сучасні паркани польского виробництва на замовлення - монтаж

Польський завод Вишневський займається випуском захисних конструкцій різного призначення. Одним із напрямків є промислові паркани та огорожі, а саме панелі VEGA у кількох конфігураціях. Сітчасті конструкції виконуються із заповненням решіткою 3D та 2D. Незважаючи на зовнішню легкість і невагомість, ці захисні системи одержують міцну поверхню і надають хорошу видимість огородженій території. Як і решта продукції Wisniowski, панельні забірні конструкції відносяться до преміального сегменту. Вони виготовляються із високоякісної сировини із застосуванням інноваційних технологій. Для встановлення використовуються різні кріпильні аксесуари та фірмові стовпи.

замовити огорожі-паркани від виробника Wisniowski - недорого- гарантія

ВАМ БУДЕ ЦІКАВО ДІЗНАТИСЬ

паркани для виробничих майданчиків - спортивних територій

ЯКІ ОСОБЛИВОСТІ МАЮТЬ МЕТАЛЕВІ ПАРКАННІ ПАНЕЛІ СЕРІЇ VEGA ВІД WISNIOWSKI?

Завдяки універсальному конструкційному рішенню сітчасті огородження ефективно використовуються як на підприємствах, так і в міській забудові. Крім того, вони часто включаються до комплексної системи. Стандартні відтінки порошкової фарби для оформлення містять зелений, синій, білий, чорний та інші базові кольори. Модульна конструкція дає можливість використовувати різні ґратчасті панелі в одній огорожі. Тривимірні секції виготовляються з необроблених лозин, оцинковуються та фарбуються. При цьому обробка може бути гарячим або гальванічним способом. Крім стандартних відтінків, пропонуються RAL і фірмові. Існує кілька конфігурацій панелей. Моделі VEGA B, як і інші рішення серії, виготовляються зі сталевих лозин. Вона має вертикальні осередки з параметрами 50х200 мм. Панелі виконуються зі стандартною шириною 2500 мм. Модифікація Light має комірки 50х50 мм, тобто квадратні. Товщина лозин варіюється від 3 до 5 мм. Є інші рішення, які можуть мати різні параметри. Виробництво моделей комп'ютеризовано, що дозволяє гарантувати високу якість виконання. Як додаткове оснащення пропонується колючий дріт та інші компоненти.

дизайнерські паркани європейської якості на замовлення - гарантія

монтаж секційних парканів - огорож від виробника Вішневські - Польща

ПОЛЬСЬКІ ОГОРОЖІ ДЛЯ ПРОМИСЛОВИХ ПІДПРИЄМСТВ ІЗ СІТЧАСТИМ ЗАПОВНЕННЯМ

Парканні конструкції характеризуються підвищеним антикорозійним захистом, який досягається шляхом багатоетапної фірмової обробки. Це функціональні, естетичні та безпечні рішення, які отримують від виробника 10 років гарантії на панелі у версії DUPLEX. Розміри конструкції в залежності від конфігурації складають: VEGA B Light 1030-2430 мм, VEGA B 55x200 630-2430 мм, VEGA B Light II 1530 мм, VEGA 2D | VEGA 2D Super 630-2430 мм.

До огорож з сітки варто підібрати відповідну в'їзну систему спеціального призначення, якщо йдеться про промисловий об'єкт з високим автомобільним трафіком: https://vorota24.com.ua/ua/skladnye-vorota/. Наприклад, актуальними варіантами здебільшого стануть телескопічні відкатні чи складні конструкції.

підбір та встановлення автоматики на секційні паркани з Європи

дизайн парканів по фото - якісні огорожі зі сталі

СПОРТИВНІ МЕТАЛЕВІ ОГОРОЖІ ДЛЯ ФУТБОЛЬНИХ ПОЛІВ І МАЙДАНЧИКІВ ВІД ВИШНЕВСЬКІ

Рішення від польського заводу адаптовано до різних вимог проекту. Вони можуть ефективно використовуватися для огородження спортивних майданчиків та стадіонів. Секційний паркан із зварної сітки може виконуватися з панелей VEGA 2D/B, а також 2D Super Sport. Для спеціалізованих конструкцій виготовляються спортивні стовпи з підвищеним перетином. Як доповнення доступні системи уловлювання м'ячів, а також пристрої контролю доступу. Спортивне огородження за запитом комплектується хвірткою, що окремо стоїть, відкривається в потрібну сторону, і в'їзною конструкцією. Висота його становить від 3000 до 6000 мм. Забарвити захисний виріб можна у будь-який відтінок палітри RAL. Системні стовпи ProSport підходять для оперативного монтажу та мають переріз 70x50, 80x50, 100x50 та 120x50 мм. Для обробки металевої поверхні використовується метод гарячого оцинкування. У результаті виріб захищено від багатьох зовнішніх факторів, включаючи температури, УФ-випромінювання, корозію.

гратчасті огорожі - гарантія якості- монтаж по всй Україні

решітчасті вуличні ворота - відкатні конструкції від виробника - Польща

ДЕ ЗАМОВИТИ ВИРОБНИЦТВО ПАРКАНІВ ІЗ ЗВАРНОЇ СІТКИ З УСТАНОВКОЮ?

Сталеві вироби виготовляються за унікальними проектами, складеними разом із клієнтом, щоб максимально задовольнити персональні запити. «ВОРОТА 24 Харків» пропонує всі конфігурації сітчастих огорож від Вишневського, а також рішення інших відомих світових брендів. У каталозі розміщено широкий асортимент захисних систем, включаючи в'їзні конструкції з різними механізмами дії. Щоб купити 3d сітку для забору за найвигіднішою вартістю, зверніться до наших салонів за гарантованою знижкою. Офіс у Харкові розташований на Тобольській, 24 (№511 на 5 поверсі). В якості послуги пропонується професійне встановлення парканів. Виходячи з умов монтажу та особливостей виробу будуть обрані відповідні елементи кріплення: гаки з метричним різьбленням, хомути, антивандальні гайки, гвинти, профілі зі сталі. Зверніться до менеджерів компанії, щоб дізнатися більше: +380676937077, +380504412175. Доставка готового виробу здійснюється за рахунок виробника.

 

ВАС МОЖУТЬ ЗАЦІКАВИТИ

ГАРАЖНІ ВОРОТАВУЛИЧНІ ВОРОТАОГОРОЖІ - ПАРКАНИВХІДНІ ДВЕРІУличные автоматические ворота откатные и распашные Промышленные подъемные ворота для склада - Алютех, Дорхан, Ритерна

ВІДВІДАЙТЕ НАШІ САЛОНИ

ВОРОТА 24 КИЇВВОРОТА 24 ОДЕСАВОРОТА 24 ХАРКІВВОРОТА 24 ДНІПРОВОРОТА 24 ІВАНО-ФРАНКІВСЬК