avtomaticheskiy shlagbaum pod zakaz-ustanovka shlagbauma

Інноваційні розробки європейських брендів регулярно впроваджуються у промислову та побутову сферу безпеки. Одним з найбільш популярних пристроїв для контролю доступу на будь-яку територію традиційно вважається автоматичний шлагбаум. Широкий асортимент спеціалізованої техніки дозволяє вибирати серед моделей з різною потужністю та характеристиками. Але є один варіант, який вважається «золотою серединою» - лінійка автоматичних шлагбаумів Bionik із технологією Brushless. Це продукція ROGER TECHNOLOGY – всесвітньо відомого бренду Італії. Товари від виробника характеризуються ідеальною якістю, продуманістю до найдрібніших деталей, використанням нових технологій. Автоматичні шлагбауми значно підвищують безпеку об'єкта, особливо якщо йдеться про високе транспортне навантаження. Крім того, вони дають змогу контролювати закриту територію.

автоматичні шлагбауми на замовлення - фото, ціна

Читайте також:

 

автоматический шлагбаум под заказ-установка шлагбаума

 

ДНІПРО - КИЇВ - ХАРКІВ - ОДЕСА - ЛЬВІВ - ІВАНО-ФРАНКІВСЬК

 

shlagbaum iz Italii-kupit nedorogo avtomaticheskiy shlagbaum

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ КОНТРОЛЬНО-ПРОПУСКНОГО ОБЛАДНАННЯ BIONIK

ROGER TECHNOLOGY є європейським розробником інтелектуальних систем контролю доступу. Відмінними рисами автоматичних пристроїв є функціональність і економне енергоспоживання. Обладнання для керування доступом дозволяє регулювати робочі налаштування, у тому числі режими відповідно до особливостей об'єкта. Шлагбауми від ROGER TECHNOLOGY стійкі до зовнішнього впливу та розраховані на використання навіть у агресивних умовах. Жорсткий контроль якості проходить і механічна, та електронна частини пристроїв. Через війну автоматика не виходить із ладу внаслідок негативних зовнішніх чинників.

 

купить недорого шлагбаум-установка в городах Киев, Одесса, Харьков, Днепр

Перевагами BIONIK є такі характеристики як елегантний дизайн, простота монтажу, надійна фіксація стріли, постійний контроль налаштувань, вбудоване діодне підсвічування, швидкий час відкриття/закриття. Всі деталі розроблені та виготовлені безпосередньо на заводі ROGER TECHNOLOGY в Італії. Це міцне, довговічне, зносостійке та стійке до механічних та кліматичних впливів обладнання. Воно ідеально підходить для ефективного регулювання трафіку.

Завдяки дистанційному управлінню експлуатувати систему особливо зручно. Стріла конструкції має овальний переріз, більш стійкий до вітрових навантажень. Для її виробництва використовується високоякісний алюміній та гума для демпфера. Інтегроване LED-підсвічування забезпечує помітність конструкції у будь-яких умовах. У тумбу вбудований двигун та блок керування, а також сигнальна лампа. Усі механізми захищені від вологи та пилу.

kupit nedorogo shalgbaum-ustanovka v gorodah Kiev, Odessa, Harkov, Dnepr

ЯК ВИБРАТИ ПІДХІДНУ МОДЕЛЬ АВТОМАТИЧНОГО ШЛАГБАУМУ BIONIK?

Високоінтенсивне обладнання італійського виробництва ділиться за напругою двигуна, потужністю, інтенсивністю, швидкістю роботи, ступенем захисту та ресурсом. Ряд моделей здатні здійснювати близько 1-1,5 мільйонів циклів протягом усього терміну експлуатації. Серія шлагбаумів ROGER BIONIK оснащена безколекторною технологією Brushless - безщітковим двигуном. Саме він забезпечує високоінтенсивне функціонування. Тобто система працює на величезній швидкості – в залежності від моделі показник становить 3-6 або 4-8 секунд. Виконувати свої завдання обладнання здатне 24 години на добу.

Моделі розраховані на різну ширину проїзду від 3 до 8 метрів. Представлені в серії рішення можна встановлювати у промисловому та житловому секторах з високою інтенсивністю руху автотранспорту. Вони надійні, високофункціональні та безпечні незалежно від обраної моделі. Ці та інші моделі можна подивитися на сайті виробника: https://vorota24.com.ua/products/category/441531. Усі автоматичні системи виготовлені із високоякісних матеріалів.

kupit nedorogo shalgbaum-ustanovka v gorodah Kiev, Odessa, Harkov, Dnepr

ЯКЕ ДОДАТКОВЕ ОБЛАДНАННЯ ВИПУСКАЄ ЗАВОД ДЛЯ ШЛАГБАУМІВ?

На запит системи контролю доступу на територію можна оснастити блоком акумуляторних батарей. Цей елемент дозволяє не переривати експлуатацію пропускного обладнання навіть тоді, коли основне електроживлення відсутнє. Іншими корисними пристроями для оснащення конструкції є шторка під стрілу, стійка з кріпленням на магніт/регульованою висотою, шарнір для складання.

автоматический шлагбаум под заказ-установка шлагбаума-киев, харьков, днепр, львов

ДЕ ПРИДБАТИ АВТОМАТИЧНІ ШЛАГБАУМИ З УСТАНОВКОЮ ВІД ВИРОБНИКА?

Стабільні та ефективні системи контролю доступу можуть мати різні характеристики, залежно від потреб конкретного об'єкта. «ВОРОТА 24 Одеса» займаються реалізацією та встановленням автоматичних шлагбаумів за вигідними цінами. Додаткову знижку на продукцію можна отримати під час оформлення покупки у виставковому салоні. Завітати до офісу пропонується за адресою: вул. Грушевського, 15А. Уточнити деталі чи замовити товари можна також у телефонному режимі за номером: +380676915464. В якості послуги на запит надається професійна установка контрольно-пропускного обладнання безпосередньо на об'єкті. Також компанія виготовляє вхідні групи, вуличні та гаражні ворота, огорожі та додаткові елементи для покращення експлуатації.

ВІДВІДАЙТЕ НАШ САЛОН

 

ВОРОТА 24 - КИЇВ ВОРОТА 24 - ОДЕСА

ВОРОТА 24 - ХАРКІІВ ВОРОТА 24 - ДНІПРО

 

ВАС ТАКОЖ МОЖУТЬ ЗАЦІКАВИТИ:

ГАРАЖНІ ВОРОТА АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ

ОГОРОЖІ - ПАРКАНИ ВУЛИЧНІ ДВЕРІ

РОЛЕТНІ ВОРОТА ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА СЕКЦІЙНІ