важільна автоматика - установка приводу як вибрати привід на ворота - установка

Автоматизація в'їзної конструкції є сьогодні невід'ємною складовою, що дозволяє підвищити комфорт експлуатації та прискорити процес відкриття-закриття проїзду. Електроприводи представлені в широкому асортименті технічних рішень, які розраховані на захисні системи різного типу. Так, наприклад, автоматика для воріт має свої специфічні особливості, на які важливо орієнтуватися при виборі. Потрібно відразу врахувати, що на відміну від відкатних або секційних моделей, знадобиться відразу два механізми для моделей з орними полотнами – на кожну з них.

як вибрати привід на ворота - установка гарантія на автоматику вуличну - київ

ВАМ БУДЕ ЦІКАВО ДІЗНАТИСЬ

 

гарантія на автоматику вуличну - київ автоматика орного типу - установка приводу

ВИЗНАЧУЄМОСЯ З ТИПОМ ЕЛЕКТРОПРИВОДА ДЛЯ ВОРІТ РОЗАПШНОГО ТИПУ

На сучасному ринку представлено декілька варіантів систем автоматизації для класичних двостулкових конструкцій. Одним із поширених рішень вважається черв'ячний тип, що має ряд переваг. Серед них простота експлуатації та обслуговування, надійність, можливість відкриття стулок усередину та назовні, низька вартість у порівнянні з аналогами. Механізм дії таких приводів у тому, що черв'ячна передача переносить зусилля двигуна. На жаль, такі системи автоматизації не можуть монтуватися на широкі колони, зокрема якщо полотна відкриваються всередину. Наступний тип за популярністю – важільний. За вартістю він вищий за черв'ячний і може стулки відкривати тільки всередину. Безумовна перевага такого механізму – можливість встановлення обладнання на широкі колони. Ще одним надійним та потужним рішенням є підземний електропривод, який монтується у заглибленні під в'їзною конструкцією. При встановленні він не видно зовні і може ефективно відкривати стулки як усередину, так і назовні. Недоліки конструкції – висока вартість та складний монтаж, що потребує кваліфікації. Рідкісним типом вважається гідравлічний привід з дуже великим показником тягового зусилля. Він підходить для важких воріт та демонструє перевірену часом надійність. З мінусів виділяють високу вартість та необхідність технічного обслуговування.

rychazhnaya avtomatika - ustanovka privoda kak vybrat' privod na vorota

kak vybrat' privod na vorota ustanovka garantiya na avtomatiku ulichnuyu - kiyev

ОБИРАЄМО ОПТИМАЛЬНІ ТЕХНІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ АВТОМАТИКИ НА ВОРОТА РОЗПАШНОГО ТИПУ

Серед найважливіших чинників щодо кращого приводу варто виділити потужність. Обов'язково вибирати модель із запасом, щоб не змушувати її працювати на максимальній межі. Також автоматика для в'їзної брами повинна підбиратися за відповідним показником тягового зусилля. Існує також максимальна вага стулки, але цей параметр вважається абстрактним. Тим не менш, фахівці рекомендують шукати рішення, де ця цифра буде всередині діапазону обраної клієнтом моделі. Наступний важливий параметр – інтенсивність експлуатації. Більшість рішень у приватному секторі досить 30%. Якщо механізм використовується на підприємствах, показник зростає до 50% і більше. Відповідно, автоматика може бути для промислового чи побутового застосування. Важливо враховувати навантаження вітру. На цей показник впливають площа, довжина, матеріал та заповнення полотна. Також враховується персональний бюджет. Наприклад, дешеві електричні приводи можна знайти у DoorHan: https://vorota24.com.ua/ua/dlya-raspashnykh-vorot/. А преміальними рішеннями є продукти італійських заводів.

ustanovka garantiya na avtomatiku ulichnuyu - kiyev avtomatika raspashnogo tipa - ustanovka privoda

электропривод для распашных ворот-установка-Киев, Одесса, Харьков, Днепр

РОЗШИФРОВУЄМО ОСНОВНІ ПАРАМЕТРИ ПРИ КЛАСИФІКАЦІЇ АВТОМАТИКИ ДЛЯ ВУЛИЧНИХ ВОРІТ

Для важільних моделей характерний показник Нм - момент, що обертає, який показує, наскільки масивну конструкцію здатний обслуговувати механізм. Чим він вищий, тим важчі стулки можуть відкривати конкретні приводи. У хробакових механізмів такого параметра немає. Важливим показником є ​​Н - тягове зусилля, що відповідає за те, з якою силою механізм для воріт тисне на обидві стулки. Значення має і інтенсивність, що вимірюється в % означає співвідношення тривалості функціонування до загального часу. Відповідно, якщо ми говоримо про 30% роботи, то 70% привід має робити перерву, щоб бути ефективним. Максимальна маса стулки, яка вимірюється в кг, зазвичай розраховується заводами дуже приблизно. Більшість фахівців рекомендує орієнтуватися на перші два параметри: крутний момент та тягове зусилля.

elektroprivod dlya raspashnyih vorot-ustanovka-Kiev, Odessa, Harkov, Dnepr

kupit nedorogo privod dlya vorot-avtomatika dlya otkatnih vorot

ДЕ ЗАМОВИТИ КОМПЛЕКТ АВТОМАТИКИ ДЛЯ РАСПАШНИХ ВОРІТ ЗІ ВСТАНОВЛЕННЯМ?

Навіть за умови ідеального відповідного електроприводу він може функціонувати некоректно, якщо встановлений з помилками. Саме тому варто не лише скористатися послугою підбору оптимального обладнання, а й професійним встановленням від фахівців «ВОРОТА 24 Харків». Це забезпечить тривалу та ефективну роботу механізму, крім того, клієнти отримають гарантію. Також можна встановити додаткові аксесуари для автоматики, що дозволяють зробити керування розстібною системою більш комфортним та безпечним. Отримати знижку на будь-які види продукції можна у наших салонах. Офіційний центр у Харкові знаходиться на вул. Тобольській, 42. Виставковий офіс №511 розташований на п'ятому поверсі. Ми також пропонуємо виготовлення всіх видів захисних огорож та персональну стилізацію виробів за проектом замовника. Зверніть увагу на каталог додаткових опцій для модернізації систем. Більше корисної інформації розкажуть наші менеджери: +380504412175 +380676937077.

 

ВАС МОЖУТЬ ЗАЦІКАВИТИ

ГАРАЖНІ ВОРОТАВУЛИЧНІ ВОРОТАОГОРОЖІ - ПАРКАНИВХІДНІ ДВЕРІУличные автоматические ворота откатные и распашные Промышленные подъемные ворота для склада - Алютех, Дорхан, Ритерна

ВІДВІДАЙТЕ НАШІ САЛОНИ

ВОРОТА 24 КИЇВВОРОТА 24 ОДЕСАВОРОТА 24 ХАРКІВВОРОТА 24 ДНІПРОВОРОТА 24 ІВАНО-ФРАНКІВСЬКВОРОТА 2 ЛЬВІВ