dizajn-dveri-naruzhnoj-v-chastnyj-dom-vkhodnye-alyuminievye-konstruktsii-so-steklom

Приватний будинок потребує особливо ретельного вибору захисних конструкцій. Це стосується не тільки огородження ділянки, а й гарних металевих дверей. Вхідна група у приватному будинку – це не тільки спосіб підвищити безпеку житлового простору, а й бар'єр, що надійно захищає внутрішню частину будівлі від впливу зовнішніх факторів. Негода, ультрафіолетові промені, вітрові навантаження, холод – все це негативно позначається на дверній конструкції, тому важливо вибрати оптимальне рішення, яке відрізняється високою стійкістю.

dveri-vkhodnye-so-steklopaketom-tripleks-v-chastnyj-dom

Польський завод Wisniowski більше 30 років займається розробкою, виготовленням та реалізацією вхідних груп, що дозволило фахівцям значно підвищити якість продукції, надаючи нові конструкції для приватного сектору. Їхня нова серія дверей NOVA та перевірена колекція часом CREO відомі по всьому світу. Обидві лінійки виробляються із застосуванням інноваційних технологій, зокрема брендової обробки. Для виготовлення використовуються матеріали преміум-класу.

заказать красивую входную дверь-установка дверей в городах-Киев, Харьков, Одесса, Львов

АЛЮМИНИЕВЫЕ НАРУЖНЫЕ ДВЕРИ ОТ ЗАВОДА WISNIOWSKI

ЕВРОПЕЙСКОЕ КАЧЕСТВО - СЕРТИФИЦИРОВАННАЯ ПРОДУКЦИЯ

naruzhnye-vhodnye-dveri-iz-alyuminiya-alyuminievye-ulichnye-konstrukcii-kupit-kiev

 

Вам буде цікаво:

 

 

sistemy-teplykh-dverej-iz-evropy-naruzhnye-vkhodnye-dvernye-konstrukcii-s-framugoj

У ЧОМУ ОСНОВНІ ОСОБЛИВОСТІ СЕРІЇ ТЕПЛИХ АЛЮМІНІЄВИХ ДВЕРЕЙ NOVA ВІД WISNIOWSKI?

Зовнішні системи з Польщі відрізняються міцністю, зламостійкістю та функціональністю. Моделі з колекції NOVA – це металева конструкція з однією стулкою та коробкою з профілів Aluprof (трикамерних, алюмінієвих). Її глибина складає 77 мм. Полотно виготовляється із сталевих листів, між якими розміщується пінополіуретановий наповнювач. Метал проходить оцинкування для міцності та стійкості до зовнішнього впливу. Додатково стулка оснащується якісними ущільнювачами, що забезпечують надійну герметизацію отвору. Конструкція може максимально досягати розмірів 1180х2095 мм. Модифікація без скла одержує коефіцієнт теплопередачі близько 0,94 Вт/м²∙К. Але і дизайнерські варіанти також вирізняються високою термоізоляцією. Серійно системи оснащуються якісним порогом з чорного пластику, що відмінно поєднується з різними типами покриття для підлоги. Вони також комплектуються 3D петлями з накладками. У базовій комплектації є триточковий напівавтоматичний замок. Двостороння ручка натискного формату виконується із нержавіючої сталі. Дизайни порадують замовників, оскільки представлено безліч комбінацій декоративних елементів, скляних вставок та накладок на полотно.

 

производство уличных дверей-ворот-ограждений-изготовление под заказ

ВУЛИЧНІ ЗОВНІШНІ ДВЕРІ - ТЕПЛИЙ АЛЮМІНІЙ


СЕРІЯ WISNIOWSKI CREO

 

tsena dveri dlya doma-krasivyie ulichnyie dveri s dovodchikom-magnitnyim porogom-termorasshireniem

ДЯКУЮЧИ ЯКИМ ХАРАКТЕРИСТИКАМ ПРОСЛАВИЛАСЯ КОЛЕКЦІЯ МЕТАЛЕВИХ ДВЕРЕЙ ІЗ СКЛОМ CREO?

Дизайнерські вхідні групи від Wisniowski характеризуються енергоефективністю, безпекою, красою та зручністю в експлуатації. Колекція CREO також виконується із чотирикамерних алюмінієвих профілів 77 мм і має високий теплоізоляційний рівень. Коробка встановлюється врівень зі стулкою, завдяки чому конструкція виглядає сучасно та естетично. Максимальні розміри металевих дверей серії можуть досягати максимальних 1400х2500 мм. Ряд модифікацій частково скліється безпечними трикамерними вставками. Ступінь прозорості визначає замовник. Скло поміщається в теплу рамку, щоб стулка не втрачала високого показника теплоізоляції. У стандартній комплектації передбачений 80 мм поріг, блокуючий протяг і промерзання полотна. Показник звукоізоляції становить близько 36 dB. Як система безпеки використовується триточковий замок. Виробник пропонує безліч готових варіантів оформлення, але клієнти також можуть спроектувати власну конструкцію на основі CREO 300. Системи на запит оснащуються скляними фрамугами: прозорими, матовими, смугастими, зі структурою або відтінком. Цей елемент, крім іншого, дозволить встановити конструкцію, яка за розміром менша за отвор.

цена двери для дома-красивые уличные двери с доводчиком-магнитным порогом-терморасширением

ulichnye-sistemy-iz-alyuminiya-s-dlinnoj-ruchkoj-i-steklopaketom

ЯКІ ДОДАТКОВІ ЕЛЕМЕНТИ НАДАЮТЬСЯ ЗАВОДОМ ДЛЯ ОБЛАДНАННЯ ВХІДНИХ ДВЕРЕЙ З ТЕРМОРОЗРИВОМ?

Зовнішні системи NOVA можуть оформлятися двокамерним врізним склопакетом, поміщеним в теплу рамку чорного кольору. Стандартна ручка на запит замінюється дизайнерською фурнітурою, виконаною, в тому числі, за типом кнопки. Елітні двері можуть оснащуватися прихованим доводчиком, вічком (електронним), автоматичним порогом із функцією опускання. Для оформлення пропонуються палітри RAL та HOMEINCLUSIVE 2.0, а також зносостійка плівка. Доступно встановлення скляної фрамуги з різними типами поверхні. Системи CREO оснащуються доводчиками, петлями-невидимками, нержавіючими сталевими відбійниками, вічком із записом зображення, клавіатурами з кодом, сканерами, зчитувачами, автоматичними замками.

Крім Wisniowski виготовленням дверних конструкцій за індивідуальними проектами займаються такі європейські заводи як Hormann (Німеччина) та Ryterna (Литва): https://vorota24.com.ua/products/category/vhodnyie-dveri-ryterna-wisniowski-hormann. Це системи з хорошими показниками термо- та звукоізоляції, а також широким асортиментом унікальних дизайнів, які підходять під сучасні екстер'єри. Вони також мають гнучкі характеристики, які визначає сам покупець (опції, забарвлення, розміри).

заказать красивую входную дверь-установка дверей в городах-Киев, Харьков, Одесса, Львов

ДНІПРО - КИЇВ - ХАРКІВ - ОДЕСА - ЛЬВІВ - ІВАНО-ФРАНКІВСЬК

sovremennyie ulichnyie dveri-teplyiy alyuminiy-raspashnyie konstruktsii dlya doma

ЯКІ СИСТЕМИ БЕЗПЕКИ НАЙБІЛЬШ ПОПУЛЯРНІ ДЛЯ ВСТАНОВЛЕННЯ НА ЕЛІТНІ ДВЕРІ ДЛЯ ЗАМІСЬКОГО БУДИНКУ?

Завод Wisniowski займається випуском різноманітності додаткового обладнання для преміальних конструкцій. Вхідні двері за запитом можуть комплектуватися системами безпеки безлічі типів. Наприклад, стулки часто оснащують кодовою клавіатурою або сканером пальців. Але найбільш надійним та інноваційним рішенням є брендова розробка smartCONNECTED. Це розумна система контролю доступу, що працює через програму на смартфоні. Завдяки підключенню до smartCONNECTED власники в будь-який момент зможуть відстежити стан вхідних дверей або змінити його. Система також синхронізується з іншими розумними пристроями.

sistemy-teplykh-dverej-iz-evropy-naruzhnye-vkhodnye-dvernye-konstrukcii-s-framugoj

naruzhnye-ulichnye-vhodnye-dveri-teplye-alyuminievye-sistemy-so-steklom-dlya-doma-wisniowski-kharkov

ДЕ ЗАМОВИТИ УТЕПЛЕНІ ДВЕРІ ПРЕМІУМ-КЛАСУ З УСТАНОВКОЮ В УКРАЇНІ?

Якщо ви все ще не визначилися з найкращою моделлю, зверніться за допомогою до фахівців. Компанія «ВОРОТА 24 Харків» не тільки порадить оптимальне рішення для кожного випадку, а й виготовить систему за індивідуальним проектом. Крім дверей ми спеціалізуємося на виробництві інших захисних конструкцій, наприклад, огорож від Wisniowski або надійних воріт для гаража та вулиці. Щоб замовити продукцію дешевше, ніж у каталозі, зверніться до шоу-рума, розташованого на пр. Гагаріна, 20. Отримайте додаткову інформацію у консультантів: 0676937077, 0504412175. Крім виготовлення систем різного типу пропонується оперативна установка від компанії як окрема послуга.

ВІДВІДАЙТЕ НАШ САЛОН

 

ВОРОТА 24 - КИЇВ ВОРОТА 24 - ОДЕСА

ВОРОТА 24 - ХАРКІІВ ВОРОТА 24 - ДНІПРО

 

ВАС ТАКОЖ МОЖУТЬ ЗАЦІКАВИТИ:

ГАРАЖНІ ВОРОТА АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ

ОГОРОЖІ - ПАРКАНИ ВУЛИЧНІ ДВЕРІ

РОЛЕТНІ ВОРОТА ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА СЕКЦІЙНІ