важельна автоматика розпашного типу на вуличні ворота

Вважають, що електричний привід необхідний лише для комфорту в експлуатації. Частково це справді так, але це не єдина його функція. Якщо вибрати пристрій правильно, то за цим будуть наступні важливі фактори: довговічність в'їзної системи, правильний розподіл навантаження, економія часу та інше. Однак, варто враховувати, що автоматика для воріт буває різна. Причому справа не тільки в асортименті та типі відкриття, а й у особливих умовах вуличної конструкції. Таким чином, у деяких випадках оптимальним рішенням стане важіль. Зустрічається не так часто, як класичні моделі. У певних ситуаціях його установка рекомендується, але іноді використання такого пристрою є єдиним правильним рішенням. Тому підходити до оснащення в'їзної системи електричним обладнанням треба розумно. Давайте дізнаємося, що є лінійна і важільна автоматика, а також у яких випадках їх раціонально використовувати.

сучасні розпашні приводи на вуличні ворота від італійського виробника

ВАМ БУДЕ ЦІКАВО ДІЗНАТИСЬ

обираємо автоматику розпашного типу на вуличні ворота - монтаж
НАВІЩО НЕОБХІДНО ДВИГУН НА ВОРОТА ВАЖІЛЬНОГО ТИПУ: ЩО ВАЖЛИВО ДІЗНАТИСЯ, ОБИРАЮЧИ АВТОМАТИКУ НА РОЗПАШНУ СИСТЕМУ

Така модель має складнішу конструкцію. Є не тільки привід, що функціонує від електрики, а й важіль. Він здатний пересувати стулку як усередину подвір'я, так і назовні. Виріб рекомендується у випадках, коли в'їзна система обладнана високими колонами або стійками. Однак, коли висота стулок не більше трьох метрів, а посадка є досить глибокою, використання важільного двигуна не більше ніж рекомендація. У цьому випадку може використовуватись і класична лінійна автоматика. Тим не менш, важільний тип залишається більш зносостійким та надійним. Його часто рекомендують фахівці, оскільки пристрій демонструє відмінні показники та є порівняно простим у закріпленні. В основному такий привід не потребує колони, що досягає ширини понад 10 см. Це не тільки зручно, але й дозволяє заощадити простір. Як і лінійні моделі, він переважно має хорошу комплектацію: радіоприймач, пульт ДК, блок управління та інше. Також зверніть увагу на такі додаткові опції, як сигнальна лампа та фотоелементи. Найчастіше вони не пропонуються в базовому пакеті, але здатні підвищити безпеку та вдосконалити виріб. Моделі такого плану рекомендуються як для побутової, так промислової експлуатації.

сучасний дизайн вуличних воріт на замовлення - якісні приводи від виробника

як обрати автоматику розпашного типу - фото
ВИБИРАЄМО ПРИВІД ВАЖЕЛЬНИЙ ДЛЯ РОЗПАШНИХ ВОРІТ: ЯКІ ПРИСТРОЇ РЕКОМЕНДУЮТЬ ФАХІВЦІ

Нині є широкий асортимент виробів. Зокрема, великий вибір надійних та функціональних моделей пропонують італійські виробники. Всі пристрої довговічні та мають конкурентно високу якість виготовлення. Автоматика для воріт FAAC 391 є представником важільного типу. Призначена для стулки завширшки до 2,5 метрів. Інтенсивність становить 80 циклів на годину. Електроживлення 230 В, а потужність – 40 Вт (або 120 Вт у модифікації Е). Електродвигун 24 В, момент, що крутить 250 Нм, а клас захисту - IP 44. Максимальна швидкість становить 13 оборотів в секунду. Діапазон робочих температур від -20°С до +55°C.

Автоматика для воріт CAME Ferni є потужним обладнанням важільного типу. Здатна керувати стулкою вагою до 800 кг та шириною до 4 метрів. Клас захисту IP 54, а інтенсивність – 30%. Електроживлення – 220 В, а потужність – 150 Вт. Час відкриття на 90 ° становить 18 секунд. Обертальний момент 320 Нм, а термозахист двигуна 150°. Діапазон робочих температур: -30 ° до +55 °.

Також вам може сподобатися за характеристиками автоматика для воріт CAME FAST. Ця модель підходить для установки із середніми або високими опорними стовпами. Працює порівняно тихо та плавно. Також виріб зарекомендував себе як здатний стабільно працювати при важких кліматичних умовах. Відмінна риса: добре переносить коливання напруги електромережі. Максимальна вага стулки – до 300 кг, а ширина – до 2,3 метрів. Потужність становить 160 Вт, електроживлення 220 В, струм 1,4 А, що споживається. Час відкриття 15 секунд, а інтенсивність роботи - 30%. Клас захисту IP54, момент, що крутить, 180 Нм. Діапазон робочих температур також -30 ° до +55 °. Знайти ці моделі можна за посиланням: https://vorota24.com.ua/ua/avtomatika-dlya-vorot/

якісні розпашні приводи з Італії - виробництво та монтаж

автоматика розпашного типу - монтаж та гарантія
ВЕЛИКИЙ ВИБІР ІТАЛІЙСЬКОЇ АВТОМАТИКИ ВАЖЕЛЬНОГО ТИПУ: ПРОПОНУЄМО ОРИГІНАЛЬНІ ПРИСТРОЇ ДЛЯ РОЗПАШНИХ ВОРІТ

Сучасний ринок пропонує широкий асортимент електроприводів для різних умов. Знайти та вибрати відповідну модель не так просто, як може здатися. Тим більше, без знання всіх важливих нюансів. Тому рекомендуємо звернутися до торгово-виробничої мережі «ВОРОТА 24 Київ». Наші менеджери насамперед досвідчені фахівці. Вони подбають як про надійність пристрою, так і про хороший сервіс. Якщо ви хочете отримати знижку на замовлення, можна звернутися до шоу-руму за адресою: вул. Велика Окружна, 4. Обговорити додаткові питання та умови монтажу можна за телефонами: +38 (067) 693-70-77, +38 (050) 441-21-75.

ВАС МОЖУТЬ ЗАЦІКАВИТИ

ГАРАЖНІ ВОРОТАВУЛИЧНІ ВОРОТАОГОРОЖІ - ПАРКАНИВХІДНІ ДВЕРІУличные автоматические ворота откатные и распашные Промышленные подъемные ворота для склада - Алютех, Дорхан, Ритерна

ВІДВІДАЙТЕ НАШІ САЛОНИ

ВОРОТА 24 КИЇВВОРОТА 24 ОДЕСАВОРОТА 24 ХАРКІВВОРОТА 24 ДНІПРОВОРОТА 24 ІВАНО-ФРАНКІВСЬКВОРОТА 2 ЛЬВІВ