фірмові гаражні ворота з дизайном, врізними вікнами та вентиляцією

Ізоляція автомобіля від негативної зовнішньої дії навколишнього середовища має першорядне значення для збереження функціональності. Це безпосередньо залежить від створених у гаражі умов утримання. Саме тому стільки уваги приділяється вибору правильної конфігурації в'їзної системи. Часто навіть потрібне індивідуальне виготовлення воріт для гаража за своїми параметрами та з додатковими опціями. Ряд сучасних європейських виробників спеціалізується з виробництва різних видів в'їзних конструкцій. Це, зокрема, підйомно-секційні, рулонні, поворотні, розстібні та складні моделі. Перші три типи є найбільш популярними для встановлення у приміщенні побутового паркування. Це продукція таких брендів як Wisniowski, Ryterna та Doorhan. Про те, в чому їхні головні відмінності та особливості, йтиметься далі.

скриті гаражні ворота - фото, монтаж, гарантія

ВАМ ВАРТО ДІЗНАТИСЬ

автоматичні гаражні ворота від виробника - фото

ТЕПЛІ ВОРОТА ІЗ СЕНДВІЧ-ПАНЕЛЕЙ: У ЧОМУ ПЕРЕВАГИ СЕКЦІЙНОГО РІШЕННЯ?

Такі в'їзні конструкції виготовляються із двох металевих листів та утеплювача між ними. Єдине багатошарове полотно скріплюється за допомогою спеціальних петель. Оскільки стулка виконана з кількох секцій, вона легко ковзає нагору за допомогою підйомного механізму. Рух відбувається по напрямних і при відкритті полотно закріплюється під стелею. Плавну роботу забезпечують прогумовані ролики та підшипники у місцях з'єднання. Секційні в'їзні системи економлять місце всередині та зовні приміщення, мають високі теплоізоляційні властивості та тривалі терміни експлуатації. Наприклад, ряд моделей дорогих воріт Wisniowski можуть ефективно працювати протягом 100 000 циклів. Вони одержують високі показники звукоізоляції та вважаються універсальними, оскільки отвори для установки можуть бути різної величини. Для комфортного використання секційну конструкцію оснащують електроприводами торсійного чи навального типів. Перший найбільш популярний, оскільки з'єднується із секціями за допомогою троса та тягового важеля. Автоматика закріплюється у центрі стелі. Навальний привід використовується, в основному, для промислових конструкцій, оскільки він потужніший. Типи підйомів можуть бути різними, тому і монтаж доступний в декількох варіаціях, а саме вертикальний, похилий, високий, низький, стандартний. При виборі системи важливо враховувати, що потрібно виділення простору для встановлення стулки.

секційні гаражні ворота з автоматикою від виробника - дизайн

автоматичні гаражні ворота - сучасні конструкції для паркомісця

НА ЯКІ ТИПИ КЛАСИФІКУЮТЬСЯ ПІДЙОМНІ ВОРОТА В ГАРАЖ, І В ЧОМУ ЇХ ОСОБЛИВОСТІ?

Найвідомішою конфігурацією систем із цим різновидом механізму є захисні ролети. Вони виготовляються із металевих ламелей, які скріплюються в єдине полотно. Стулку з боків утримують два напрямні профілю. Робота здійснюється за допомогою підйомного механізму і при відкритті полотно розміщується на валу у вигляді рулону в спеціальному коробі. У разі відключення живлення можна скористатися важелем, який розблокує конструкцію. Гнучка поверхня стулки дозволяє розміщувати її у невеликому коробі, відповідно, це найбільш компактне рішення для приміщень з обмеженим вільним простором. Монтаж системи може здійснюватися всередині гаража, зовні та безпосередньо в отворі. Як основний матеріал для виробництва використовується алюміній або оцинкована сталь. Захисні ролети серійно оснащуються автоматичним керуванням. Вони мають невисоку вартість, відрізняються довговічністю, естетичним зовнішнім виглядом та економією вільного місця. Незважаючи на заводське утеплення ламелів пінополіуретаном, готова конструкція має низькі показники термоізоляції, тому не підходить для опалювальних приміщень. Їх зламостійкість також значно нижча, ніж у інших видів, тому монтаж варто здійснювати за наявності додаткового захисту (наприклад, в'їзних вуличних систем). на секції: https://vorota24.com.ua/ua/garazhnye-vorota-wisniowski-lviv/. При відкритті полотно, що закриває отвір, розміщується під стелею. З назви можна здогадатися, що механізм дії – поворот стулки та підйом. Головна деталь моделей – каркасна рама, яка виконується із сталі. Цілісна стулка забезпечує надійний захист внутрішнього простору від проникнень та негативного зовнішнього впливу. За запитом вона може утеплюватись пінополістиролом або іншими матеріалами. Для підвищення експлуатаційного комфорту більшість моделей додатково оснащується автоматичним керуванням. Такі конструкції можуть монтуватися лише у прямокутних отворах і зменшують їх на 20-30 см за висотою. Важливо також враховувати, що при пошкодженні полотна буде потрібно його повну заміну.

секційні гаражні ворота - красиві вуличні системи від виробника

автоматичні гаражні ворота з теплими панелями-дизайн

ЧИМ ПОКРАЩИТИ ПРАЦЕЗДАТНІСТЬ І ФУНКЦІОНАЛЬНІСТЬ СЕКЦІЙНИХ ВОРІТ ВІД ВИРОБНИКА?

Більшість систем на запит оснащується електроприводом потрібної потужності з дистанційним керуванням. Це можуть бути як пульти, так і спеціальне програмне забезпечення для мобільного телефону. Часто в'їзні злодіїта секційного типу додатково комплектуються віконцями. Оформлення може бути індивідуальним. Це стосується не лише кольору, а й текстури полотна. Для створення унікального дизайну пропонується понад 200 відтінків міжнародної палітри, а також декілька спеціальних каталогів. Ряд моделей за бажанням оформляється плівкою зі структурою натурального дерева. Можливо, ви захочете купити ворота для гаража як складову комплексного рішення з вуличною системою та огорожею. Бренд Wisniowski випускає колекцію HOME INCLUSIVE із виробами в єдиному стилі для створення гарної в'їзної лінії.

гаражні ворота преміум-класу від виробника - красиві системи з автоматикою

обираємо дизайнерські гаражні ворота з приводом

ДЕ ЗАМОВИТИ НЕДОРОГІ ВОРОТА НА ГАРАЖ DOORHAN І ІНШИХ ЗАВОДІВ З УСТАНОВКОЮ?

Кожен проект створюється разом із клієнтом, щоб задовольнити всі його запити. Таким чином, красиві ворота Ryterna, Wisniowski або Doorhan можуть мати параметри, що підходять під конкретні потреби. Зокрема, це розміри, дизайн та додаткові опції. «ВОРОТА 24 Дніпро» безкоштовно проводить попередні виміри гаражного отвору, щоб виконати ідеальну конструкцію. Наші фахівці також займаються оперативним встановленням в'їзних систем та інших виробів. Ви можете отримати знижки на всі товари при оформленні замовлення у шоу-румі компанії на вул. Князя Володимира Великого, 3Д. Для отримання консультації або уточнення подробиць звертайтесь за контактними номерами до наших менеджерів: 0676937077, 0504412175.

ВАС МОЖУТЬ ЗАЦІКАВИТИ

ГАРАЖНІ ВОРОТАВУЛИЧНІ ВОРОТАОГОРОЖІ - ПАРКАНИВХІДНІ ДВЕРІУличные автоматические ворота откатные и распашные Промышленные подъемные ворота для склада - Алютех, Дорхан, Ритерна

ВІДВІДАЙТЕ НАШІ САЛОНИ

ВОРОТА 24 КИЇВВОРОТА 24 ОДЕСАВОРОТА 24 ХАРКІВВОРОТА 24 ДНІПРОВОРОТА 24 ІВАНО-ФРАНКІВСЬК