промислові ворота виробництва Польща

Кожне підприємство має обладнати робоче приміщення якісною в'їзною системою. Це необхідно для того, щоб забезпечити безпеку працівників. Однак, як вибрати потрібну модель правильно? Насамперед важливо дотримуватися специфічних умов об'єкта. Виробництво промислових воріт пропонує широкий асортимент виробів, призначених для різних вимог. Адже приміщення різні, як і завдання, що вони виконують. Наприклад, моделі для складу можуть стати не найкращим рішенням для цехів харчової промисловості чи холодильних камер. Але такий поділ є умовним, оскільки кожна модель має свої особливості, характеристики та оснащення. Якісні сучасні підйомні ворота на виробництво виготовляють заводи Alutech та DoorHan. Ці бренди пропонують великий вибір довговічних та надійних конструкцій, призначених для різних умов. Пропонуємо розглянути недорогі варіанти від цих компаній.

виготовлення складських воріт-Київ

ВАМ УБДЕ ЦІКАВО ДІЗНАТИСЬ

промислові секційні ворота Wisniowski

ЯКІ СЕКЦІЙНІ ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА ПРОПОНУЄ ВИРОБНИЦТВО DOORHAN: ОГЛЯДУЄМО КАТАЛОГ МОДЕЛЕЙ

Колекція ISD01 призначена для великих об'єктів, де потрібно перекрити великі отвори. Перевагою цієї серії також став високий рівень теплоізоляції. Модель чудово підходить для складу та інших приміщень, де важливо постійно підтримувати певну температуру. Також використовуються посилені комплектуючі, які забезпечують тривалий термін стабільної роботи без ремонту. Багаторівнева система безпеки запобігає тросам і пружинам від розриву. Саме ця колекція відрізняється великими розмірами. Висота конструкції може становити від 2 до 8 метрів. У той же час ширина від 2 до 7 метрів. При цьому система залишається бюджетною та надійною.

Колекція ISD02 є довговічними скляними підйомними конструкціями. Незважаючи на те, що серія є промисловою, її часто встановлюють на об'єктах, де необхідний панорамний огляд. Наприклад, це актуально для СТО та автосалонів. Прозорі панелі виготовляються із міцного оргскла, а також ударостійкого полікарбонату. Перевагою моделей DoorHan стало те, що практично за будь-яких умов на скляних вставках не утворюється конденсат. Також прозорі елементи можна поєднувати з класичними панелями, що перекривають видимість. Установка промислових воріт такого типу повинна здійснюватись виключно фахівцями. Дана серія також гарантує високий рівень теплоізоляції та звукоізоляції. Однак через конструктивні особливості. Е ціна на 10-15% вище, ніж вартість модельного ряду ISD01.

promyslovi vorota vyrobnytstva Polʹshcha vyhotovlennya skladsʹkykh vorit-Kyyiv

 izgotovleniye skladskikh vorot-Kiyev promyshlennyye sektsionnyye vorota Wisniowski

РОЗГЛЯДЕМО ЯКІ УТЕПЛЕНІ ВОРОТА ДЛЯ СКЛАДУ І ІНШИХ ОБ'ЄКТІВ ПРОПОНУЄ БРЕНД ALUTECH: ВИБИРАЄМО НЕДОРОГІ МОДЕЛІ ДЛЯ РІЗНИХ УМОВ

Колекція ProPlus, створена білоруським виробником, відрізняється надійністю та довговічністю. Виріб є глухим та забезпечує високий рівень теплоізоляції. Товщина сендвіч-панелей у цій лінійці становить 45 мм. Установка конструкції проводиться за отвором. Для більшої надійності складські ворота із сендвіч-панелей мають кронштейни та петлі із нержавіючої сталі. На вибір пропонуються S-гофр та мікрохвиля, що на кінцевій вартості продукту не відобразиться. Виріб обладнаний всім необхідним у базовій комплектації. Максимальні габарити такі: ширина 8 метрів, а висота – 7 метрів.

Серія AluPro виготовляється з алюмінієвого профілю з подвійним склінням з акрилового матеріалу. Загальна товщина полотна складає 45 мм. Ці скляні ангарні ворота призначені для тих умов, коли потрібний панорамний огляд. Бренд гарантує високий рівень шумової та теплової ізоляції. Для покращеного захисту від холоду пропонується нижню панель зробити глухою. Мінімальний розмір складає 2125х2085 мм. Також можливе встановлення автоматичного приводу.

Модель AluTherm теж є різновидом панорамних підйомних систем. Теплозахисні властивості конструкції значно покращуються завдяки термічному поділу секцій завтовшки 45 мм. Товщина склопакета у цій модифікації складає 26 мм. Розміри промислових воріт такі: 7000х6000 мм (максимальні) та 2125х2085 мм (мінімальні). Більше варіантів можна знайти за посиланням: https://vorota24.com.ua/ua/products/category/promyshlennye-sektsionnye-vorota-alutech-dnepr/

установка воріт київ - промислові ворота ролети для складу київ

vorota-vishnevski-rolletnye-avtomaticheskie-podemnye-rulonnye-sistemy-proizvodstvo-polsha

ДЕ ЗНАЙТИ ДОВГОВІЧНІ І БЕЗПЕЧНІ АВТОМАТИЧНІ ВОРОТА НА ЗАВОД: ШИРОКИЙ АСОРТИМЕНТ ЯКІСНИХ ПІДЙОМНИХ СИСТЕМ

У нашій мережі салонів представлені лише оригінальні та сертифіковані вироби. Звернувшись до нас, ви отримуєте не лише якісний сервіс, а й надійну продукцію. Ми співпрацюємо із провідними європейськими заводами. Відвідувачі шоу-руму "ВОРОТА 24 Одеса" на замовлення можуть отримати знижку. Індивідуальне виготовлення та монтаж обумовлюються додатково. Консультація можлива у салоні на вул. Михайла Грушевського, 39А, або за телефонами: +38 (067) 693-70-77, +38 (050) 441-21-75.

 

ВАС МОЖУТЬ ЗАЦІКАВИТИ

ГАРАЖНІ ВОРОТАВУЛИЧНІ ВОРОТАОГОРОЖІ - ПАРКАНИВХІДНІ ДВЕРІУличные автоматические ворота откатные и распашные Промышленные подъемные ворота для склада - Алютех, Дорхан, Ритерна

ВІДВІДАЙТЕ НАШІ САЛОНИ

ВОРОТА 24 КИЇВВОРОТА 24 ОДЕСАВОРОТА 24 ХАРКІВВОРОТА 24 ДНІПРОВОРОТА 24 ІВАНО-ФРАНКІВСЬКВОРОТА 2 ЛЬВІВ