автоматический шлагбаум-установка подъемного оборудования

Сучасні системи контролю доступу на приватну та промислову територію випускаються у широкій різноманітності моделей, що відповідають більшості вимог замовників. Одним із популярних брендів в Україні вважається італійський CAME, що спеціалізується на виробництві багатьох функціональних пристроїв. Цей завод випускає кілька актуальних серій, серед яких представлено лінійку GARD. Будь-який паркувальний шлагбаум CAME з представленої колекції має ряд переваг, зокрема, орієнтованість на інтенсивну експлуатацію, широкий температурний діапазон, швидку дію та можливість підключення фірмових пристроїв в асортименті. Це не тільки функціональні, але й стильні пристрої, які можна гармонійно вписати в архітектуру та ландшафт об'єкту.

avtomaticheskiy shlagbaum-ustanovka pod'emnogo oborudovaniya

 

Вам буде цікаво:

avtomaticheskiy shlagbaum iz Evropyi-ustanovka v techenie 14 dney

АВТОМАТИЧНІ ШЛАГБАУМИ МОДЕЛІ G4040: ОСНОВНІ ОСОБЛИВОСТІ

Дана конструкція розрахована на проїзди шириною до 3,75 м. Вона здатна ефективно виконувати свої завдання за інтенсивної експлуатації. Система контролю доступу оснащується світлодіодним підсвічуванням. Для виробництва корпусу та люка використовується оцинкована сталь завтовшки 2,5 мм. Кришка виготовляється із алюмінію методом лиття. Серед вбудованих опцій представлено самодіагностику. При монтажі плати конструкція здатна працювати при нетривалих відключення електричного живлення. Кут відкриття стріли складає 90 градусів, а швидкість – 2-6 секунд. До механізму пропонується додатково підключити такі пристрої як фотоелементи, сигнальні лампи, антени, ключі кнопки. Діапазон температур нормальної роботи становить: -20/+55С.

kupit nedorogo shalgbaum-ustanovka v gorodah Kiev, Odessa, Harkov, Dnepr

АВТОМАТИКА З ІТАЛІЇ - ПРОФЕСІЙНИЙ МОНТАЖ - ГАРАНТІЯ

шлагбаум из Италии - купить недорого автоматический шлагбаум

ДНІПРО - КИЇВ - ХАРКІВ - ОДЕСА - ЛЬВІВ - ІВАНО-ФРАНКІВСЬК

 

italyanskoe propusknoe oborudovanie-kupit shlagbaum

ШВИДКІСНИЙ ШЛАГБАУМ CAME GARD 8 G2080: ДЕ ВИКОРИСТОВУЄТЬСЯ КОНСТРУКЦІЯ?

Система встановлюється на проїздах шириною до 7,6 м та підходить для виробничої інтенсивної експлуатації. Вона серійно оснащується LED-підсвічуванням для безпечного використання у темний час доби. Для виробництва конструкції використовується оцинкована сталь 2 мм (кришка та корпус), яка для закріплення антикорозійного ефекту покривається порошковою фарбою. Пристрій можна використовувати у місцях із сильним вітром. Воно також оснащене системою самодіагностики та здатне працювати в умовах нетривалого відключення електроенергії під час встановлення плати. Стріла конструкції піднімається до прямого кута за 4-8 секунд. Пристрій ефективно функціонує у діапазоні температур від -20 до +55С. Серед аксесуарів, що підключаються, представлені фотоелементи, пульт управління і багато іншого.

 

итальянское пропускное оборудование-купить шлагбаум

АНТИВАНДАЛЬНИЙ ШВИДКОДІЙНИЙ ШЛАГБАУМ GARD 3: ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Це найшвидша модель лінійки - стріла до 90 градусів піднімається за 0,9 секунд. GARD 3 розрахований на проїзди шириною до 2,75 м. Значними перевагами пристрою, окрім швидкої дії, вважається ефективність в інтенсивних умовах роботи та стійкість до корозійних процесів. Корпус виготовляється з оцинкованої сталі та покривається сірою порошковою фарбою. Швидкість роботи моделі може регулюватися. Це ідеальне рішення для великих парковок та в'їздів на платні дороги. На запит конструкція оснащується жовтою сигнальною світлодіодною лампою, стріла також може комплектуватися LED-підсвічуванням. Діапазон робочих температур становить від -20 до +55С.

ustanovka propusknogo oborudovaniya-shlagbaum iz italii

ЩО ПОТРІБНО ЗНАТИ ПРО ІТАЛІЙСЬКИЙ ШЛАГБАУМ З ПУЛЬТОМ МОДЕЛІ G3250?

Ця система розрахована на інтенсивне використання та може комплектуватися круглою або овальною стрілою на вибір. Вона ефективно перекриває проїзди до 4 м завширшки. До прямого кута стріла піднімається за 2-6 секунд. Модель G3250 може інтегруватися в систему платного паркінгу: https://vorota24.com.ua/products/category/parkomat-sistemy-kiev, що є значною перевагою. Температури, у яких функціонування відбувається у межах норми: -30+55. Додатково можна підключити багато елементів безпеки. Інша назва моделі – GARD 4 Ukrainian Edition. Це універсальне рішення для різних об'єктів. Вбудована панель керування дозволяє підключити ДУ, зчитувач магнітних карток, індукційні петлі. Пристрій виконано в синьо-жовтому забарвленні. При встановленні обмежених по висоті місцях можна оснастити стрілу шарніром для складання.

установка пропускного оборудования-шлагбаум из италии

ШЛАГБАУМ З РОЗПІЗНАВАННЯМ НОМЕРІВ: ЧИ МОЖНА ОСНАСТИТИ МОДЕЛЬ G6500 КОМПЛЕКТОМ ВІДЕОНОБСЛУГОВУВАННЯ?

GARD 6 Ukrainian Edition для експлуатації на промисловій території виготовляється з оцинкованої сталі. Вона розрахована на високу інтенсивність і може оснащуватись двома видами стріл завдовжки до 6,5 м. Час відкривання до 90 градусів становить 4-8 секунд. Додатково можна встановити безліч пристроїв безпеки, наприклад, світлодіодне підсвічування, сигнальну лампу, фотоелементи. Температурний діапазон становить від -30 до +55С. Ряд моделей від виробника можуть комплектуватися пристроями, що розпізнають автомобільні номери. Уточнити їх список можна у телефонному режимі у консультанта.

avtomaticheskiy shlagbaum na pulte-ustanovka propusknogo oborudovaniya

СИСТЕМА КОНТРОЛЮ ДОСТУПУ НА ТЕРИТОРІЮ GARD 4 LED G3250

Пристрій зі стрілою, що має овальну форму, розрахований на проїзди до 3,75 м. Для безпеки він оснащений якісним LED-підсвічуванням. Також пропонується шарнір для складання стріли. Модель GARD 4 LED G3250 легко інтегрується в систему платного паркінгу та може комплектуватись фотоелементами, антенами та іншими фірмовими елементами. До 90 градусів стріла піднімається за 2-6 секунд. Діапазон температур для роботи: від -30 до +55С.

заказать шлагбаум - города - киев, одесса, львов, днепр

zakazat shlagbaum-goroda-kiev, odessa, lvov, dnepr

ДЕ ЗАМОВИТИ УСТАНОВКУ ШЛАГБАУМА, ЦІНА ЯКОГО ВІДПОВІДАТИМЕ ПЕРСОНАЛЬНОМУ БЮДЖЕТУ?

Більшість моделей від італійського бренду CAME представлені за вартістю від 800 євро. Тим не менш, компанія «ВОРОТА 24 Київ» надає всім клієнтам знижки при оформленні замовлення у виставковому салоні. Шоу-рум можна відвідати на вул. Кирилівська, 69 В (офіс 127). Окрім продажу систем контролю доступу пропонується асортимент побутових та промислових конструкцій: огорожі, ворота на вулицю та в гараж, двері, автоматика. Додатково можна замовити керування шлагбаумом з телефону, що підвищить комфорт експлуатації техніки. З усіх питань звертайтесь до наших менеджерів: 0676937077, 0504412175.

ВІДВІДАЙТЕ НАШ САЛОН

 

ВОРОТА 24 - КИЇВ ВОРОТА 24 - ОДЕСАВОРОТА 24 - ХАРКІІВ ВОРОТА 24 - ДНІПРО

 

ВАС ТАКОЖ МОЖУТЬ ЗАЦІКАВИТИ:

ГАРАЖНІ ВОРОТА АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ

ОГОРОЖІ - ПАРКАНИ ВУЛИЧНІ ДВЕРІ

РОЛЕТНІ ВОРОТА ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА СЕКЦІЙНІ