kupit-avtomaticheskie-vorota-otkatnye-iz-stali-v-gorode-kharkov-ustanovka-i-izgotovlenie

Обладнайте приміщення фірмі таким чином, щоб підвищити її продуктивність. Для початку потрібно приділити належну увагу в'їзній системі. Відповідати вона повинна наступним вимогам: надійність, безпека, функціональність, стійкість до зовнішніх негативних факторів та простота в управлінні. Виробництво промислових воріт Wisniowski (Польща) пропонує конструкції, що відповідають цим умовам. Підвісні конфігурації відкатні можуть бути автоматизовані, а значить працювати швидше. Також для управління необхідно мінімум зусиль від працівників підприємства. Система може виготовлятися у великих розмірах, а використовуватися не тільки у промислових, а й у господарських цілях. Сучасні розсувні ворота відрізняються стійкістю до негативного середовища, при цьому зберігаючи естетично приємний вигляд довгі роки. Навіть у стандартній комплектації конструкція оснащена всім необхідним функціоналом. Європейська лінійка повністю відповідає стандарту PN-EN13241-1.

vorota-wisniowski-rolletnye-avtomaticheskie-podemnye-rulonnye-sistemy-proizvodstvo-polsha

Читайте також:

 

фірмові системи на завод - оцинковані елементи та кріплення

ВИБИРАЄМО ФУНКЦІОНАЛЬНІ І БЕЗПЕЧНІ РУХОВІ ВОРОТА НА ЗАВОД: АВТОМАТИЧНІ ВІДКАТНІ ПІДВІСНІ СИСТЕМИ ВІД WISNIOWSKI

Виріб створено з метою загородження великих прорізів, яке застосування є універсальним. Полотно в'їзної конструкції виготовляється із спеціальних профільних сталевих листів. Високу густину забезпечує форма трапеції Т-10. Довговічну службу, як і безшумну роботу системи, підтримують ролики, що саморегулюються. Для здійснення циркуляції повітря в нижній частині розміщуються вентиляційні ґрати. Регулювання полотна полегшують гвинтові з'єднання напрямних елементів. Також у цій серії є захист несучої шини. По-перше, вона гарантує стійкість виробу до негативних погодних явищ. А по-друге, підвищує естетичні властивості підвісної конструкції. Існує утеплена версія, обладнана теплоізоляцією.

До переваг цієї конфігурації належать такі фактори: відсутність додаткового навантаження на дах, можливість монтажу в приміщеннях з невеликою перемичкою, простий та швидкий монтаж. Також вони безпечні при інтенсивній експлуатації.

промышленные откатные ворота - подвесные въездные системы - цех, склад, ангар

ПРОМИСЛОВІ АВТОМАТИЧНІ ВОРОТА ВІДКАТНІ - ВИРОБНИЦТВО ПОЛЬЩА - ВИГОТОВЛЕННЯ ПІД ЗАМОВЛЕННЯ

 

 Ворота промышленные ангарные - подвесные автоматические системы Киев

ДОВГОВІЧНІ І ЗНОСОСТІЙКІ АВТОМАТИЧНІ ВОРОТА ДЛЯ ПІДПРИЄМСТВ: СУЧАСНЕ РІШЕННЯ ДЛЯ УПРАВЛІННЯ ВІДКАТНОЮ СИСТЕМОЮ

Виробник пропонує оснастити підвісну конструкцію функціональним електричним приводом BFT Argo. Він призначений для одностулкових моделей з максимальним розміром 4000х6000 мм. Пристрій монтується у отворі, зменшуючи просвіт проїзду. Може працювати у режимі Automatic та Totmann. Також є амперометрическое виявлення перешкод і попередження зіткнень з об'єктом. Ключовими особливостями приводу є: лічильник циклів, зручний дисплей, можливість підключення аварійного живлення та інше. Побачити більше варіантів електричного приводу від цього виробництва: https://vorota24.com.ua/products/category/avtomatika-dlya-otkatnykh-vorot-bft-sumy

 

vorota-promyshlennye-dlya-avtomojki-sto-proizvodstvennogo-i-skladskogo-zdaniya

 

ПІДВІСНІ ВОРОТА В ЦЕХ, НА СКЛАД, АНГАР - ЄВРОПЕЙСЬКА ЯКІСТЬ ПРОДУКЦІЇ - МОНТАЖ

 

vorota-i-rolety-v-cekh-avtomojku-sto-skladnye-avtomaticheskie-sistemy

СТИЛЬНІ ПІДВІСНІ ВОРОТА ДЛЯ СКЛАДУ ВІД WISNIOWSKI: МОЖЛИВОСТІ ОФОРМЛЕННЯ ВІДКАТНОЇ КОНСТРУКЦІЇ ДЛЯ ПІДПРИЄМСТВ

Важливим моментом є можливість вибору одностулкової або двостулкової системи. Розташування сталевих профілів може бути вертикальним і горизонтальним. Бренд пропонує доповнити виріб утеплювачами для підвищення теплоізоляції взимку, а також вентиляційними решітками для здійснення циркуляції повітря влітку. Доповнивши полотно прозорими віконцями можна заощаджувати вдень на електропостачанні. Вони виготовляються з особливого двошарового акрилового скла. Прохідні двері дозволять співробітникам вільно відвідувати приміщення. У стандартній палітрі є 7 кольорів, в які може бути пофарбоване полотно. Однак, можна підібрати відповідний відтінок з 200 варіантів палітри RAL.

фото ворот цеховых - изготовление ограждений - польша - wisniowski

 

СТАЛЕВІ ПІДВІСНІ ВОРОТА ВІДКАТНОГО ТИПУ WISNIOWSKI - ГАРАНТІЯ - ОБСЛУГОВУВАННЯ

 

izgotovlenie-vorot-ograzhdeniya-dlya-sklada-i-proizvodstvennykh-pomeshchenij

ВИСОКОЯКІСНІ ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА ВІДКАТНІ З АВТОМАТИКОЮ: ДЕ ЗАМОВИТИ РУХОВУ ЄВРОПЕЙСЬКУ СИСТЕМУ?

Налагодьте виробничі цикли, встановивши якісну розсувну конструкцію. Такий виріб підтримує стабільну та безперебійну роботу на підприємствах. Легко управляється, довго зберігає естетичний вигляд та має широкий функціонал. Гості торгово-виробничої мережі «ВОРОТА 24 Одеса» можуть отримати знижку під час консультації. Також фахівці допоможуть підібрати модель, що відповідає вимогам клієнта та специфіку приміщення, отвору. Ми офіційні партнери Wisniowski і розповсюджуємо лише оригінальну сертифіковану продукцію. Знайдіть наш виставковий зал на Грушевського, 39-А. Ми організуємо монтаж воріт на складі і т.д. Для отримання детальної інформації зателефонуйте зараз: +38 (067) 693-70-77 та +38 (050) 441-21-75.

 

ВІДВІДАЙТЕ НАШ САЛОН

 

ВОРОТА 24 - КИЇВ ВОРОТА 24 - ОДЕСА

ВОРОТА 24 - ХАРКІІВ ВОРОТА 24 - ДНІПРО

 

ВАС ТАКОЖ МОЖУТЬ ЗАЦІКАВИТИ:

ГАРАЖНІ ВОРОТА АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ

ОГОРОЖІ - ПАРКАНИ ВУЛИЧНІ ДВЕРІ

РОЛЕТНІ ВОРОТА ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА СЕКЦІЙНІ