

сучасні приводи на ворота гаражні з європи

як обрати привід на ворота гаражні - дизайн автоматики
ЄВРОПЕЙСЬКА АВТОМАТИКА ДЛЯ ВІДКАТНИХ ВОРІТ: ТЕХНІЧНІ МОЖЛИВОСТІ, ПРАЙС

Передова серія електроприводів BX підходить для стулок до 400-800 кг та до 14 м. Інтенсивність моделей становить 30%. Базові комплекти ВХ-400 та ВХ-800 коштують 320 та 380 € відповідно, а MAXI-KIT з фотоелементами, сигнальною лампою та зубчастою рейкою з оцинкованої сталі – 440 та 490 €. Серія BK – це ідеальне рішення для важких відкатних систем у житловому секторі із технологією інтернет-з'єднання. Модель підходить для стулок до 20 м та 1200-2200 кг. Вартість обладнання в залежності від маси полотна – 580-810 €. Нова модель приводу BKV з живленням двигуна 36В для розсувних конструкцій вагою до 2500 кг призначена для встановлення на промислових об'єктах в умовах інтенсивного використання. Також випускається модифікація PLUS, яка має магнітний сенсор кінцевих положень, вбудований годинник для виконання операцій за розкладом, підключення для синхронної роботи за допомогою аксесуару RSE. Рішення для системи вагою до 1500 кг коштуватимуть 675€, а до 2500 кг – 925€. Колекція BXV призначена для відкатних стулок до 14 та 20 м з вагою до 400 та 800 кг у житловому секторі з технологією інтернет-з'єднання. Комплект для систем першого типу коштує 455 €, для другого – 560 €.

вулична автоматика відкатного типу - фото, дизайн, монтаж

привід на ворота відкатного типу - монтаж та гарантія
АВТОМАТИКА ДЛЯ РОЗПАШНИХ ВОРІТ ВІД ЗАВОДУ CAME: ЦІНА КОНТРОЛЬНИХ МЕХАНІЗМІВ ЗА КОМПЛЕКТ

Найпопулярнішою серією для двостулкових систем є KRONO з інтенсивністю роботи 30% для полотен до 3000 мм. Це модель, яка може йти у комплекті з фотоелементами та сигнальною лампою. Залежно від базового набору, вартість обладнання – від 480 до 625€. Надійна лінійка ATI – ідеальний варіант для промислових об'єктів із інтенсивним автомобільним трафіком. Це моделі для полотен завширшки до 5 метрів та вагою до 1000 кг. Інтенсивність роботи – 50%. Вартість рішення в залежності від комплектації – 730-925 €. Серія AXO – це модернізована ATI з удосконаленим валом, перевіреною та надійною механікою, інноваційними доробками, серійною комплектацією енкодером, регульованими упорами для надійної фіксації стулок. Модель AX71230 допускає встановлення на полотно до 7 метрів. Вартість комплекту з приводом, багатофункціональною панеллю управління, карткою радіочастоти, 4-канальним пультом, сигнальною лампою та фотоелементами – 830 €. Також доступна придбання лінійка ATS для універсального використання на широких стовпах. Обладнання коштує 520 €. Перераховані вище рішення виконані у лінійній конфігурації.

До важільних моделей відноситься колекція FERNI для стулки шириною до 4000 мм та вагою до 800 кг із встановленням на широкі стовпи. Якщо полотно більше 2,5 м, необхідно використати електрозамок. Серія передбачає можливість комплектації ковзним важелем для обмеженого простору. Вартість обладнання – 1050 €. Також випускається важільна лінійка FAST за 599 €. Інший актуальний варіант – FROG для підземної установки за 1120 €.

Бренд пропонує ще й різноманітні асортименти швидкісних шлагбаумів. Фірмове контрольно-пропускне обладнання призначене для перекриття різних за розміром проїздів. Залежно від обраної моделі: https://vorota24.com.ua/ua/products/category/441531/ використовувати такі механізми можна як на території підприємств, так і в побуті.

розпашні приводи на ворота вуличні - київ, харків, дінпро

автоматика розпашна на вуличні ворота з установкою
АВТОМАТИЧНІ ШЛАГБАУМИ CAME: ОСОБЛИВОСТІ ОБЛАДНАННЯ І ВАРТІСТЬ

Контрольно-пропускне обладнання італійський виробник розробляє та випускає у різноманітності рішень. Так, наприклад, перевіреною часом класикою вважається шлагбаум на пульті G3250 з лаконічним дизайном та тумбою з оцинкованої сталі. Комплект G3250 UKRAINIAN EDITION з фотоелементами та сигнальною лампою буде коштувати 940 €, а модифікація з підсвічуванням – 1030 €. Варто придивитися і до шлагбауму для паркування G5000X, здатного працювати на 100% інтенсивності. Модель підходить для проїздів завширшки до 6,5 метрів. Вартість комплекту без підсвічування – 1490 євро, з LED – 1600 євро. Серія G4040 - це електронний шлагбаум, ціна якого складає 1390 €. Модель характеризується урбаністичним стилем та багатим функціоналом: вбудована світлодіодна сигнальна лампа, фотоелементи, захисний кожух стріли для безпеки підйому та опускання шлагбауму, аксесуар для безпечного від'єднання планки у разі удару при інтенсивному русі транспорту. Заключне рішення виробника GARD PT BRUSHLESS, ідеальне для інтенсивного використання на великих парковках. Нова серія GARD оснащена безщітковим двигуном постійного струму, завдяки чому забезпечується максимальна ефективність та точність руху. Інші сильні сторони: середня кількість циклів між відмовами: 10 млн, безперервне використання, висока швидкість від 1 до 2 с, 7-сегментний дисплей для зручності налаштування. Вартість такої моделі – 2640 €.

сучасне пропускне обладнання з гарантією з європи

обираємо автоматичний шлагбаум на пульті - монтаж
ДЕ ЗАМОВИТИ ЕЛЕКТРИЧНИЙ ШЛАГБАУМ ЧИ АВТОМАТИКУ ДЛЯ В'ЇЗДНИХ СИСТЕМ З УСТАНОВКОЮ?

Наші менеджери готові підібрати найкраще обладнання для індивідуального випадку. Компанія «ВОРОТА 24 Київ» надає найширший асортимент рішень за вигідними цінами. Доступні ще й брендові аксесуари, що підвищують експлуатаційний комфорт. Щоб купити шлагбаум або фірмову автоматику на спеціальних умовах, зверніться до виставкового салону компанії. Всім клієнтам у цьому випадку буде зроблено знижку. Крім того, там можна замовити своєчасний та якісний монтаж шлагбауму та електроприводу. Доставка товарів та попередні заміри проводяться безкоштовно. Шоу-рум знаходиться на вул. Кирилівська, 69В. Зверніться до нас, щоб оперативно отримати допомогу та консультацію: +380676937077, +380504412175.

ВАС МОЖУТЬ ЗАЦІКАВИТИ

ГАРАЖНІ ВОРОТАВУЛИЧНІ ВОРОТАОГОРОЖІ - ПАРКАНИВХІДНІ ДВЕРІУличные автоматические ворота откатные и распашные Промышленные подъемные ворота для склада - Алютех, Дорхан, Ритерна

ВІДВІДАЙТЕ НАШІ САЛОНИ

ВОРОТА 24 КИЇВВОРОТА 24 ОДЕСАВОРОТА 24 ХАРКІВВОРОТА 24 ДНІПРОВОРОТА 24 ІВАНО-ФРАНКІВСЬКВОРОТА 2 ЛЬВІВ