СЕКЦІЙНІ ГАРАЖНІ ВОРОТА З АВТОМАТИКОЮ- МОНТАЖ

На сучасному будівельному ринку в'їзна система для приватних об'єктів представлена ​​в асортименті видів. Найбільш популярними конструкційними рішеннями традиційно вважаються захисні ролети та секційні моделі. Перед фінальним встановленням воріт у гараж важливо уважно ознайомитися з особливостями кожного з варіантів, щоб кінцеве рішення повністю відповідало вимогам та завданням. Незважаючи на те, що і рулонні, і секційні в'їзні системи мають підйомний механізм дії, вони сильно відрізняються між собою як на вигляд, так і по функціональності. Крім того, використовуються різноманітні матеріали для виготовлення. Наприклад, для секційних моделей застосовують оцинковану сталь, а для ролетних – найчастіше алюміній.

теплі гаражні ворота з панелей - гарантія

ВАМ БУДЕ ЦІКАВО ДІЗНАТИСЬ

гаражні автоматичні ворота секційного типу - гарантія

КОНСТРУКЦІЯ РОЛЕТНИХ ВОРІТ ДЛЯ ГАРАЖА І РІШЕНЬ З ПАНЕЛЕЙ «СЕНДВІЧЕЙ»

Механізм обох в'їзних систем схожий, оскільки рух гнучкого полотна відбувається по напрямних вгору. Відмінність полягає в тому, що підйомні ролети в гараж згортаються в рулон на валу, а секційна стулка розміщується під стелею приміщення. В'їзні конструкції із сендвіч-панелей складаються з окремих секцій, зібраних із металевих листів та пінополіуретанового наповнювача. Стандартна товщина стулки секційної системи становить 40-45 мм, а промислове полотно може досягати показника 60-80 мм. Такі теплі ворота з сендвіч-панелей мають високий рівень термоізоляції та герметизації, мають високий показник міцності та стійкості до особливостей місцевого клімату. Стулка може оснащуватися врізною хвірткою або віконцями, а також вентиляційними елементами. Для захисних ролетів установка прохідних дверей неможлива, але для окремих моделей пропонуються оглядові профілі та грати. Рулонні конструкції складаються з вузьких профілів і товщина стулки становить близько 10-20 мм. Це дуже компактні рішення із бюджетного сегменту. На жаль, невелика товщина полотна погано витримує механічні навантаження і практично не тримає тепло у приміщенні. Тому ролети є актуальними для встановлення в холодних приміщеннях або всередині будівель.

теплі сучасні ворота на гараж - замовити замір воріт

ЯК ПРИЗНАЧЕННЯ І НАЯВНІСТЬ ОПАЛЕННЯ В ГАРАЖІ ВПЛИВАЮТЬ НА ВИБІР ПІДЙОМНИХ ВОРІТ?

Секційні моделі випускаються для побутових та промислових потреб, і від цього залежить їх експлуатаційний ресурс. Перші розраховані стандартно на 25000 циклів, другі – до 100000. Різниця обумовлена ​​використанням посилених елементів та пристроїв безпеки. Ролети промислової серії не мають, оскільки вони в принципі не розраховані на інтенсивну роботу. Стандартно їхній ресурс становить близько 15000 циклів.

Іншою відмінністю є здатність до теплоізоляції приміщення. Якщо гараж опалюється, то єдиним правильним рішенням буде встановлення секційної конструкції з багатошарової товстою стулкою. Завдяки наявності терморозриву в'їзна система здатна ефективно зберігати плюсову температуру. Рулонні ворота взагалі не здатні утримувати тепло в гаражному приміщенні, а за великої різниці між зовнішнім та внутрішнім кліматами можуть взагалі вийти з ладу. Також ролети не оснащуються гумовим ущільнювачем.

обираємо дизайн теплих гаражних воріт на замовлення - заміри

ролетні ворота на гараж - теплий алюміній - профіль

ЧОМУ ПОЗА ЗАЛЕЖНІСТЬ ВІД ПАРАМЕТРІВ ПРОЄМУ АВТОМАТИЧНІ СЕКЦІЙНІ ВОРОТА БУДУТЬ БІЛЬШ ПРАКТИЧНИМ РІШЕННЯМ?

Необхідні розміри конструкції безпосередньо впливають на вибір оптимальної моделі. Ролети виготовляються з параметрами до 6000 мм завширшки і до 3000-5000 мм заввишки. Площа полотна повинна залишатися в межах 18 м2. Якщо необхідний більший розмір, то й вартість значно зростатиме. А ось надійність конструкції значно знизиться. У результаті фінансова різниця між ролетами та моделями з багатошаровою стулкою буде незначною.

Розміри гаражних воріт із сендвіч-панелей становлять до 6000х3000 мм, а все, що їх перевищує, відноситься до серій для підприємств. Такі моделі найчастіше досягають розмірів до 8000х8000 мм. При цьому полотно має бути площею до 48 м2.

секційні ролетні ворота від виробника - wisniowski - польща

як обрати ворота на гараж по фото - дизйн

ЯК ЗМІНЮЄТЬСЯ ВАРТІСТЬ ВОРІТ У ГАРАЖ ПРИ ВИБОРІ АВТОМАТИЧНОГО ПРИВОДУ?

Теплі багатошарові конструкції можуть випускатися з ручним керуванням або електроприводом. Механізм балансування розрахований на те, щоб можна було легко контролювати стул без автоматики. Але і після того, як здійснено монтаж системи з сендвіч-панелей, її можна згодом оснастити електроприводом. Автоматика представлена ​​у різних цінових сегментах. Вона може керуватися дистанційно та навіть віддалено зі смартфона, що особливо зручно в умовах негоди. Що стосується рулонних систем: https://vorota24.com.ua/ua/products/category/garazhnye-vorota-alutech-kiev-lviv-odessa/ то необхідно відразу вирішити, чи потрібен автоматичний контроль, оскільки привід встановлюється всередині валу, і поміняти його не вдасться. До речі, такі моделі монтуються на в'їзді у двір.

секційні або ролетні гаражні ворота - обираємо по фото

секційні теплі гаражні ворота з панелей - монтаж -гарантія

ЯКІ ЦІНИ НА ГАРАЖНІ ВОРОТА ПРОПОНУЮТЬ СУЧАСНІ ВИРОБНИКИ?

З перерахованого вище зрозуміло, що захисні ролети - це найдешевше рішення. Ціни на виготовлення воріт рулонного типу нижчі на 4-8 тисяч гривень. Але це менш міцні конструкції, які мають менший експлуатаційний ресурс і практично не тримають внутрішнє тепло. Оптимальним рішенням є багатошарові сталеві системи побутового призначення, що ідеально підходять для неінтенсивного використання. Вартість їх відрізняється залежно від заводу, і завжди можна підібрати більш бюджетний аналог.

секційні дизайнерскьі ворота на гараж - фото, розмір

гаражні ворота - теплі вхідні двері - єдина лінія

ДЕ ЗАМОВИТИ РОЛЕТИ ГАРАЖНІ І СЕКЦІЙНІ - РІШЕННЯ З УСТАНОВКОЮ?

Незалежно від обраного рішення створюється персональний проект із зазначенням особливостей виробу. «ВОРОТА 24 Харків» проводить безкоштовні виміри отвору, щоб готова конструкція повністю відповідала поставленим завданням. Фахівці пропонують допомогу у виборі відповідного рішення та додаткових опцій. До речі, вироби можуть оформлятися в будь-які кольори RAL-палітри та інших каталогів відтінків. Ми також надаємо послуги з монтажу та сервісу. Зверніться до нашого виставкового салону, щоб отримати на замовлення вигідну знижку на проспекті Гагаріна, 20. Ще в компанії можна придбати комплексні огорожі в єдиному стилі, які забезпечать високий рівень безпеки ділянки та прикрасять її. Ми готові проконсультувати вас у будь-який час: +3805004412175, +380676937077.

ВАС МОЖУТЬ ЗАЦІКАВИТИ

ГАРАЖНІ ВОРОТАВУЛИЧНІ ВОРОТАОГОРОЖІ - ПАРКАНИВХІДНІ ДВЕРІУличные автоматические ворота откатные и распашные Промышленные подъемные ворота для склада - Алютех, Дорхан, Ритерна

ВІДВІДАЙТЕ НАШІ САЛОНИ

ВОРОТА 24 КИЇВВОРОТА 24 ОДЕСАВОРОТА 24 ХАРКІВВОРОТА 24 ДНІПРОВОРОТА 24 ІВАНО-ФРАНКІВСЬК