avtomatizatsiya v'ezdnyih vorot-upravlenie ulichnoy sistemyi

Комфорт користування в'їзною конструкцією багато в чому залежить від вибору системи контролю стулки. Відкатні ворота хороші тим, що вимагають менше зусиль у ручному управлінні, ніж розстібні аналоги. Тим не менш, коли стулка досягає великих розмірів, а часу на відкриття не так багато, то хочеться полегшити процес. Для цього встановлюються електронні приводи різної потужності. Одним із таких є модель FAAC C721 виробництва італійського бренду. Вона ефективно справляється з відкриттям/закриттям стулок, вага яких не перевищує 800 кг. Це можуть бути системи, що встановлюються на промислових чи приватних територіях. FAAC C721 поширений для монтажу на об'єктах, де автомобільний трафік на середньому рівні. Модель здатна функціонувати на 100% своєї інтенсивності.

итальянский привод на ворота для въезда-установка-доставка

Вам буде цікаво:

вуличні відкатні ворота на замовлення - фото та ціна

ЩО ПОТРІБНО ВРАХОВУВАТИ ПЕРЕД ПОКУПКОЮ ЕЛЕКТРОМЕХАНІЧНОГО ПРИВОДУ?

Важливо, щоб пристрій був не тільки красивим та потужним, але й безпечним для користувача. Обладнання бренду FAAC виконується так, щоб бути максимально корисним та не завдавати шкоди користувачам. Приводи оснащуються захистом від механічних травм та адаптивною системою виявлення перешкод. Крім того, при виявленні перешкод стулка змінює напрямок руху завдяки електронному енкодеру. Від затискання користувача захищає адаптивна система виявлення перешкод. Модель FAAC C721 розрахована на ворота із максимальною довжиною до 15 метрів. У цьому випадку стулка відкриватиметься за 8-18 м/хв. Рекомендується перевіряти правильну працездатність контрольного обладнання щонайменше раз на півроку. Ця модель розрахована на території із середньою інтенсивністю проїзду. Виробник також випускає додаткові комплектуючі та аксесуари для покращення експлуатаційних характеристик обладнання.

 

привод из Италии для откатных ворот-установка автоматики

АВТОМАТИКА ДЛЯ ВІДКАТНИХ ВОРІТ - ПРОФЕСІЙНИЙ МОНТАЖ

ДНІПРО - КИЇВ - ХАРКІВ - ОДЕСА - ЛЬВІВ - ІВАНО-ФРАНКІВСЬК

 

avtomatika-Kiev, Harkov, Odessa, Lvov

ЯКІ ВАЖЛИВІ ОСОБЛИВОСТІ МАЄ АВТОМАТИКА FAAC C721?

Ця модель класифікується як електромеханічний привід, розроблений для пересування відкатних воріт. Він оснащений нереверсивною системою, яка блокує систему при відключенні двигуна. Якщо ж пропадає основне електроживлення, можна перевести управління в ручний режим за допомогою спеціального розчіплювача. Пристрій має сучасний дизайн і відмінно вписується в навколишній простір. Магнітні кінцеві вимикачі та циклоїдальний редуктор є частиною оснащення FAAC C721. Також механізм складається з датчика, блокуючого пристрою двигуна, шестерні, електронної плати та монтажної основи, за допомогою якого привід закріплюється до воріт. Модель ідеально підходить для встановлення у житловому секторі. Вона може використовуватись на 100% інтенсивності.

Технічні характеристики цього та інших електроприводів: https://vorota24.com.ua/products/category/avtomatika-dlya-otkatnykh-vorot-uzhgorod представлені в онлайн-каталозі. Ціна пристрою починається від 190 євро залежно від обраного рішення.

заказать автоматику из Италии-установка привода на откатных воротах

ЩО ВХОДИТЬ У БАЗОВИЙ КОМПЛЕКТ ДО FAAC C721?

До основного пристрою додаються блок керування, циклоїдальний редуктор, магнітні кінцевики, монтажна пластика, радіоприймач. 2 та 4-канальний пульти надаються на вибір для ДК. Також привід оснащується фотоелементами (стандартними та з технологією Bus 2-casy) та ключем-кнопкою. Як аксесуари пропонуються сигнальна лампа, антена і рейка зубчаста оцинкована. На продукцію надається 3-річна гарантія від виробника.

установка автоматики - привод из Италии - профессиональный монтаж

 

АВТОМАТИКА З ІТАЛІЇ ЗА ЦІНОЮ ВІД 650 ЄВРО - ЕЛЕКТРОПРИВІД З УСТАНОВКОЮ ПІД ЗАМОВЛЕННЯ - МОНТАЖ ЗА 14 ДНІВ

 

сдвижные ворота с автоматикой в комплекте-купить привод для откатных ворот

ДЕ ЗАМОВИТИ ЕЛЕКТРОМЕХАНІЧНИЙ ПРИВІД З НЕДОРОГИМ МОНТАЖЕМ?

Автоматика є популярним обладнанням як у житловій, так і промисловій сфері. Тому пристрої випускаються з різними показниками потужності та покращеними характеристиками. «ВОРОТА 24 Дніпро» надає автоматичне управління виробництва FAAC (Італія) та інших популярних європейських брендів. Окрім продажу здійснюється професійний монтаж електроприводів на системи будь-якого типу. Також компанія випускає безпосередньо в'їзні конструкції, вхідні групи, огорожі та іншу продукцію для житлових та промислових об'єктів. Вивчити зразки товару та отримати гарантоване зниження ціни на покупку клієнти зможуть на вул. Князя Володимира Великого, 3Д у виставковому офісі. Дізнатися більше пропонується у менеджерів компанії: 0676937077, 0504412175. Також доступна послуга встановлення всіх типів систем незалежно від складності проекту. Ми гарантуємо преміальну якість товарів та сервісне обслуговування.

ВІДВІДАЙТЕ НАШ САЛОН

 

ВОРОТА 24 - КИЇВ ВОРОТА 24 - ОДЕСА

ВОРОТА 24 - ХАРКІІВ ВОРОТА 24 - ДНІПРО

 

ВАС ТАКОЖ МОЖУТЬ ЗАЦІКАВИТИ:

ГАРАЖНІ ВОРОТА АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ

ОГОРОЖІ - ПАРКАНИ ВУЛИЧНІ ДВЕРІ

РОЛЕТНІ ВОРОТА ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА СЕКЦІЙНІ