производство уличных дверей-ворот-ограждений-изготовление под заказ

Дизайнерська вхідна група також може бути функціональною та надійною. Особливо, коли йдеться про відомого польського виробника та лідера своєї галузі Wisniowski. Його продукція відрізняється особливим підходом до деталей, кріпильних елементів і матеріалів, що використовуються. Він пропонує клієнтам купити двері зі склом і фрамугою, які мають високі теплоізоляційні властивості. Крім того, ці вироби є стійкими до злому, зазнавали випробувань і належать до категорії товарів «преміум». Найбільш вподобані споживачам колекції – це CREO та NOVA. Друга є абсолютною новинкою 2020 року, і вона вже здобула популярність. Сучасні двері для будинку зовнішні виготовляються із застосуванням інноваційних розробок та технологій, з обов'язковим дотриманням вимог безпеки. Це стильні, довговічні та екологічно чисті системи, які підняли планку на новий рівень. Давайте докладніше розберемося в їхніх перевагах та відмінностях.

tsena dveri dlya doma-krasivyie ulichnyie dveri s dovodchikom-magnitnyim porogom-termorasshireniem

Читайте також:

 

vhodnyie plastikovyie dveri dlya doma-ulichnyie naruzhnyie dveri pod zakaz

ВИБИРАЄМО ДВЕРІ ДЛЯ ПРИВАТНОЇ САДИБИ: ЄВРОПЕЙСЬКІ ДИЗАЙНЕРСЬКІ ЗОВНІШНІ СИСТЕМИ NOVA

У цій колекції товщина дверного полотна 78 мм. Використовується сталь, екструдований пінопласт та рама з клеєного бруса. Також застосовується трикамерний алюмінієвий профіль із терморозривом 77 мм. У базовій комплектації використовують пластиковий поріг чорного кольору. При необхідності його пропонується оснастити терморозривом. У стандарті використовується напівавтоматичний триточковий замок. Дверна ручка виготовляється з нержавіючої сталі, а як додаткова опція можна вибрати іншу модель і чорний колір. У стандарті поставляється стандартний циліндр із трьома ключами. Опціонально також пропонується чорний колір замість нержавіючої сталі. Утеплені двері до будинку NOVA мають 3 петлі (регулюються в трьох площинах) та 6 протизнімних штирів (базова комплектація). Ущільнювач знаходиться не тільки по всьому периметру коробки, але і в ній. Для скління та фрамуги застосовують безпечне надійне двокамерне скління із теплою чорною рамою.

Головні переваги зовнішньої системи NOVA – це рівень теплоізоляції 0,94 W/mK. Звукоізоляція складає Rw 33 dB. Відповідність стандарту PN-EN ISO 717-1:2013. Опціонально пропонуються: система контролю доступу, електрозасувки, прихований доводчик.

vystavochnyj-ofis-kompanii-wisniowski-ukraine-kiev-dveri-vorota-ograzhdeniya

ДНІПРО - КИЇВ - ХАРКІВ - ОДЕСА - ЛЬВІВ - ІВАНО-ФРАНКІВСЬК

naruzhnye-vhodnye-dveri-iz-alyuminiya-alyuminievye-ulichnye-konstrukcii-kupit-kiev

naruzhnye-ulichnye-vhodnye-dveri-teplye-alyuminievye-sistemy-so-steklom-dlya-doma-wisniowski-kharkov

РОЗГЛЯДАЄМО ВХІДНІ ДВЕРІ У ПРИВАТНИЙ БУДИНОК ЗІ СКЛОМ З КОЛЕКЦІЇ CREO: ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ КОНСТРУКЦІЇ

У даній моделі використовується алюмінієва стулка з двосторонньою панеллю, а товщина становить 77 мм. Конструкція базується на основі чотирьохкамерних профілів із терморозривом. Також в базову комплектацію входить автоматичний триточковий замок, але пропонується оснастити виріб електромагнітною версією. Ручки виготовлені з нержавіючої сталі (чорний колір, під дерево). На вибір надано 7 варіантів. Декоративні елементи також створюються з нержавіючої сталі, але при необхідності можуть мати матову структуру, інший колір і т.д. Двері з алюмінієвого профілю мають поріг із терморозширенням 80 мм. У модифікаціях зі склінням та фрамугою застосовують спеціальне безпечне скло з теплою рамою (77 мм, U=0,6 Bt/m²K). Також у базовому пакеті є протизламний циліндр з 5 ключами. Як додаткові опції пропонується замовити протизнімні штирі, систему контролю доступу, доводчик, електронний дзвінок з вічком. Ці та інші моделі можна побачити тут: https://vorota24.com.ua/products/category/vhodnyie-dveri-ryterna-wisniowski-hormann

sistemy-teplykh-dverej-iz-evropy-naruzhnye-vkhodnye-dvernye-konstrukcii-s-framugoj

ЗОВНІШНІ ВУЛИЧНІ ДВЕРІ - ТЕПЛИЙ АЛЮМІНІЙ - ВИРОБНИК WISNIOWSKI - ПОЛЬЩА

 

sistemy-teplykh-dverej-iz-evropy-naruzhnye-vkhodnye-dvernye-konstrukcii-s-framugoj

ЄВРОПЕЙСЬКІ ВИРОБНИКИ ВХІДНИХ ДВЕРЕЙ У ДІМ: ШИРОКИЙ АСОРТИМЕНТ ОРИГІНАЛЬНИХ СИСТЕМ З ПОЛЬЩІ

У каталозі на нашому сайті представлений великий вибір моделей на будь-який смак. Зверніться до нас, щоб ми вибрали продукт, який відповідає вашим критеріям. Ми, мережа салонів «ВОРОТА 24 Одеса» – офіційні дистриб'ютори європейських виробників. Відвідувачі нашого шоу-руму (вул. Михайла Грушевського, 39-А) можуть на замовлення отримати персональну знижку. Також відмінною рисою стало те, що ми надаємо демократичні ціни на вуличні двері з Європи. Здійснюємо доставку по Україні та професійний монтаж. Для отримання додаткової інформації телефонуйте: +38 (067) 693-70-77 або +38 (050) 441-21-75.

 

ВІДВІДАЙТЕ НАШ САЛОН

 

ВОРОТА 24 - КИЇВ ВОРОТА 24 - ОДЕСАВОРОТА 24 - ХАРКІІВ ВОРОТА 24 - ДНІПРО

 

ВАС ТАКОЖ МОЖУТЬ ЗАЦІКАВИТИ:

ГАРАЖНІ ВОРОТА АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ

ОГОРОЖІ - ПАРКАНИ ВУЛИЧНІ ДВЕРІ

РОЛЕТНІ ВОРОТА ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА СЕКЦІЙНІ