Пропускне обладнання використовується для ефективного регулювання автомобільного трафіку різної інтенсивності на приватних та промислових територіях. Сучасні рішення багатофункціональні та довговічні, а також можуть модернізуватися відповідно до поставлених завдань за допомогою фірмових опцій. На ринку представлені моделі у різних цінових сегментах. Наприклад, автоматичний шлагбаум CAME (Італія) відноситься, як і низка інших європейських рішень, до категорії преміум, а продукція чеського заводу GANT вважається бюджетною. При цьому обидва варіанти відрізняються високим експлуатаційним ресурсом, гнучкими технічними характеристиками, міцними та якісними матеріалами, широким асортиментом додаткових аксесуарів.

Це цікаво:

ЛІТНІЙ ПРАЙС РОЗПАШНИХ ЕЛЕКТРОПРИВОДІВ І КОНТРОЛЬНО-ПРОПУСКНОГО ОБЛАДНАННЯ ВІД CAME У 2021 РОКУ
СКЛЯНІ В'ЇЗДНІ СИСТЕМИ ДЛЯ ПРОМИСЛОВОГО ВИКОРИСТАННЯ: ПОРІВНЯННЯ ХАРАКТЕРИСТИК КРАЩИХ ВОРОТ ВІД ЄВРОПЕЙСЬКИХ ВИРОБНИКІВ
СЕКЦІЙНІ ГАРАЖНІ КОНСТРУКЦІЇ ВІД ЛИТОВСЬКОГО ЗАВОДУ РИТЕРНА: ЯКІ ДИЗАЙНИ ПРОПОНУЮТЬСЯ ДЛЯ ОФОРМЛЕННЯ МОДЕЛЕЙ?
ВИРОБНИЧІ В'ЇЗДНІ СИСТЕМИ PROTREND І PROPLUS ІЗ СЕКЦІЙНИМ ПОЛОТНОМ ВІД ВИРОБНИКА АЛЮТЕХ
ВИБИРАЄМО РАЗОМ З ФАХІВЦЯМИ КРАЩУ ГАРАЖНУ КОНСТРУКЦІЮ З ТЕПЛИМ ПОЛОТНОМ З АССОРТИМЕНТУ РИТЕРНА І АЛЮТЕХ

ШВИДКІСНИЙ ШЛАГБАУМ ВІД ЗАВОДУ FAAC: ВИВЧАЄМО ОСОБЛИВОСТІ ІТАЛІЙСЬКИХ МЕХАНІЗМІВ

Виробник представлений на світовому ринку з 1965 року і сьогодні є одним із лідерів галузі. Автоматичні системи управління FAAC можна придбати у багатьох країнах світу, включаючи Україну. Вся продукція виготовляється з високоякісних та безпечних матеріалів, а також проходить тестування та сертифікацію. Контрольно-пропускні конструкції з Італії є електрогідравлічними та можуть використовуватися навіть у суворих кліматичних умовах. Модельний ряд призначається для побутової та промислової експлуатації. Ряд рішень здатний працювати безперервно, інші механізми – з інтенсивністю 40, 50, 60 та 70%. Довжина алюмінієвої стріли становить від 2 до 8 м. Герметичний корпус виконується із сталі, яка оцинковується та фарбується порошковою поліестерною фарбою. Тип стріли може бути як прямокутний, і круглий. Додатково на запит клієнтів встановлюються лампи світлофорного регулювання, що налаштовуються через плату управління, підсвічування планки, шарнірний механізм, підвісна або стаціонарна опора. Експлуатаційний ресурс моделей становить близько 2 млн. циклів.

НЕДОРОГІ ЕЛЕКТРИЧНІ ШЛАГБАУМИ ВІД GANT: ЧИ ВАРТО ВИБИРАТИ БЮДЖЕТНІ МОДЕЛІ?

Електромеханічні системи регулювання транспортного потоку виготовляються із зносостійких матеріалів: корпус – із сталевого листа завтовшки 2 мм, стріла – із алюмінію. Моделі відрізняються швидкою дією та високою пропускною здатністю. Вони оснащуються сигнальною лампою, фотоелементами, світловідбивними наклейками. Телескопічна стріла дозволяє зменшувати або збільшувати ширину перекривається проїзду. За невисокої вартості шлагбауму обладнання здатне ефективно справлятися з великим автотрафіком, оскільки інтенсивність функціонування знаходиться в межах 80%. Додатково може підключатися світлофор, платний паркінг, індуктивна петля та інші фірмові елементи. У бюджетній категорії також представлені механізми виробництва Дорхану: https://vorota24.com.ua/ua/shlagbaumy-doorhan/. Вони призначені для перекриття територій шириною до 4-6 м (швидкість підняття та опускання планки – 4-6 с). Стріла виготовляється з легкого та антикорозійного алюмінію.

ПРЕМІАЛЬНІ СУЧАСНІ ШЛАГБАУМИ НА КУЛЬТІ: ОГЛЯД ОБЛАДНАННЯ ВІД ІТАЛІЙСЬКОГО БРЕНДУ CAME

Цей європейський виробник є найвідомішим у категорії систем автоматизації. Високоінтенсивне обладнання CAME відкриває проїзд за 2-6 сік. Такі рішення ефективно застосовуються на територіях аеропортів, вокзалів, великих торгових комплексів. Управління здійснюються за допомогою брелоків, пультів та інших систем. Для алюмінієвих стріл із прямокутним та круглим перетином додатково випускаються шарніри на випадок розташування обладнання у підземних паркінгах із низькими стелями. У стандартній комплектації до моделей пропонуються тумба з вбудованим контрольним блоком, стріла та опора, пристрої безпеки та управління. У лінійці представлені системи з планкою 2,5-12 м. Є можливість також встановити два синхронізовані механізми. Для моделей характерні технологічність, стильний дизайн та висока безпека експлуатації. Рекомендується купити шлагбаум від італійського заводу для об'єктів із середнім та інтенсивним автотрафіком. Наприклад, для паркувань різної місткості. Для приватних об'єктів та територій біля житлових комплексів можна вибрати менш функціональне обладнання, оскільки в цьому випадку перед механізмом стоять інші завдання.

ДЕ ЗАМОВИТИ ВИГОТОВЛЕННЯ І МОНТАЖ ШЛАГБАУМУ З ІТАЛІЇ В УКРАЇНІ?

Контрольне обладнання встановлюється на теренах, де неможливо або недоцільно звести ворота. Ці механізми характеризуються швидкою дією, високою функціональністю та міцністю, ефективністю для регулювання автомобільного потоку. Технічний відділ «ВОРОТА 24 Київ» готовий допомогти з підбором найкращого рішення для конкретної ситуації. Це можуть бути моделі з преміум-класу, середнього чи бюджетного сегментів. Дізнатись, скільки коштує автоматичний шлагбаум з відповідними характеристиками, можна у наших менеджерів: +380504412175, +380676937077. Крім того, ми надаємо на будь-які замовлення вигідне зниження ціни, якщо покупка оформляється у наших виставкових офісах. Київський салон розташований на вул. Кирилівській, 69В. Замовте також встановлення обладнання та техобслуговування.

ВАС МОЖУТЬ ЗАЦІКАВИТИ

ГАРАЖНІ ВОРОТАВУЛИЧНІ ВОРОТА

ОГОРОЖІ - ПАРКАНИВХІДНІ ДВЕРІ

Уличные автоматические ворота откатные и распашные Промышленные подъемные ворота для склада - Алютех, Дорхан, Ритерна

ВІДВІДАЙТЕ НАШІ САЛОНИ

ВОРОТА 24 КИЇВВОРОТА 24 ОДЕСА

ВОРОТА 24 ХАРКІВВОРОТА 24 ДНІПРО

ВОРОТА 24 ІВАНО-ФРАНКІВСЬКВОРОТА 2 ЛЬВІВ