avtomaticheskiy shlagbaum pod zakaz-ustanovka shlagbauma

Основне та головне завдання цих пристроїв – здійснення контролю доступу на територію. Коли йдеться про приватні підприємства чи паркінги, де відбувається великий потік транспортних засобів, виріб має бути автоматизованим. Таким чином, процес відбувається швидше, докладається менше зусиль і для виконання поставленого завдання достатньо одного працівника. Вибираючи автоматичні шлагбауми, ціни не повинні відігравати ключову роль, оскільки це не простий у виробництві продукт. Для нього використовуються міцні та довговічні матеріали, застосовуються нові розробки та вдосконалюються стандартні характеристики. Вироби виготовляються для виконання серйозних завдань, від яких залежить безпека. Однак, важливо враховувати, що це обладнання проводиться для різних цілей. Може здійснюватись установка шлагбауму у дворі багатоквартирного будинку або на держустанові. Пропонуємо розглянути моделі від брендів DoorHan та Gant для приватних об'єктів.

sovremennoe propusknoe oborudovanie s ustanovkoy

Читайте також:

 

автоматичні шлагбауми від італійського виробника - монтаж, гарантія

АВТОМАТИЧНІ ШЛАГБАУМИ GANT 306: НАДІЙНИЙ І ФУНКЦІОНАЛЬНИЙ ПРИСТРІЙ ДЛЯ КОНТРОЛЮ ДОСТУПУ НА ТЕРИТОРІЮ

Вироби цієї колекції можуть мати різну довжину стріли. Наприклад, від 2,7 м до 6 м. Якщо необхідно захистити великий проріз, то рекомендуємо використовувати два пристрої, встановлені один навпроти одного. Справа в тому, що довга напрямна має більшу вагу, через що підняття відбувається довше. Також від цього залежить не лише швидкість, а й вартість шлагбауму. У категорії пристроїв для приватних об'єктів найпопулярнішою є модель Gant 306, 24B. Важливий аспект: клас захисту IP 44. Це електромеханічне обладнання, що має інтенсивність роботи 80%. Швидкість відкриття становить 3-6 секунд, залежно від налаштувань. Стріла є телескопічною, а виготовляється з алюмінію (досить легкий матеріал). Також у базовій комплектації вона оснащується наклейками, що відображають, і має спеціальну опору. У стандарті поставляються стійка шлагбауму та вбудований блок керування з приймачем. У пакеті присутні 2 чотириканальні пульти ДУ. Бренд Gant пропонує додаткові опції: сигнальна лампа 24B та фотоелементи. Ціна такого пристрою контролю доступу лояльна.

shlagbaum iz Italii-kupit nedorogo avtomaticheskiy shlagbaum

НАДІЙНИЙ І ВИСОКОМІЦНИЙ АВТОМАТИЧНИЙ ШЛАГБАУМ DOORHAN BARRIER-4000 ЗІ СТРІЛОЮ 4 МЕТРИ: ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ПОПУЛЯРНОГО УСТАТКУВАННЯ

Це довговічний функціональний пристрій чеського виробництва. Його конкурентна риса – клас захисту IP 54. Легко оптимізує та прискорить доступ на територію, оскільки працює з інтенсивністю 70%. У стандарті здатний функціонувати при температурі повітря від -40 до +55 °С. Опціонально можна оснастити термонагрівачем, завдяки чому виріб працюватиме за показником -60 °С. За заявою виробника, система розрахована на експлуатацію 20 років і більше, при правильному використанні та догляді. Для виготовлення тумби застосовують сталеві профілі, а потім встановлюють сигнальну лампу. Швидкість обертання двигуна складає 1400 обертів на хвилину. Також є спеціальний інтегрований приймач, зв'язок з яким відбувається за допомогою пульта дистанційного керування або кнопки. Стріла виготовляється з алюмінію, який вважається досить легким та міцним. Для підвищення безпеки обладнується наклейками-світловідбивачами. Відмінною особливістю є можливість підняття та опускання стріли 100 разів за 6 хвилин. Якщо хочете купити шлагбаум або побачити асортимент пристроїв для контролю доступу від чеського виробництва DoorHan, натисніть тут: https://vorota24.com.ua/products/category/doorhan-shlagbaumy

 

автоматический шлагбаум под заказ-установка шлагбаума

АСОРТИМЕНТ ТОВАРІВ ДЛЯ ПРИВАТНИХ ЗОН ІЗ ЄВРОПИ: ДЕ ЗАМОВИТИ ЕЛЕКТРИЧНИЙ ШЛАГБАУМ?

Ви можете зробити територію безпечною, встановивши спеціальне обладнання. Для керування цими автоматичними моделями достатньо одного працівника. Вони налагодять циркуляцію транспорту, здійснюючи надійний контроль за доступом до об'єкта. Завітайте до салону «ВОРОТА 24 Київ» і отримайте на своє замовлення приємну знижку. Менеджери підприємства допоможуть знайти модель електричного шлагбауму, яка буде відповідати вашим умовам. Також організують доставку та професійний монтаж. Салон у столиці знаходиться на вул. Велика Окружна, 4. Зателефонуйте зараз, щоб отримати безкоштовну консультацію: +38 (067) 693-70-77, +38 (050) 441-21-75.

 

avtomaticheskiy shlagbaum iz Evropyi-ustanovka v techenie 14 dney

ВІДВІДАЙТЕ НАШІ САЛОНИ

ВОРОТА 24 - КИЇВ ВОРОТА 24 - ОДЕСА

ВОРОТА 24 - ХАРКІІВ ВОРОТА 24 - ДНІПРО

РІВНЕ- САЛОН ТЕРНОПІЛЬ - САЛОН

 

ВАС ТАКЖЕ МОГУТ ЗАИНТЕРЕСОВАТЬ:

ГАРАЖНІ ВОРОТА АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ

ОГОРОЖІ - ПАРКАНИ ВУЛИЧНІ ДВЕРІ

РОЛЕТНІ ВОРОТА ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА СЕКЦІЙНІ