промислові відкатні вуличні ворота на сто, склад

Європейський виробник регулярно випускає на світовий ринок нові преміальні рішення для експлуатації на підприємствах та у побуті. Функціональні в'їзні конструкції, що використовуються як пропускна система на об'єктах спеціального призначення – один з найважливіших напрямків заводу WISNIOWSKI. Відповідно, виробництво відкатних воріт тільки вдосконалюється та розвивається. Завдяки цьому у 2021 році було презентовано нову конструкцію WI на ходових колесах у двох конфігураціях. Це рішення призначене для експлуатації на таких об'єктах як аеропорти, вокзали, майданчики біля торгових і бізнес-центрів, автостоянок, дитячих садків і шкіл. Відкатна модель може встановлюватися навіть за умов короткої під'їзної дороги чи наявності піднесень.

промислові ворота виробництва Польща виготовлення складських воріт-Київ

ВАМ БУДЕ ЦІКАВО ДІЗНАТИСЬ

складні ворота від виробника Вишневськи - Польща

ЄВРОПЕЙСЬКІ ВОРОТА ДЛЯ ПІДПРИЄМСТВ СЕРІЇ WI НА РОЛИКОВИХ КОЛІСАХ ВІД ЗАВОДУ WISNIOWSKI: ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Виробник представив відразу дві конфігурації моделі WI 120 та WI 200, де цифри відповідають параметрам нижньої балки. Тобто, її переріз може бути 120х80 та 200х80 мм. Надійна рама виконується із оцинкованої сталі. Якщо порівнювати модель WI на ходових колесах із самонесучими системами, то очевидною стає компактність такого рішення. Для переміщення стулки потрібно менше простору, крім того, стулка укорочена. Завдяки фірмовій обробці конструкція стійка до широкого спектру зовнішнього впливу, включаючи процеси корозії. В'їзна промислова брама для складу може тільки оцинковуватися гарячим способом або мати покриття за технологією Duplex, де шар Zn доповнює поліефірна фарба обраного відтінку. У другому випадку надається фірмова гарантія на 5 років. Багатоетапна обробка поверхні гарантує збереження початкових естетичних властивостей протягом багато часу. Конструкція закріплюється на одинарному чи подвійному стовпі залежно від висоти.

promyslovi vorota vyrobnytstva Polʹshcha vyhotovlennya skladsʹkykh vorit-Kyyiv

автоматичні відкатні ворота з Європи- Польща - замовити під розмір

ЯК ФОРМУЄТЬСЯ ВАРТІСТЬ ВІДКАТНИХ ВОРІТ НА ВИРОБНИЦТВО ВІД ПОЛЬСЬКОГО ЗАВОДУ?

WISNIOWSKI надає клієнтам можливість визначати багато характеристик виробу, що впливають на кінцеву ціну. Зокрема, в персональному проекті прописуються індивідуальні розміри в'їзної системи, варіант оформлення та вибрані опції. Це можуть бути як окремі елементи, так і комплексна огорожа, що включає промислові сегменти, стовпи та хвіртки, двостулкові ворота, ґратчасті парканні панелі. Використання повноцінної огороджувальної системи дозволить значно підвищити безпеку об'єкта. Завод також надає різні пристрої захисту та керування, включаючи віддалений контроль доступу. На вартість вплине також обране наповнення стулки – пропонуються профілі Caro з параметрами 18x30 та 25x25 мм; панелі Vega B і 2D Super, що пригвинчуються до конструкції, а також Vega 2D Super, що приварюються. Для виробництва використовуються матеріали преміум-класу та інноваційні технології.

kompaniya-proizvoditel-promyshlennye-vorota-izgotovlenie-pod-razmer

proizvodstvo vorot Polsha izgotovlenie skladskih vorot-Kiev

ЯКІ ВАРІАНТИ ОФОРМЛЕННЯ ДОСТУПНІ ДЛЯ ПРОМИСЛОВИХ ВОРІТ (ХАРКІВ)?

Якщо говорити про колірне покриття, то серед стандартних відтінків надаються: зелений мох, гірко-синій, сірий у кількох варіантах, чорний, транспортний білий, темно-коричневий. Поверхня може бути матовою або глянсовою, а рівень ефекту визначається індивідуально. Крім базових відтінків надається палітра RAL та фірмові каталоги виробника.

На об'єктах спеціального призначення також можуть використовуватися в'їзні системи з прозорими панорамними стулками: https://vorota24.com.ua/ua/sektsionnye-vorota-promyshlennye/. Підйомні конструкції відкривають чудовий вигляд на внутрішній простір і забезпечують гарне природне освітлення. Як раму для скління використовується анодований алюміній, стійкий до корозійних процесів - ідеальний варіант для СТО, автомийок та об'єктів з високою вологістю.

сучасні промислові ворота від виробника - замовлення під розмір, монтаж- київ

ексклюзивні ворота відкатні для промислових зон

ДЕ ЗАМОВИТИ ВИГОТОВЛЕННЯ ПРОМИСЛОВИХ ВОРІТ ЗІ ВСТАНОВЛЕННЯМ ПО УКРАЇНІ?

Сучасний виробничий процес орієнтований клієнтів, тому надається можливість самостійно визначати основні параметри майбутньої конструкції. Це стосується функціональності, опцій, розмірів та оформлення. «ВОРОТА 24 Харків» займається виготовленням широкого спектру захисних конструкцій з оцинкованої сталі та алюмінію найвищої якості. Крім того, надається окремий каталог пристроїв безпеки та керування. Доставка виробів здійснюється з допомогою виробника. Як окрема послуга надається професійна установка. Попередні виміри також не сплачуються клієнтом. Зниження ціни воріт в Україні пропонується при оформленні замовлення у виставковому салоні на вул. Тобольська, 42 (511 офіс). Щоб дізнатися більше, зателефонуйте нашим консультантам: +380676937077, +380504412175.

 

ВАС МОЖУТЬ ЗАЦІКАВИТИ

ГАРАЖНІ ВОРОТАВУЛИЧНІ ВОРОТАОГОРОЖІ - ПАРКАНИВХІДНІ ДВЕРІУличные автоматические ворота откатные и распашные Промышленные подъемные ворота для склада - Алютех, Дорхан, Ритерна

ВІДВІДАЙТЕ НАШІ САЛОНИ

ВОРОТА 24 КИЇВВОРОТА 24 ОДЕСАВОРОТА 24 ХАРКІВВОРОТА 24 ДНІПРОВОРОТА 24 ІВАНО-ФРАНКІВСЬКВОРОТА 2 ЛЬВІВ