сучасні гаражні ворота під замовлення - київ

Сучасне виробництво в'їзних конструкцій дедалі більше орієнтується на власників приміщень для паркування, щоб надавати відповідні варіанти для кожного конкретного випадку. Наприклад, одним із напрямів діяльності європейських та місцевих заводів є виготовлення гаражних воріт під потрібні клієнту розміри незалежно від того, ходові вони чи нестандартні. Підбір оптимальної моделі дозволяє уникнути таких поширених проблем як просідання або перекіс конструкції, поява щілин, непрохідність автомобіля, погане відкривання та закривання стулки. Враховуються при цьому розміри транспортного засобу, які використовуються для виробництва матеріалів, тип гаражної системи, особливості експлуатації, клімат та інші фактори. Сьогодні найпопулярнішими конструкціями вважаються секційні. Вони створюються з панелей «сендвічів» завтовшки близько 40-45 мм і більше, що забезпечують високу теплоізоляцію та герметизацію отвору.

теплі гаражні ворота з панелей з монтажем - київ

ВАМ БУДЕ ЦІКАВО ДІЗНАТИСЬ

як обрати гаражні ворота від виробника з європи- огляд моделей

ЩО ТАКЕ СТАНДАРТНІ РОЗМІРИ СЕКЦІЙНИХ ГАРАЖНИХ ВОРІТ, І ЯК ВОНИ ВИЗНАЧАЮТЬСЯ?

Йдеться зазвичай про усереднені показники, які підходять більшості транспортних засобів певного типу: легкових, вантажних, мікроавтобусів. Єдиних стандартів для всіх моделей не встановлюється, оскільки ще не створена організація, яка б їх визначала. Кожен завод надає власну розмірну сітку. Але є поширені параметри для сучасних автомобілів із різним типом кузова. Наприклад, для седанів, таких як Toyota Corolla або Camry оптимальна модель – 2500х2100 мм. Хетчбеки (Ford Focus, Volkswagen Golf) теж чудово увійдуть у такий отвір. Для мінівенів (Mercedes-Benz Viano/Vito, Opel Viaro, Volkswagen Transporter) знадобиться конструкція в розмірах 2700х2500 мм, а для пікапів (Mitsubishi L200, Ford F-150, Toyota Tundra) – не менше 3000х2500 мм. Для мікроавтобусів параметри в'їзної системи можуть сильно відрізнятися: Ford Transit – 3090х2520 мм, ГАЗ 2705 (Газель) – 3300х2750 мм, Mercedes-Benz Sprinter (довга база, високий дах) – 3225х3220 мм, Богдан – 3180 мм.

гаражні ворота на дві машини - заміри, виготовлення та монтаж

обираємо дизайн гаражних воріт на замовлення і по фото- монтаж

ЯК ВИЗНАЧИТИ ТОЧНИЙ РОЗМІР ПРОЄМУ ПІД СЕКЦІЙНІ ВОРОТА?

Проводити всі виміри повинні тільки фахівці заводу-виробника або власники гаражів із вузькопрофільними монтажними знаннями. Для розрахунку основних параметрів потрібно визначити показники чистого світлового отвору. Сама конструкція виконується менше, ніж ці розміри. Монтаж секційних систем проводиться зсередини приміщення накладним способом, тому потрібні бічні пристінки та притолока (вона має бути близько 270 мм). Стандартна висота гаражних воріт залежить ще й від того, в якій серії представлена ​​конкретна модель – промислова або побутова. Другі, звичайно, виконуються з меншими показниками і розраховані на не дуже інтенсивну експлуатацію. Для більшості автомобілів мінімальна оптимальна ширина гаражних воріт складає габаритні параметри + 400 мм з кожного боку. Висота для легковиків складає близько 1800-2000 мм.

підйомні теплі гаражні ворота з сендвічей - виготовлення під розмір

гаражні ворота зі скла, теплі конструкції від виробника - європа

ЯК РОЗМІРИ ПІДЙОМНИХ ВОРІТ ДЛЯ ГАРАЖУ ВПЛИВАЮТЬ НА КІНЦЕВУ ВАРТІСТЬ?

Тут також варто сказати про промислову та побутову лінійки, оскільки перша буде на 50-100 євро дорожчою. Зазвичай для підприємств виготовляються габаритні конструкції з високою зносостійкістю та тривалим експлуатаційним ресурсом. Крім того, ціна буде пов'язана з брендом. Також на вартість впливає обрана комплектація гаражних конструкцій, оскільки базовий набір коштуватиме дешевше, ніж модель з додатковими опціями. До першого варіанта відносяться такі компоненти як полотно, напрямні, фурнітура, підвіси, елементи кріплення, засувка. Опціонально доступна установка вікон, врізних дверей, металевого декору, фальш-панелей, аварійного розблокування, посилених механізмів, систем безпеки та контролю доступу. Наприклад, завод Вишневський надає віддалене управління конструкціями: https://vorota24.com.ua/ua/garazhnye-vorota-wisniowski-lviv/. Встановлюючи фірмовий додаток на мобільний телефон та поєднуючи його з модулем на в'їзній секційній моделі, власник отримує можливість у реальному часі відстежувати положення стулки.

виготовлення гаражних воріт на замовлення - полімерна фарба, сендвічі

гаражні ворота теплі зі скритим монтажем - фото

ДЕ ЗАМОВИТИ ПОТРІБНУ ВИСОТУ І ШИРИНУ ВОРІТ ДЛЯ ГАРАЖУ, А ТАКОЖ ВСТАНОВЛЕННЯ ЗАХИСНОЇ БРАМИ?

Будь-яка конструкція проводиться за унікальним проектом, складеним заздалегідь. Висота гаражних воріт для джипа та інших автомобілів, а також решта параметрів знімається під час вимірів самими фахівцями заводу. Це дозволяє найточніше виконати проект і уникнути утворення щілин. «ВОРОТА 24 Харків» займається розробкою, випуском та встановленням усіх видів захисних виробів, включаючи гаражні рішення. Також доступні комплексні огорожі із загальним дизайнерським та конструкційним оформленням. Наприклад, це гаражні та вуличні рішення, вхідна група, паркан, окрема хвіртка та ряд інших функціональних елементів. На всі вироби надається зниження ціни, якщо замовлення оформляється у виставкових салонах компанії. Шоу-рум у Харкові ви зможете відвідати для ознайомлення з точними зразками або купівлі конкретного товару на вул. Тобольській, 42. Щоб розрахувати вартість замовлення заздалегідь або отримати консультацію, телефонуйте: +380504412175, +380676937077.

 

ВАС МОЖУТЬ ЗАЦІКАВИТИ

ГАРАЖНІ ВОРОТАВУЛИЧНІ ВОРОТАОГОРОЖІ - ПАРКАНИВХІДНІ ДВЕРІУличные автоматические ворота откатные и распашные Промышленные подъемные ворота для склада - Алютех, Дорхан, Ритерна

ВІДВІДАЙТЕ НАШІ САЛОНИ

ВОРОТА 24 КИЇВВОРОТА 24 ОДЕСАВОРОТА 24 ХАРКІВВОРОТА 24 ДНІПРОВОРОТА 24 ІВАНО-ФРАНКІВСЬКВОРОТА 2 ЛЬВІВ