установка пропускного обладнання для паркування - шлагбаум для в'їзду

Системи контролю доступу на територію різного призначення стали дешевшою та зручнішою альтернативою воротам. Особливо на тих ділянках, де встановлення в'їзної системи недоцільне або неможливе. Наприклад, купити шлагбаум CAME італійського виробництва для використання на підприємствах можна за ціною від 43 тисячі гривень. Крім низької вартості у порівнянні з в'їзною конструкцією такі контрольно-пропускні системи відрізняються більшою витривалістю та швидкістю роботи. Крім того, обладнання вже має вбудований електропривод для дистанційного чи навіть віддаленого керування стрілою. Більшість виробників пропонує гнучкі характеристики конструкцій та ряд аксесуарів, що підвищують комфорт експлуатації та безпеку роботи.

автоматичний шлагбаум на замовлення - встановлення шлагбауму

ВАМ БУДЕ ЦІКАВО ДІЗНАТИСЬ

сучасні автоматичні шлагбауми з Італії

БАЗОВА СЕРІЯ АВТОМАТИЧНИХ ШЛАГБАУМІВ З ДИСТАНЦІЙНИМ УПРАВЛІННЯМ

Завод CAME випускає бюджетну лінійку GARD з рудою тумбою – це моделі 2500, 4000, 3750, 6000, 6500 та 5000. До загальних характеристик контрольно-пропускних систем серії можна віднести температурний діапазон ефективного функціонування від -20°C до +5 захисту IP54, та оформлення в колір RAL 2004. Тільки модель GARD 5000 забарвлюється у сірий відтінок. Для корпусу всіх виробів лінійки використовується оцинкована сталь із нанесенням покриття. Обладнання не потребує додаткового захисту від атмосферних явищ та пилу. Крім того, системи добре показують себе і в нижчих температурах, наприклад -25-30°C.

G2500 Classico комплектується тумбою, стрілою та світловідбиваючими наклейками, а вартість її складає близько 15,5 тисяч гривень. Це ідеальний варіант для гаражних зон та дворових територій. Модель розрахована на лівий монтаж, алюмінієва стріла має довжину 2,7 м, світловідбивних наклейок червоного кольору в комплекті представлено 24 шт. Інтенсивність використання – 30%, час відкривання прямого кута – 4 сек, максимальна ширина проїзду – 2,5 м.

G3750SX Classico має таку ж комплектацію, але в стандарті також представлена ​​пружина балансування. Орієнтовна вартість моделі – 16,5 тисячі. Вона підійде для проїздів до житлових або промислових об'єктів. Конструкція оснащується опцією Electric Security Mode (ESM), що передбачає зупинку та реверс планки, якщо вона впирається в будь-яку перешкоду на шляху руху. Це рішення має на увазі інтенсивну експлуатацію і при необхідності синхронізується з іншим швидкісним шлагбаумом. Ширина території, що перекривається, максимально може становити 3,75 м (якщо більше 3 м, знадобиться встановлення нерухомої опори). Швидкість підйому до 90 ° - 2-6 сек.

G4000SX Classico вартістю близько 18 тисяч є також чудовим рішенням для територій ЖК та підприємств. Контрольний пристрій комплектується міцною тумбою, стрілою з алюмінію, наклейками (гумовими, світловідбивними). Воно також розраховане на роботу в інтенсивних умовах та має вбудовану опцію ESM. Перекриває територію до 4 м, швидкість відкриття – 2-6 сек.

G6000 Classico призначається для великих проїздів та оснащується у стандарті опорою для планки. Вартість моделі – близько 30 тисяч гривень. Вона розрахована на інтенсивне використання дільниці до 6,5 м. Відкривається за 4-8 сек.

G6500 Classico оснащується всіма необхідними компонентами, у тому числі балансувальною пружиною, наклейками та опорою для планки. Варіант розрахований на середні та великі проїзди. Електронний шлагбаум, ціна якого становить близько 28 тисяч, може інтенсивно експлуатуватися на ділянках шириною до 6,5 м.

Також у серії представлена ​​тумба G5000 зі сталі, що пройшла оцинкування та фарбування. Вона призначена для проїздів до 5 м. Експлуатувати конструкцію можна інтенсивно, планка піднімається за 4-8 сек. До неї підбирається стріла із міцного алюмінію довжиною 5,35 м із потрібними характеристиками.

avtomaticheskiy shlagbaum pod zakaz - ustanovka shlagbauma

shlagbaum - ustanovka v gorodakh Kiyev, Odessa, Kharʹkov, Dnepr

ЕЛЕКТРИЧНІ ШЛАГБАУМИ ВІД CAME: ВИВЧАЄМО І ПОРІВНЮЄМО ХАРАКТЕРИСТИКИ МОДЕЛЕЙ БАЗОВОЇ СЕРІЇ

Обладнання для контролю та пропуску автомобілів на територію завод із Італії випускає з різними особливостями. Між собою рішення відрізняються довжиною планки, типом живлення електродвигуна і списком вбудованих функцій. Майже всі шлагбауми для паркування від CAME 24В, а модель GARD 2500 - 230В. Системи здатні перекривати проїзди завдовжки від 2,5 до 6,5 м. За бажанням стріла будь-якого шлагбауму може скорочуватися. Найбільш сучасними рішеннями в лінійці є GARD 3750 та 6500. Інші практично ідентичні за характеристиками. Що стосується експлуатаційного ресурсу, то моделі здатні виконати від 1 до 1,5 млн. циклів. Найстійкішим рішенням вважається 2500, оскільки система має потужний двигун без щіток і коротку стрілу. Якщо ж говорити про інтенсивну експлуатацію, це означає, що стріла може опускатися відразу після відкривання. Якщо цей показник становить 30%, то якийсь час перед закриттям має пройти. Ще один параметр – інтенсивність проїзду, представлена ​​кількістю машин на годину. Потрібно розуміти, що базові моделі розраховані більше на спокійні виробничі та житлові ділянки. Для безперервного автотрафіку (наприклад, аеропортів, вокзалів) варто вибирати серед рішень GARD 3000/PX/PT. Також важливою є швидкість відкривання. Практично всі базові конструкції мають регульований параметр, крім 2500 – вона пропонує відкриття проїзду за 4 сек. Потрібно розуміти, що чим повільніше працює обладнання, тим довше воно не вимагатиме заміни пружини балансування та спеціального обслуговування.

купити недорого шлагбаум - установка у містах Київ, Одеса, Харків, Дніпро

шлагбаум з Італії - купити недорого автоматичний шлагбаум

ЯКІ АКСЕСУАРИ ПРЕДСТАВЛЕНІ ДЛЯ ІТАЛІЙСЬКИХ ШЛАГБАУМІВ НА ПУЛЬТІ?

Ряд моделей за запитом комплектується стрілою з протиударним профілем з гуми та підсвічуванням. Пропонується також встановлення шарніра для напівовальної стріли, шторка, передавачі та приймачі (фотоелементи). Доступна прямокутна та кругла планка. Пропонується підключення плати аварійного живлення з акумуляторами. До аксесуарів відносяться наклейки гумові і світло, що відображають, але до деякого обладнання вони йдуть у стандартному комплекті. При виборі пристрою необхідно враховувати, що опції можуть вплинути на ширину перекриття проїзду. Це викликано тим, що аксесуари ускладнюють стрілу.

Ці та інші рішення можна придбати від 350 євро: https://vorota24.com.ua/ua/shlagbaumy-doorhan/. Також надається асортимент корисних та потрібних опцій за додаткову плату. Представлене пропускне обладнання здатне перекривати проїзди до 12 м, працюючи в екстремальних умовах.

сучасне пропускне обладнання з установкою

ustanovka propusknogo oborudovaniya dlya parkovki - shlagbaum dlya vʺyezda

сучасне пропускне обладнання з установкою

ДЕ КУПИТИ АВТОМАТИЧНИЙ ШЛАГБАУМ У ДВІР НЕДОРОГО І З УСТАНОВКОЮ?

Сучасні заводи пропонують готові збирання та комплекти за доступною вартістю, розраховані на різні експлуатаційні умови. Виробник CAME надає асортимент рішень, що характеризуються простотою, надійністю, широким вибором додаткових пристроїв безпеки та управління. Низка моделей має базовий функціонал для повсякденної роботи, інші оснащуються корисними опціями. «ВОРОТА 24 Харків» займається реалізацією захисних конструкцій відомих світових виробників. Товари представлені у різних цінових категоріях: від бюджетних до преміальних. В якості послуги пропонується монтаж шлагбауму, який спеціалісти проводять оперативно у зручний для клієнта час. Ми також надаємо зниження ціни на продукцію під час оформлення замовлення в салонах компанії «ВОРОТА 24». Офіс у Харкові розташований на вул. Тобольській, 42 (№511). Він розташований на 5-му поверсі будівлі. Там же можна переглянути зразки інших виробів виробника та отримати повноцінну консультацію з будь-якого питання. Зателефонуйте нам сьогодні, щоб здійснити покупку з безкоштовною доставкою: +380676937077, +380504412175.

ВАС МОЖУТЬ ЗАЦІКАВИТИ

ГАРАЖНІ ВОРОТАВУЛИЧНІ ВОРОТАОГОРОЖІ - ПАРКАНИВХІДНІ ДВЕРІУличные автоматические ворота откатные и распашные Промышленные подъемные ворота для склада - Алютех, Дорхан, Ритерна

ВІДВІДАЙТЕ НАШІ САЛОНИ

ВОРОТА 24 КИЇВВОРОТА 24 ОДЕСАВОРОТА 24 ХАРКІВВОРОТА 24 ДНІПРОВОРОТА 24 ІВАНО-ФРАНКІВСЬК