ograzhdenie-territorii-dlya-promyshlennykh-zdanij-i-skladov

Територія виробництв, а також приватних підприємств має бути надійно захищена. Тому з'являється необхідність встановлення контролю над потоком транспортних засобів, щоб ліквідувати несанкціонований доступ. Виробництво воріт Wisniowski створило колекції в'їзних систем, які спростять це завдання. Конструкції відрізняються високою міцністю, довговічністю та функціональністю. Підходять як для приватних фірм, складських зон, так і для великих промислових підприємств із шкідливим середовищем. В'їзні системи V-King та Traffic є продуктами польського виробництва та відповідають європейським стандартам якості. Для них застосовують зносостійкі матеріали та обробку, що захищає від негативного впливу. Обидві лінійки належать до преміального сегменту. Ці промислові конструкції швидкісного типу для інтенсивної експлуатації можуть встановлюватися навіть в аеропортах та на території об'єктів державної ваги. Детальніше розберемо особливості кожної колекції.

секційні промислові ворота складного типу від виробника - польща

Читайте також:

skladnyie vorota wisniowski traffic-izgotovlenie pod zakaz

ДОВГОВІЧНІ В'ЇЗДНІ ВОРОТА НА ПІДПРИЄМСТВО TRAFFIC: ВИВЧАЄМО КОНСТРУКТИВНІ ОСОБЛИВОСТІ ВУЛИЧНОЇ СИСТЕМИ

Ця конфігурація дозволяє швидко та продуктивно здійснювати контроль доступу на ділянку. Зокрема, тому, що пропонує користувачеві переваги не тільки двостулкових моделей, а й функціонального шлагбауму. Виготовляється із сталевих елементів, які отримують обробку за спеціальною технологією. Duplex – це система захисту металу від окиснення та утворення корозії. Технологія запатентована цим польським брендом. Спочатку матеріал опускається в цинковий розчин, а потім отримує спеціальне лакофарбове покриття, що закріплює ефект. Таке рішення дозволяє суттєво продовжити потенційний термін використання виробу зі збереженням естетично приємного зовнішнього вигляду. На системи, що складаються з оцинкованої сталі та оброблені за технологією Duplex, надається гарантія 5 років на захист від утворення корозії. Конструкція може бути одностулкової та двостулкової. Також, на відміну від інших моделей, вона є швидкісною.

Вулична система пропонується у двох варіантах: Totmann та Automatik. Вона проходила випробування, після чого було встановлено відповідність стандарту PN EN 13241-1. Самонесуча конструкція може бути виготовлена в одному з 6 запропонованих відтінків. Побачити колекцію, більше характеристик та ціни можна, натиснувши на посилання: https://vorota24.com.ua/products/category/wisniowski-traffic

ustanovka v'ezdnyih vorot skladnogo tipa-goroda-Kiev, Odessa, Harkov, Dnepr

ХАРАКТЕРНІ ОСОБЛИВОСТІ ПРОМИСЛОВИХ СКЛАДНИХ ВОРІТ V-KING: ВАЖЛИВІ ВІДЗНАКИ І ПЕРЕВАГИ ДАННОЇ СЕРІЇ

Це лінійка швидкісних виробів, здатних спростити підприємствам контролю доступу і регулювати потік транспорту. Виготовляється на основі міцних зносостійких матеріалів, завдяки яким справляється з інтенсивним навантаженням. Підходить як для заводів, так і аеропортів. Конструкція безрейкова: монтаж відбувається на стовпах за допомогою спеціальних петель. Бренд Wisniowski пропонує виробництво одностулкових та двостулкових конфігурацій. Швидкість відкриття/закриття дорівнює 1 м/с. Застосовують функціональну сучасну автоматику DAAB та управління EP 104. Покриття також відбувається за запатентованою технологією Duplex. Автоматичні промислові системи для складських комплексів та виробничих будівель мають офіційну гарантію на захист від корозії від 5 років.

Для підвищення рівня безпеки в стандарті є: два комплекти фотоелементів, 10 кромкових планок і два аварійних вимикача. Швидкісна система V-King піддавалася випробуванням, завдяки чому зробили висновок, що вона відповідає найвищим європейським стандартам згідно PN EN 13241-1 + A1:2012.

kupit ulichnyie vorota-Polsha-wisniowski

ВИБИРАЄМО АВТОМАТИЧНІ ОГРОЖДЖУВАЛЬНІ СИСТЕМИ: ДЕ ЗНАЙТИ ОРИГІНАЛЬНІ ВОРОТА НА ПІДПРИЄМСТВО З ЄВРОПИ?

Для забезпечення безпеки на приватній території важливо контролювати доступ осіб та транспортних засобів. Виконувати цю роботу швидко, надійно та продуктивно зможе в'їзна система доладного типу. Однак, при виборі моделі, важливо враховувати специфіку умов, інтенсивність роботи, розмір заїзду та багато іншого. Усі нюанси знають лише досвідчені фахівці. Щоб безпомилково знайти швидкісні складні моделі на виробництво, які підходять саме вам, зверніться до торгово-виробничої мережі «ВОРОТА 24 Київ». Завітайте на шоу-рум, щоб отримати приємну знижку на оригінальний польський виріб. Наші менеджери – це кваліфіковані спеціалісти з багаторічним стажем. Також швидко організують монтаж конструкції. Знаходимося на вул. Велика Окружна, 4. Для більш детальної інформації зателефонуйте зараз: +38 (067) 693-70-77 або +38 (050) 441-21-75.

ВІДВІДАЙТЕ НАШ САЛОН

 

ВОРОТА 24 - КИЇВ ВОРОТА 24 - ОДЕСА

ВОРОТА 24 - ХАРКІІВ ВОРОТА 24 - ДНІПРО

 

ВАС ТАКОЖ МОЖУТЬ ЗАЦІКАВИТИ:

ГАРАЖНІ ВОРОТА АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ

ОГОРОЖІ - ПАРКАНИ ВУЛИЧНІ ДВЕРІ

РОЛЕТНІ ВОРОТА ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА СЕКЦІЙНІ