proizvodstvo ulichnyih dverey-vorot-ograzhdeniy-izgotovlenie pod zakaz

Європейський виробник регулярно представляє нові технологічні розробки, що відрізняються не лише високою функціональністю, а й дивовижними дизайнерськими рішеннями. Однією з нових систем є алюмінієві терасні підйомно-розсувні двері. Вони дозволяють зручно виходити на терасу або сад і є при цьому додатковим вікном, що забезпечує хороше природне освітлення внутрішнього простору. Систему встановлюють як у приватних котеджах та комфортабельних апартаментах, так і готелях з видом на природну красу. Як і інша продукція Wisniowski, дверні конструкції виготовляються з преміальних матеріалів, а саме алюмінієвих профілів з високою міцністю та антикорозійним захистом. Завдяки використанню сертифікованої сировини системи можуть прослужити десятки років без зміни початкових характеристик.

скляні двері для терас - замовити сучасну конструкцію з Європи- монтаж

Читайте також:

 

ексклюзивні скляні вікна та двері від польського виробника

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ТА ОСОБЛИВОСТІ СКЛЯНИХ ВХІДНИХ ГРУП ВІД WISNIOWSKI

Система виготовляється із трикамерних алюмінієвих профілів. Глибина стулки становить 77 мм, а коробки – 174 мм. Максимальні параметри вхідної групи можуть сягати 3200х3300 мм. Рама стулки та коробки фарбуються порошковою фарбою або обклеюються плівкою під натуральне дерево. Виробник пропонує спеціальні низькі профілі, що дозволяють монтувати поріг безпосередньо на рівні підлоги. Підйомно-розсувна фурнітура, яка оснащена конструкцією, підвищує комфорт експлуатації – стулки переміщаються без додатку особливих зусиль. Для керування надається одно-або двостороння натискна ручка та врізна стаціонарна. Склопакети можуть мати товщину 135-585 мм. Сучасні технології гарантують протиударність та, відповідно, безпеку всіх мешканців будинку чи постояльців. Теплоізоляційні властивості конструкції дозволяють створити оптимальні кліматичні умови усередині приміщення. Алюміній є універсальним профілем, який має невисоку вагу, але здатний утримувати великогабаритні склопакети. Матеріал стійкий до перепадів температури, хімічних речовин, вологості, деформації.

terrasnyie dveri dlya doma-izgotovlenie pod zakaz

ЧОМУ ВАРТО ВСТАНОВИТИ У КОТЕДЖІ СКЛЯНІ АЛЮМІНІЄВІ ДВЕРІ?

Майже всі сучасні заміські будинки оснащуються відкритими майданчиками. Терасні вхідні групи є ідеальним доповненням сучасної архітектури. Вони виготовляються з великими габаритами, що гарантує природне освітлення приміщення. Завдяки широкій палітрі кольорів і безлічі дизайнів замовники самостійно вибирають кінцеві особливості скляних дверей. Конструкція надає зручний вихід на балкон або відкритий простір, що є актуальним для готелів та котеджів. Завдяки технологіям виготовлення та обробки вхідна система не пропускає холодне повітря, надійно герметизуючи отвір. При цьому вона виглядає естетично та надає високу функціональність.

Також виробник пропонує алюмінієві групи з терморозривом для монтажу на головний вхід до будинку: https://vorota24.com.ua/products/category/vhodnyie-dveri-ryterna-wisniowski-hormann. Випускається кілька функціональних лінійок, а саме DECO, CREO, PLUS LINE та ECO. Перевагою конструкцій є не лише різноманітність дизайнів та унікальні технічні характеристики, але також і можливість керування стулкою на відстані за допомогою смартфона через спеціальний брендовий додаток.

 

krasivyie panoramnyie dveri dlya kottedzha

РІЗНОВИДИ ВХІДНИХ ГРУП ЗІ СКЛА ЄВРОПЕЙСЬКОГО ВИРОБНИЦТВА

Оскільки вимоги замовників зростають разом із розвитком технологій, сучасні системи повинні не тільки виконувати свої завдання, а й гармонійно поєднуватись із навколишнім оточенням. Саме тому заводи випускають кілька актуальних конфігураційних та дизайнерських рішень, щоб задовольнити унікальні запити. Серед таких можуть бути складні моделі типу «гармошка» або «книжка», які не відчиняються, а збираються в стопку. Це рішення підходить для великих дверних отворів, які необхідно безпечно склити і перекрити. Розсувні моделі або купе - це справжня класика. Вони є панелі зі скла, закріплені на каркасі і ковзають паралельно. Вхідна група при відкритті не займає зайвого місця та щільно фіксується у полозах. Орний тип - це стандартна конструкція, яка може бути менш практичною через можливість розбитися в негоду. Ці моделі мають обмежену ширину, оскільки петлі не здатні утримувати велику вагу.

Найбільш надійним рішенням є підйомно-зсувна конструкція, що відрізняється простотою використання. Управління здійснюється за допомогою поворотної ручки, відповідно комфорт не залежить від розмірів стулки. Цей тип механізму надійно фіксується у будь-якому положенні. Стул одночасно може бути від 2 до 4. Також можуть випускатися паралельно-зсувні або складаються системи. Підйомно-зсувні конструкції мають найбільші розміри та надають чудовий огляд прилеглої території. Натискання ручки випускає ролики, що дозволяють пересувати скляне полотно. Конструкція може монтуватися в будь-якому місці, де потрібне об'ємне скління.

 

dveri panoramnyie-proizvodstvo polsha-ustanovka-garantiya

ЯКІ ДОДАТКОВІ ЕЛЕМЕНТИ ДОСТУПНІ ДЛЯ УДОСКОНАЛЕННЯ СКЛЯНОЇ ДВЕРІ З ПОЛЬЩІ?

Виробник пропонує установку низького порогу, що покращує комфорт використання вхідної групи. Це особливо важливо для людей, які мають проблеми з пересуванням.

До стандартних кольорів для оформлення відносяться червоний вогняний, зелена м'ята, сірий антрацит, коричневий сепія, шоколад, білий алюміній та інші варіанти. Також надається міжнародний каталог відтінків із більш ніж 200 відтінками. Доступна матова структура та кольори декору: золотий дуб, горіх, червоне дерево, вінчестер, венге. Також поверхню можна покрити плівкою під деревину у великому асортименті варіантів. Одним з актуальних варіантів є вітраж, який є декоративним оформленням скляної стулки різними зображеннями. Особливою перевагою такого дизайну є кольорове освітлення при проникненні сонячного проміння крізь фарбу.

 

izgotovlenie steklyannyih dverey-ustanovka-kiev-harkov-odessa-dnepr

ДЕ ЗАМОВИТИ ВИГОТОВЛЕННЯ ТА ВСТАНОВЛЕННЯ ЄВРОПЕЙСЬКИХ СКЛЯНИХ ДВЕРЕЙ?

Всі проекти, незалежно від особливостей, розробляються індивідуально, тому клієнти є безпосередніми учасниками створення оптимальної конструкції. Це стосується не лише габаритів вхідної групи, але також оформлення та оснащення. Відповідно, готова конструкція ідеально вписується в навколишнє оточення і стає корисним елементом приміщення. Компанія «ВОРОТА 24 Одеса» пропонує свої послуги з виробництва європейської продукції з унікальними характеристиками за проектами клієнтів. Доступні не тільки скляні панорамні двері, але також парканні секції, вуличні та гаражні ворота, автоматика та багато іншого. Завітати до виставкового салону для ознайомлення із зразками продукції або замовленням товарів за знижковою вартістю можна за адресою: вул. Михайла Грушевського, 15А. Додаткова інформація надається за контактними номерами: 0676915464, 0503178519.

ВІДВІДАЙТЕ НАШІ САЛОНИ

 

ВОРОТА 24 - КИЇВ ВОРОТА 24 - ОДЕСА

ВОРОТА 24 - ХАРКІІВ ВОРОТА 24 - ДНІПРО

РІВНЕ - САЛОН ЧЕРНІВЦІ - САЛОН

ЛЬВІВ - САЛОН ІВАНО-ФРАНКІВСЬК - САЛОН

 

ВАС ТАКЖЕ МОГУТ ЗАИНТЕРЕСОВАТЬ:

ГАРАЖНІ ВОРОТА АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ

ОГОРОЖІ - ПАРКАНИ ВУЛИЧНІ ДВЕРІ

РОЛЕТНІ ВОРОТА ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА СЕКЦІЙНІ