електропривід для розпашних воріт-установка-Київ, Одеса, Харків, Дніпро

Якщо ви стурбовані захистом території, рекомендуємо вибрати для розстібної системи надійний електричний привід. Сьогодні ринок пропонує великий асортимент моделей на будь-який смак та гаманець. Виріб може мати широкий функціонал, бути довговічним, а також мати конкурентну високу якість. Тому для багатьох рішення купити автоматику для воріт стане оптимальним. Обладнання подарує не лише почуття безпеки, а й комфорт. Спочатку багато хто думає, що електропривід створений для зручності у повсякденному використанні. Однак насправді це правда лише частково. Насправді пристрій здійснює значно більше завдань, ніж може здатися. Правильне встановлення автоматики на розпашні ворота (ціна залежить від моделі, складності та інше) здатна продовжити потенційний термін служби в'їзної конструкції. Обладнання розподіляє навантаження, зменшує тиск, виключає помилки, властиві ручному управлінню. А лідером у цій галузі став виробник FAAC.

автоматика для воріт відкатного типу - Київ, Дніпро, Одеса

ВАМ БУДЕ ЦІКАВО ДІЗНАТИСЯ:

 

купити недорого привід для воріт-автоматика для воріт

ДЛЯ ЧОГО НЕОБХІДНА АВТОМАТИКА ДЛЯ ВІДКРИВАННЯ ВОРОТ: ЧИ ПРАВДА, ЩО ПРИСТРІЙ ПОТРІБНИЙ ТІЛЬКИ ДЛЯ КОМФОРТУ?

Те, що завдання електричного приводу дарувати користувачам зручність – це факт. Навіть якщо в'їзна система легко відкривається вручну, завжди набагато приємніше використовувати пульт дистанційного керування. Тим більше, зараз такі пристрої виготовляються в приємному дизайні, з якісних та приємних на дотик матеріалів. Можуть бути як кнопковими, і сенсорними. Наприклад, привід для воріт воріт назовні FAAC також може мати стильний мінімалістичний пульт ДУ. Крім того, сучасна автоматика спрацьовує швидко. Існують спеціальні швидкісні моделі, щоб заощадити час. Це особливо відчутно, коли ви спізнюєтеся на роботу чи важливий захід. Привід здатний впоратися за лічені секунди, не кажучи вже про те, що деякі моделі можуть закриватися самостійно після певного часу. Якщо установка була зроблена правильно, то пристрій коректно розподілятиме навантаження на стулки, чим зменшує їх знос. Отже, вулична в'їзна конструкція зможе прослужити довше. Також важливий критерій, про який забувають – це покращена безпека. Адже якщо немає необхідності відкривати систему вручну, то потрапити на територію будинку можна не залишаючи автомобіль. В цілому, дане обладнання широко застосовується як у побутових, так і промислових цілях.

італійський привід на ворота для в'їзду - встановлення - доставка

elektroprivod dlya raspashnykh vorot-ustanovka-Kiyev, Odessa, Khar'kov, Dnepr

РОЗГЛЯНЕМО ТРЕНДОВІ МОДЕЛІ ПРИСТРОЇВ У ПРИВАТНОМУ СЕКТОРІ З ІТАЛІЇ

Тут варто акцентувати увагу на тому, що не потрібно одразу замовляти привід з найнавороченішими характеристиками. По-перше, це точно потягне за собою вартість виробу та всього комплекту. По-друге, деякі моделі виготовляються для виробничих підприємств. Тобто ви не використовуватимете і половини можливостей пристрою.

Сьогодні користується великою популярністю автоматика для воріт FAAC 391. Вона призначена для стулки шириною до 2,5 метрів. Здатна здійснювати до 80 циклів на годину (досить приватного сектора). Модель має потужність 40 Вт та електроживлення 230 Вт. Максимальна кількість обертів становить 13 за секунду. Діапазон робочої температури у стандарті -20°С до +55°C. Клас захисту IP 44, а вага системи – 7 кг. У цій моделі існує модифікація FAAC 391 Е, яка відрізняється вагою приводу (8,7 кг) та потужністю (120 Вт).

Також багато позитивних відгуків отримує комплект автоматики для воріт FAAC 422 CBAC. Цей привід є гідравлічним і підходить для стулок шириною до 1,8 метрів. Виріб може здійснювати до 55 циклів на годину. Потужність становить 280 Вт, а електроживлення – 230 В. Діапазон робочих температур від -40 ° С до +55 ° C. Клас захисту IP 55 також в комплекті йде гідравлічний замок (2 шт.). Більше моделей можна знайти за посиланням: https://vorota24.com.ua/ua/dlya-raspashnykh-vorot/

avtomatika dlya vorot otkatnogo tipa - Kiyev, Dnepr, Odessa kupit' nedorogo privod

kupyty nedoroho pryvid dlya vorit-avtomatyka dlya vorit

ДЕ ПРИДБАТИ ДВИГУН НА ВОРОТА ДЛЯ ДОМУ: ВИБИРАЄМО ОБЛАДНАННЯ ВІД ІТАЛІЙСЬКИХ ВИРОБНИКІВ

У нашому торгово-виробничому майданчику є офіційним представником італійського заводу FAAC. Тому на сторінках сайту ви знайдете найпопулярніші моделі та вигідні ціни. Пропонуємо лише оригінальні сертифіковані приводи з Європи. При потребі звертайтеся до наших менеджерів у салон «ВОРОТА 24 Дніпро». Фахівці допоможуть підібрати модель, яка відповідатиме вашим вимогам, а також бюджету. Крім того, відвідувачі шоу-руму, що знаходиться на вул. Володимира Великого, 3Д можуть отримати персональну знижку. Монтаж автоматики та інші послуги обговорюються додатково. Безкоштовна технічна консультація можлива за телефонами: +38 (067) 693-70-77, +38 (050) 441-21-75.

ВАС МОЖУТЬ ЗАЦІКАВИТИ

ГАРАЖНІ ВОРОТАВУЛИЧНІ ВОРОТАОГОРОЖІ - ПАРКАНИВХІДНІ ДВЕРІУличные автоматические ворота откатные и распашные Промышленные подъемные ворота для склада - Алютех, Дорхан, Ритерна

ВІДВІДАЙТЕ НАШІ САЛОНИ

ВОРОТА 24 КИЇВВОРОТА 24 ОДЕСАВОРОТА 24 ХАРКІВВОРОТА 24 ДНІПРОВОРОТА 24 ІВАНО-ФРАНКІВСЬКВОРОТА 2 ЛЬВІВ