вуличні відкатні ворота на замовлення

Багато хто вважає, що достатньо підібрати надійну в'їзну систему для захисту території та нічого більше. Приділивши цьому увагу і вибравши оптимальну модель, вона довго і безперебійно функціонуватиме. Однак це лише один з пунктів, якому слід виділити час. Встановлення відкатних воріт, ціна яких у більшості випадків заснована на якості та благонадійності виробника, це трудомісткий процес. Необхідно подбати і про інші фактори, про які зазвичай забувають. Йдеться про правильну підготовку фундаменту, а також вибір та особливості монтажу автоматики. Для виконання цих завдань ми завжди рекомендуємо звертатися до досвідчених фахівців. Справа в тому, що правильно провести всі підготовчі роботи та уникнути форс-мажорних обставин зможуть лише вони. Тим більше, коли настає етап встановлення та підключення автоматики відкатних воріт. Саме тут найнебезпечніше допустити найменшу помилку. Давайте розглянемо всі аспекти, які слід дізнатися до проведення робіт.

сучасні ворота відкатного типу для заміської ділянки - монтаж

ВАМ БУДЕ ЦІКАВО ДІЗНАТИСЬ

обираємо дизайн автоматичних вуличних відкатних воріт

ЯК ВІДБУВАЄТЬСЯ МОНТАЖ ВУЛИЧНИХ ВОРІТ: ВИВЧАЄМО ОСОБЛИВОСТІ ПРАВИЛЬНОЇ ПІДГОТОВКИ ДО УСТАНОВКИ ВИРОБУ

Враховуйте, що фундамент має бути і під самою в'їзною системою, а не лише під огорожею. Він має бути заглиблений у землю і не виступати. Спочатку необхідно викопати траншею, її параметри визначаються максимальним навантаженням. Далі потрібно виготовити опалубку, проте рекомендуємо використовувати готові спеціальні набори, а не підручні матеріали. Після цього схема установки відкатних воріт наступна: монтаж каркаса з арматури або сітки. Невеликими шарами прокидати дно траншеї щебенем та піском. Потім потрібно створити спеціальний бетонний розчин. Його змішують із цементу, піску, щебеню або гранітної крихти. Отриманий бетонний розчин заливають поступово розрівнюючи його. Завершальним етапом стає встановлення швелера. Якщо всі роботи завершені, а також вибрані відкатні ворота, монтаж можна проводити не раніше, ніж через місяць. Фундаменту потрібно багато часу, щоб застигнути. Для автоматичних в'їзних систем кабель бажано прокласти ще до заливання, оскільки це впливає довговічність.

Після закінчення часу встановлюють роликові візки та направляючі кронштейни. Потім вже вставляється полотно і прикріплюються кінцеві ролики (обмежувачі). Після цього приступають до монтажу електричного приводу.

відкатні автоматичні ворота типу жалюзі - монтаж

сучасні та ексклюзивні ворота від виробника - замовлення

ВСТАНОВЛЕННЯ АВТОМАТИКИ НА ВІДКАТНІ ВОРОТА: ДІЗНАЄМОСЯ ВАЖЛИВІ НЮАНСИ ВІД ФАХІВЦІВ

Спочатку для підставки приводу потрібно покласти дві труби (прямокутного або квадратного перерізу) на швелер між роликовими опорами (не кріпити). На них встановлюємо монтажну основу, а зверху сам пристрій. На цьому етапі поки що ще кріпити нічого не потрібно. Зубчасту рейку ставимо на шестерню приводу, рухаємо до відкатної системи. Кріпильні елементи (бобишки) повинні впертись у трубу каркаса воріт. Зверніть увагу: якщо вони не потрапили в неї, а вийшли нижче або вище, необхідно на швелери замінити профільні труби на більший або менший розмір відповідно. Зараз починаємо поступово закріплювати конструкцію. Якщо все підготовлено, то опорні труби можна приварювати до швелера, а до них монтажна основа, на якій закріпиться привід за допомогою чотирьох болтів. Пам'ятайте, що привід повинен бути розблокований ключем, а в'їзна система закрита перед встановленням рейки. Великий вибір автоматики можна знайти за посиланням: https://vorota24.com.ua/ua/products/category/avtomatika-dlya-otkatnykh-vorot-uzhgorod/

монтаж та виготовлення відкатних воріт - київ

вуличні автоматичні ворота від виробника - монтаж на замовлення

ВИБРАТИ ОПТИМАЛЬНУ МОДЕЛЬ І ОТРИМАТИ РОЗРАХУНОК ВІДКАТНИХ ВОРОТ: ПРОПОНУЄМО ДОПОМОГУ ФАХІВЦІВ НА ВСІХ ЕТАПАХ

У нашій мережі салонів представлений великий асортимент європейських в'їзних систем, приводів та інше. Якщо вам потрібна допомога у виборі, професійний монтаж або підготовка до встановлення виробів, зверніться до нас. Менеджери організують всі необхідні роботи, а також запропонують варіанти якісних конструкцій відкатних. Крім того, відвідувачі шоу-руму "ВОРОТА 24 Одеса" можуть отримати хорошу знижку. Консультація можлива в офісі по вул. Михайла Грушевського, 39А. Також отримати технічну інформацію та розрахунок вартості можна за телефонами: +38 (067) 693-70-77, +38 (050) 441-21-75.

ВАС МОЖУТЬ ЗАЦІКАВИТИ

ГАРАЖНІ ВОРОТАВУЛИЧНІ ВОРОТАОГОРОЖІ - ПАРКАНИВХІДНІ ДВЕРІУличные автоматические ворота откатные и распашные Промышленные подъемные ворота для склада - Алютех, Дорхан, Ритерна

ВІДВІДАЙТЕ НАШІ САЛОНИ

ВОРОТА 24 КИЇВВОРОТА 24 ОДЕСАВОРОТА 24 ХАРКІВВОРОТА 24 ДНІПРОВОРОТА 24 ІВАНО-ФРАНКІВСЬКВОРОТА 2 ЛЬВІВ