ВУЛИЧНІ ВІДКАТНІ ВОРОТА ТИПУ РЕШІТКА ДЛЯ ДОМУ

Вам важливо, щоб приватний будинок або заміський котедж були надійно захищені? В цьому випадку потрібно вибрати якісну довговічну в'їзну конструкцію. Сучасний ринок пропонує великий асортимент на будь-який смак. І навіть більше, зараз виготовлення в'їзної брами перейшло на новий рівень. Тепер не стоїть вибір між вуличною системою красивою чи міцною. Для побутового використання створюють цілі лінійки виробів, що не поступаються характеристикам моделям, завдання яких оберігати промислові об'єкти. На даний момент охочі можуть замовити дизайнерську конструкцію конкурентно високої якості. Ці системи є елітними та вже встигли підкорити європейський ринок. Крім того, ґратчасті ворота у двір останніми роками впевнено тримаються на піку популярності. Вони здатні легко адаптуватися практично до будь-якого архітектурного спрямування, а також довгі роки захищати ділянку. Такі вуличні системи – це ідеальне рішення для домовласників.

сучасні ворота від виробника - замовити виготовлення під розмір

ВАМ БУДЕ ЦІКАВО ДІЗНАТИСЬ

відкатні чи розпашні вуличні ворота -фото

РОЗГЛЯДАЄМО СУЧАСНІ ВІДКАТНІ ВОРОТА ДЛЯ КОТЕДЖУ ВІД ПОЛЬСЬКОЇ КОМПАНІЇ: ДОВГОВІЧНІ ДИЗАЙНЕРСЬКІ РЕШІТЧАСТІ СИСТЕМИ

Виробник Wisniowski – це відомий європейський бренд, що відрізняється конкурентно високим рівнем якості. Однією з найпопулярніших колекцій стала серія Modern. Також гарні надійні гратчасті конструкції представлені в лінійках Style, Premium, Lux та Classic. Усі вироби належать до преміального сегменту. Розсувні ворота для приватного будинку виготовляються із оцинкованої сталі. Покриття здійснюється за запатентованою технологією Duplex. Це багатошаровий захист від корозії. Сюди входять занурення металу у гарячий цинковий розчин, фосфатування, безхромова пасивація та поліефірна порошкова фарба. Завдяки цьому сталь не контактує з киснем і не окислюється. Довго зберігає товарний вигляд. Ці вуличні зсувні конструкції ідеально підходять для нашого клімату. Також для створення застосовують спеціальну фурнітуру, яка не деформується під впливом часу та погодних умов. Особливою перевагою є опорний стіл, у якому може бути прихована автоматика. Таке рішення дозволило захистити пристрій від несанкціонованого доступу та атмосферних явищ. Можливо підключити технологію SmartCONNECTED, яка спростить процес використання зсувної системи та зробить його комфортним. Вона дозволяє контролювати стулку та перевіряти її стан за допомогою смартфона.

вуличні відкатні ворота зі сталі - металеві паркани та огорожі - київ

автоматичні ворота на дистанційному управлінні - гарантія якості - львів

ВИБИРАЄМО СТАЛЬНІ ОЦІНКОВАНІ ВОРОТА ІЗ ҐРАТ В ЗАМІСЬКИЙ БУДИНОК ВІД УКРАЇНСЬКОГО ВИРОБНИКА SELECT

Великою популярністю користуються вироби вітчизняного бренду. Компанія Select стала українським виробником, що створює в'їзні системи європейської якості. Продукція відноситься до категорії товарів "преміум". Використовується лише найкраща екологічно чиста сировина. Однією із трендових колекцій заводу стала серія Plus Line. У ній представлений цілий ряд стильних ґратчастих конструкцій. Більшість моделей легко доповнить будь-який архітектурний напрямок, починаючи від класицизму до деконструктивізму. Для створення застосовують оцинковану сталь або стійкий до утворення корозії алюміній залежно від переваг покупця. На метал наноситься спеціальна порошкова фарба, що захищає від негативних атмосферних впливів. Також бренд пропонує оснастити автоматичні ворота на паркан хвірткою, яка буде виконана в ідентичному дизайні. Фурнітура також надається покупцеві на вибір. Її виробництвом може бути як італійським, і німецьким. За потреби система буде оснащена фотоелементами, щоб підвищити рівень безпеки. Від злому захищає спеціальний запірний механізм. У колекції гратчастих конструкцій Plus Line є багато колірних рішень. Додатково її можна оснастити кам'яними габіонами. Тут асортимент: https://vorota24.com.ua/ua/otkatnye-vorota/

дизайн вуличних воріт на замовлення - сучасні огорожі від виробника

відкатні вуличні ворота сталеві - полімерна фарба, цинкове покриття

ПОДБАЙТЕ ПРО БЕЗПЕКУ ТА КОМФОРТ: МЕТАЛЕВІ ВОРОТА ДЛЯ ЗАМІСЬКОГО БУДИНКУ З ЄВРОПИ

Вам важливо, щоб територію захищала найкраща в'їзна система? Наразі представлений великий асортимент моделей з країн Європи та СНД. У нас в каталозі представлені найкращі з них. У мережі салонів «ВОРОТА 24 Одеса» пропонується професійна консультація. Також ми допоможемо знайти оптимальну конструкцію та зробимо гарну знижку. Додатково можливе монтаж, індивідуальне виготовлення та інше. Задати питання менеджеру, отримати розрахунок вартості або здійснити замовлення можна за телефонами: +38 (067) 693-70-77, +38 (050) 441-21-75. В Одесі наш шоу-рум знаходиться на вул. Михайла Грушевського, 39А. Будемо раді допомогти знайти оригінальну в'їзну систему високої якості.

ВАС МОЖУТЬ ЗАЦІКАВИТИ

ГАРАЖНІ ВОРОТАВУЛИЧНІ ВОРОТАОГОРОЖІ - ПАРКАНИВХІДНІ ДВЕРІУличные автоматические ворота откатные и распашные Промышленные подъемные ворота для склада - Алютех, Дорхан, Ритерна

ВІДВІДАЙТЕ НАШІ САЛОНИ

ВОРОТА 24 КИЇВВОРОТА 24 ОДЕСАВОРОТА 24 ХАРКІВВОРОТА 24 ДНІПРОВОРОТА 24 ІВАНО-ФРАНКІВСЬК