вуличні двері від виробника - замовити сучасні конструкції

Власники котеджів та приватних будинків чудово розуміють, що зовнішня система повинна відповідати цілій низці вимог. Конструкція повинна бути не тільки красивою, а й зносостійкою. Захищати від несанкціонованого доступу та утримувати тепло всередині приміщення. При цьому виріб повинен відповідати інтер'єру та архітектурному напрямку будівлі. Вибрати теплі алюмінієві двері – це серйозне завдання. Тим більше, коли ви стикаєтеся з цим уперше і хочете зробити все самостійно, без допомоги спеціалістів. Зараз пропонується широкий асортимент моделей на будь-який смак та гаманець. Підібрати якісну конструкцію можна як для побутової, так і для промислової експлуатації. Крім того, вона може бути виконана як у класичному, так і сучасному стилі. Однак, будь це сталеві або дерев'яні двері для будинку, вони, безумовно, повинні мати конкурентно високу якість. Тому пропонуємо розібратися в характеристиках, якими має мати сучасна система.

обираємо дизайн вхідних вдерей під замовлення - фото

ВАМ БУДЕ ЦІКАВО ДІЗНАТИСЯ

теплі двері під замовлення - замовити дизайн

ВИБИРАЄМО ДВЕРІ ДЛЯ ДОМУ ЗОВНІШНІ: ДІЗНАЄМОСЯ ЯКИМ ВИМОГАМ МАЄ ВІДПОВІДАТИ ВХІДНА СИСТЕМА

Найголовніше, на що потрібно звернути увагу, – це рівень безпеки. Цей фактор залежить від основного матеріалу, а також товщини стулки. Наприклад, металопластикові моделі в більшості випадків можуть захищати будинок на належному рівні. Ледве краще демонструють себе вуличні двері з масиву. Однак цей матеріал все ще недостатньо стійкий до зовнішніх деформацій. Обидва варіанти добре підходять для встановлення між кімнатами. У цьому випадку їх позитивних якостей більш ніж достатньо. Але для надійного захисту радимо вибрати сталеві двері для котеджу. По-перше, матеріал довговічний, удароміцний та стійкий до перепадів температур. Особливо якщо має обробку від корозії. Це також стосується фурнітури та кріпильних елементів. По-друге, наявність декількох листів сталі дозволяє створити щільнішу стулку (зазвичай 77-78 мм завтовшки), а також за допомогою спеціального наповнювача забезпечувати високий рівень теплової та шумової ізоляції. У той же час, вхідні двері з дерева значно поступаються. Зокрема, через те, що не є пожежостійкими. Такі моделі, звичайно, мають особливе просочення, яке запобігає швидкому загорянню. Однак і вона з часом втрачає свої властивості.

Також рекомендуємо вибирати вироби, в яких є більше 2 петель. Оптимальним рішенням стане використання 4 шт. Якщо ви прагнете максимального рівня безпеки, то віддавайте перевагу прихованим петлям. Але здебільшого вони надаються виробниками як додаткова опція. Якщо ж зупинилися на класичному варіанті, наявність антизрізів і протизнімних штирів обов'язково. Незалежно від того, вирішили купити вхідні дерев'яні двері або металеві, переконайтеся в надійності замків. Вони бувають циліндрові, сувальдні та моноблочні. Перший варіант вивести з ладу найпростіше, тому в моделях преміум їх використовують рідко. Сувальдний тип відрізняється стійкістю до зовнішнього впливу, є стійким до вандалів. Найкращим вважається моноблочний, оскільки він поєднує в собі відразу обидва варіанти, проте буває незалежним та залежним. У першому випадку циліндровий та сувальдний замок функціонують окремо. У залежному типі використання одного замка блокує другий. Також вибираючи алюмінієві або дерев'яні вхідні двері для приватної оселі, зверніть увагу на фурнітуру. Рекомендуємо звернути увагу на систему, де елементи виготовлені з нержавіючої сталі. Вони довго зберігають привабливий вигляд і залишаються міцними.

теплі двері для будинку з полімерною барбою

дизайн красивих дверей з профілю - фото

ЯКІ ДИЗАЙНЕРСЬКІ ДВЕРІ ДЛЯ КОТЕДЖУ РЕКОМЕНДУЮТЬ ФАХІВЦІ: РОЗГЛЯДЕМО ПРИКЛАДИ ПОПУЛЯРНИХ МОДЕЛЕЙ

Відповідає європейським стандартам безпеки литовська колекція RD65. Вона виготовляється брендом Ryterna із якісної сировини. У цій серії товщина стулки становить 65 мм. Полотно складається з оцинкованих листів із полімерним покриттям. Виготовляється із композитного алюмінієвого профілю з терморозривом. Ступінь зламостійкості відповідає класу RC2. У стандартній комплектації використовуються три регульовані співи від німецького виробника. Коефіцієнт тепловіддачі до 0,73 Вт/м²К, також використовується подвійний склопакет. В асортименті багато дизайнерських систем у різних стилях. У тому числі пропонується виготовлення за ескізом замовників. Більше можна дізнатися тут: https://vorota24.com.ua/ua/dveri-wisniowski-nova/

Також великою популярністю користуються гарні двері із алюмінієвого профілю від заводу Wisniowski. Колекція Creo від польського виробника відповідає найвищим європейським стандартам. Товщина стулки у цій серії становить 77 мм. Перевагою стала двостороння накладна панель із алюмінію. Вхідна система також має терморозрив та забезпечує високий рівень теплоізоляції (0,8 Вт/м²K). Рама стулки та коробка виготовляються з чотирикамерного алюмінієвого профілю. Також використовується спеціальне трикамерне безпечне скління (0,6 Bт/м²К). У стандарті декоративні елементи і фурнітура виготовляються з оцинкованої сталі. Максимальний розмір може бути 1400x2500 мм.

сучасні двері з профілю зі склом та терморозривом

єдина стилістична лінія воріт гаражних та дверей - фото

ДЕ ЗАМОВИТИ ОРИГІНАЛЬНІ ДОВГОВІЧНІ ДВЕРІ ВХІДНІ ВУЛИЧНІ: ПРОПОНУЄМО ЯКІСНІ ЗОВНІШНІ КОНСТРУКЦІЇ

У нашій мережі салонів менеджери допоможуть обрати модель, що відповідає вашим індивідуальним вимогам. В асортименті представлені конструкції від провідних європейських лідерів: Wisniowski, Ryterna, Hormann та інші. Вся продукція сертифікована та відповідає стандартам якості. Компанія «ВОРОТА 24 Одеса» – офіційний партнер знаменитих брендів в Україні. Тож усі гості шоу-руму, що знаходиться на Михайла Грушевського, 39А, можуть отримати приємну персональну знижку. Додатково пропонуються послуги з монтажу та виготовлення за вашими ескізами. Отримати консультацію можна як під час особистої зустрічі з менеджером у шоу-румі, так і в телефонному режимі за номерами: +38 (050) 441-21-75 та +38 (067) 693-70-77.

 

ВАС МОЖУТЬ ЗАЦІКАВИТИ

ГАРАЖНІ ВОРОТАВУЛИЧНІ ВОРОТАОГОРОЖІ - ПАРКАНИВХІДНІ ДВЕРІУличные автоматические ворота откатные и распашные Промышленные подъемные ворота для склада - Алютех, Дорхан, Ритерна

ВІДВІДАЙТЕ НАШІ САЛОНИ

ВОРОТА 24 КИЇВВОРОТА 24 ОДЕСАВОРОТА 24 ХАРКІВВОРОТА 24 ДНІПРОВОРОТА 24 ІВАНО-ФРАНКІВСЬКВОРОТА 2 ЛЬВІВ