вуличні теплі двері на замовлення - виготовлення вхідних конструкцій за 14 днів

Бажаючи, щоб приватний будинок отримав якісний захист від різних несприятливих факторів - холоду та протягу, вогкості, шуму, і, звичайно ж, спроб несанкціонованого проникнення - його власники прагнуть вжити всіх необхідних заходів. Однією з них, безумовно, є встановлення вхідних дверей, які слід вибирати дуже ретельно та вдумливо. Тільки в тому випадку, якщо зовнішня система буде характеризуватись високою якістю виготовлення, продуманою конструкцією комплектацією, вона зможе виконати всі необхідні функції якнайкраще. Тому, якщо для Вас важливо, щоб вхідна група покращила мікрокліматичні умови в будинку, захистила його від зловмисників та удосконалила зовнішній вигляд, рекомендуємо звернути увагу на нову, але вже популярну модель NOVA від провідного виробника з Польщі – Wisniowski. Представлена ​​металева конструкція поєднує в собі всі ті властивості, які і повинні бути притаманні довговічним, енергоефективним і безпечним вуличним дверям. Безумовно, європейські спеціалісти наділили її ефектним дизайном (в каталозі пропонуються різні актуальні рішення), надавши замовникам можливість самостійно вибирати різноманітні нюанси декорування. Щоб переконатися, що цей захисний виріб чудово підійде для монтажу у Вашому будинку, пропонуємо дізнатися більше про його характеристики та переваги.

виробництво вуличних дверей - воріт - огорож - виготовлення на замовлення

ВАМ БУДЕ ЦІКАВО ДІЗНАТИСЯ:

 

замовити гарні вхідні двері - встановлення дверей у містах - Київ, Харків, Одеса, Львів

ЯКИМИ ТЕХНІЧНИМИ ПАРАМЕТРАМИ НАДІЛЕНІ ЗОВНІШНІ ДВЕРІ З ПОЛЬЩІ WISNIOWSKI NOVA?

Трендова вхідна група у представленій варіації виконання має масу різних переваг, серед яких, насамперед – безпосередньо її характеристики. Всі енергоефективні двері для дому Wisniowski мають досконало продуману конструкцію, і новинка, що оглядається, також не є винятком. Перший компонент системи NOVA – це утеплена коробка, яку виготовляють із трьохкамерних алюмінієвих профілів із терморозривом (77 мм). Польський виробник застосовує таке рішення не вперше, що гарантує справді бездоганний результат. Для створення стулки, що має товщину 78 мм, використовуються вже інші матеріали – гарячеоцинковані листи сталі з ідеальним захистом від корозії, а також спінений поліуретан, що характеризується високою щільністю. На полотні за замовчуванням передбачається збільшений притвор, одночасно виконує кілька функцій. Серед них – підвищення шумо- та теплоізоляції, стійкості до злому, а також додатковий захист стулки від зняття. Для того, щоб представлені вхідні двері з Європи найкраще герметизували отвір, не дозволяючи протягам, неприємним запахам і волозі просочуватися з вулиці в житло, виріб серійно комплектується надійними ущільнювачами. Що стосується показників енергоефективності конструкції NOVA, вона безпосередньо залежатиме від габаритів полотна, наявності/відсутності склопакета та доповнень у вигляді фрамуг. Приміром, при стандартних (максимальних) розмірах 1180х2095 мм виріб без вставок отримає коефіцієнт теплоізоляції U, рівний 0,94 Вт/м²∙К. Якщо Ви вирішите вибрати алюмінієво-сталеву конструкцію зі склінням, воно також буде досить енергоефективним. Польський виробник пропонує інтегрувати в полотно системи NOVA безпечні двокамерні елементи завтовшки 72 мм. Вони, своєю чергою, обов'язково оснащуються чорними теплими рамками, тому отримують власний коефіцієнт U лише на рівні 0,5 Вт/м²∙К. Щоб зовнішня конструкція не піддавалася промерзанню в нижній частині, і по підлозі в передпокої не тягнув протяг, базовий комплект поставки включається класичний поріг. Цей компонент виготовляють із пластику, пофарбованого в чорний колір. Якщо Ви побажаєте наділити вхідну групу більш досконалими теплоізоляційними властивостями в зоні підлоги, замість звичайного порога може бути встановлена ​​енергоефективна алюмінієва версія з термопрокладкою.

сучасні вуличні двері - теплий алюміній - розстібні конструкції для будинку

ціна двері для дому - красиві вуличні двері з доводчиком - магнітним порогом - терморозширенням

WISNIOWSKI NOVA – ЄВРОПЕЙСЬКІ ВХІДНІ ДВЕРІ З ФУРНІТУРОЮ ВИСОКОЇ ЯКОСТІ

Під час придбання зовнішньої системи для приватного будинку важливо переконатися в тому, що надійними є не тільки коробка і полотно, але й інші, особливо – функціональні компоненти. Іноді деякі виробники вхідних дверей пропонують справді гарну фурнітуру лише опціонально – за додаткову плату, оснащуючи свої конструкції за промовчанням найпростішими, не надто надійними комплектуючими. Безумовно, фахівці Wisniowski дорожать репутацією заводу, і в жодному разі не виявляють такої недбалості. Зовнішні алюмінієві двері NOVA оснащуються виключно якісною фурнітурою, яка розрахована на тривалий термін експлуатації. У стандартну комплектацію даної моделі в першу чергу включаються міцні петлі в кількості трьох штук. Елементи 3D-формату, що підлягають простому та зручному регулюванню, оснащуються спеціальними захисними накладками. З якого боку сталевого полотна встановлять петлі, залежить від того, куди воно буде відчинятися - на вулицю або в будинок. Щодо зовнішнього вигляду даних комплектуючих, на нього впливає певний фактор. Так, якщо для покриття коробки вибрано матовий порошковий барвник певного кольору, тон захисних накладок буде ідентичним. У разі, коли при оформленні конструкції застосовується мотив із серії DÉCOR (стилізація під бетон або натуральне дерево), кришки на петлях набувають сріблястого відтінку.

Польські вхідні двері з терморозривом NOVA серійно оснащують високоякісними компонентами, які значно підвищують рівень захисту від можливих спроб зламу та несанкціонованого доступу до заміського будинку. Так, до базової комплектації обов'язково включається напівавтоматичний замок. Представлений механізм на три точки замикання оснащується додатковими ригелями, що забезпечують ще надійнішу фіксацію закритої стулки. До замку додається сталевий нержавіючий циліндр, а також 3 ключі до нього. Щоб зловмисники не змогли виконати демонтаж полотна, до стандартного комплекту додають 6 протизнімних штирів. Для зручного відкриття системи входу в набір включається ручка двостороннього типу на накладці, виготовлена ​​з нержавіючої сталі.

вуличні вхідні двері виробництва Польща

замовити вхідні двері-теплий алюміній-Дніпро

ЕЛІТНІ ДВЕРІ ДЛЯ ДОМУ NOVA З ШИРОКИМ СПЕКТРОМ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ДОДАТКІВ

Як Ви вже могли переконатися, стандартна комплектація зазначеної моделі містить у собі всі необхідні компоненти, здатні забезпечити успішну роботу і безпеку. При цьому виробник залишає клієнту право покращувати вхідну групу на свій розсуд. Вибравши опціональне оснащення для моделі NOVA, можна вдосконалити її захисні властивості, зробити більш технологічним і навіть естетичним! Асортимент аксесуарів досить широкий, тому конструкція буде легко адаптована до тих чи інших потреб. Одним із найпопулярніших доповнень є нестандартна ручка, яку вибирають для встановлення замість класичної. У каталозі представлені не просто зручні, а й дуже красиві моделі – наприклад, довгі стаціонарні з металевим відтінком або ж у чорному матовому кольорі. Зазначимо, що монтаж дизайнерської ручки дає змогу помітно удосконалити візуальні параметри полотна. Рекомендуємо ознайомитися з фото вхідних дверей Wisniowski, де застосовано таку опцію, щоб побачити, наскільки стильно і гармонійно виглядає фурнітура зазначеного формату.

Якщо для Вас важливо, щоб стулка закривалася плавно і тихо, а елемент, що забезпечує цю функцію, був буквально непомітний, рекомендуємо віддати перевагу доводчику прихованого типу. Представлений аксесуар, захований у стулку, отримає функцію блокування або залишиться класичним на вибір. Ще однією досить популярною опцією можна назвати око. Раніше такий елемент був потрібен тільки для того, щоб, притулившись до нього впритул, дізнатися, хто стоїть на порозі житла. З появою електронної моделі, що пропонується до встановлення, функцій стало значно більше. Так зване «розумне» око оснащується вбудованим дзвінком, сенсором руху, камерою (робить фотознімки в інфрачервоному діапазоні) та пам'яттю, що зберігає зафіксовані дані. Пристрій вказаного формату дозволить додатково підвищити безпеку на об'єкті навіть у разі його знаходження під відеоспостереженням. Якщо Ви надаєте перевагу використанню технологічного обладнання в повсякденному житті, рекомендуємо звернути увагу і на можливість встановлення замка з трьома точками замикання та електричним приводом Autotronic, а також кодової панелі з клавіатурою та чутливого сканера капілярів пальців. Представлені аксесуари значно спростять та прискорять процес доступу до котеджу, забезпечуючи при цьому відмінний захист від несанкціонованого проникнення.

якісні вхідні двері з терморозривом-Київ

вуличні двері зі склом-Харків

ДИЗАЙН ДВЕРЕЙ ДЛЯ ПРИВАТНИ САДИБИ WISNIOWSKI NOVA: ТРЕНДОВІ РІШЕННЯ В АСОРТИМЕНТІ

Польський виробник пропонує представлену вхідну конструкцію у 39 варіаціях виготовлення, кожна з яких має привабливе естетичне оформлення. Завдяки такій різноманітності підібрати найкращі двері для котеджу в класичному або сучасному стилі не складе жодної праці! Більшість мотивів виконання – 27 – припускають наявність інтегрованого у стулку склопакета (теплого, подвійного). Практично у всіх їх вставка (або кілька) отримує прямокутну форму, але в деяких моделях вона є дугоподібною з одного боку. Засклення може бути безпечним (прозорим/матовим) або виконаним у тонованій версії Stopsol (доступні відтінки – коричневий та сірий). За бажанням клієнта конструкцію доповнять ефектними фрамугами, наприклад, бічними. Для їх виготовлення застосовується якісний ударостійкий склопакет з утепленням, який також пропонується в декількох варіаціях.

Якщо в каталозі польських конструкцій https://vorota24.com.ua/ua/products/category/vhodnyie-dveri-wisniowski-creo/ є базова модель з маркуванням 300, на основі якої можна створити повністю унікальне дизайнерське рішення, то в колекції NOVA, на жаль, такий варіант не передбачено. Однак, клієнту на вибір все одно надається перелік аспектів, що безпосередньо впливають на зовнішній вигляд алюмінієво-сталевої системи входу. Крім тону і ступеня прозорості скління, наприклад (якщо воно є у бажаній варіації виконання), можна також вибрати колір і вид покриття, що буде нанесено на двері, що утеплюють, у приватний будинок. Якщо Ви побажаєте віддати перевагу зносостійкій декоративній плівці, обов'язково зверніть увагу – вона доступна лише в кількох мотивах під натуральне дерево та в трендовому відтінку антрациту. У випадку, коли для оформлення поверхонь застосовуватиметься порошковий барвник, він може отримати абсолютно будь-який бажаний тон. Потрібний колір пропонується вибрати з найбільшої міжнародної палітри RAL, спеціальної картки DECOR або ексклюзивної дизайнерської серії, відомої як HomeInclusive 2.0.

ulichnyye teplyye dveri pod zakaz - izgotovleniye vkhodnykh konstruktsiy za 14 dney

proizvodstvo ulichnykh dverey - vorot - ograzhdeniy - izgotovleniye pod zakaz zakazat'

ЯК ЗАМОВИТИ ЧУДОВІ ВХІДНІ ДВЕРІ WISNIOWSKI NOVA З ДОСТАВКОЮ З ПОЛЬЩІ?

Якщо вам важливо зробити приватний будинок стильним, теплим і затишним, а також якісно захищеним від проникнення непроханих гостей – рекомендуємо зробити вибір на користь розглянутої європейської новинки. Польська вхідна група преміум-класу з правильно підібраним обладнанням порадує своєю довговічністю, функціональністю та неймовірно привабливим дизайном, розробленим з урахуванням останніх світових тенденцій. Зазначимо, що купити зовнішні двері з терморозривом та склопакетом NOVA можна прямо зараз! Компанія vorota24.ua є офіційним дилером елітної продукції Wisniowski на території України, що дозволяє гарантувати найприємніші ціни та сервіс найвищого рівня. Щоб здійснити замовлення онлайн, достатньо просто заповнити заявку на сайті, не забувши вказати бажаної параметри виробу. Це дозволить персональному менеджеру максимально оперативно розрахувати вартість обраного рішення та озвучити її Вам разом з іншою необхідною інформацією. Клієнти, які не впевнені в тому, що знають потрібні розміри конструкції, можуть скористатися безкоштовною послугою професійного виміру. Для цього достатньо зателефонувати за номером +38 (067) 693-70-77 та запросити її у менеджера. Безумовно, фахівці «ВОРОТА 24 Харків» за запитом нададуть усі необхідні супутні послуги, включаючи доставку алюмінієво-сталевої системи до будинку та якісне виконання монтажу. Якщо ж Ви хочете побачити зразки преміум-конструкцій виробництва Wisniowski, особисто поспілкуватися з консультантом, а потім придбати теплі дизайнерські двері з приємною гарантованою знижкою – просто відвідайте для покупки фірмовий шоу-рум першої столиці за адресою: вул. Тобольська, 42, 5 поверх, офіс №511.

ВАС МОЖУТЬ ЗАЦІКАВИТИ

ГАРАЖНІ ВОРОТАВУЛИЧНІ ВОРОТАОГОРОЖІ - ПАРКАНИВХІДНІ ДВЕРІУличные автоматические ворота откатные и распашные Промышленные подъемные ворота для склада - Алютех, Дорхан, Ритерна

ВІДВІДАЙТЕ НАШІ САЛОНИ

ВОРОТА 24 КИЇВВОРОТА 24 ОДЕСАВОРОТА 24 ХАРКІВВОРОТА 24 ДНІПРОВОРОТА 24 ІВАНО-ФРАНКІВСЬКВОРОТА 2 ЛЬВІВ