ВОРОТА ГАРАЖНІ KRISPOL

VENTE K2 RFS 60

ВОРОТА ГАРАЖНІ KRISPOL

Ворота серії VENTE K2 RFS 60 від виробника KRISPOL – це ворота, найбільш теплі в представленій серії.

Ворота гаражні від виробника Кріспол Польща

Нова серія гаражних воріт KRISPOL

VENTE K2 RFS 60 KRISPOL – це тільки передові технології та високоякісні матеріали. Дотримання сучасних архітектурних тенденцій з урахуванням високих показників енергетичної ефективності. Ворота гаражні зазначеної серії відповідають усім вимогам сучасного та стильного дизайну, естетики та, звичайно ж, енергозбереження. Ми використовуємо тільки інноваційні рішення в галузі дизайну та технологій для того, щоб задовольните потреби наших клієнтів. Теплі ворота від виробника Кріспол в Тернополі мають демократичну ціну, таким чином вони доступні для широкого загалу покупців.

Особливості гаражних воріт VENTE K2 RFS 60 KRISPOL

Особливість такого типу воріт в тому, що виробник застосовує теплі панелі з товщиною в 60 міліметрів, з дуже гарними показниками теплової передачі. Це втричі кращий показник порівняно з сорокаміліметровими панелями. Це означає, що ворота такого типу є дуже теплими та надійними, вони гарантують вам тепло та затишок взимку. Але треба сказати, що панелі мають перевагу не тільки по тепловій ізоляції. Виробник застосував подвійну систему ущільнювачів. Використано подвійне ущільнення, причому нижня поверхня має 2-пелюстковий профіль, а також – 1-пелюстковий додатково до нього. Також ці ворота мають додаткові ущільнення по рамі зверху та збоку. Спеціальна конструкція гарантує вам, що не буде протягів та холоду між напрямною воріт та стіною. Поєднання нижніх розширених ущільнювачів, міжсекційних подвійних ущільнювачів гарантує чудову ізоляцію для всієї конструкції. 

Польскі гаражні ворота KRISPOL

Також бренду Кріспол притаманна безкомпромісна естетика. Гладкі панелі цього виробника не мають тиснення, можливо обрати будь-яке кольорове рішення на ваш розсуд, а також декоративна ламінація в широкому асортименті. Ми пропонуємо вам звернути увагу на унікальний декор – сосна антична, що є тільки в Кріспол. Також виробник турбується про стильний зовнішній вигляд воріт, важлива кожна деталь. Пропонуємо пофарбувати бічну частину панелі в той же колір, що й внутрішня частина воріт. Також ж вашої уваги – ролетні ворота, автоматичні гаражні ворота, секційні гаражні ворота. Ми пропонуємо безкоштовну доставку по всій території України, виготовлення під ключ. За потребою, наш майстер виїздить на заміри безкоштовно. Надаємо гарантію на товар 3 роки. Наші салони воріт розташовані в кожному обласному центрі, зокрема, і в містах – Тернопіль, Хмельницький, Івано-Франківськ. Завітайте до нашого інтернет-магазину vorota24.com.ua та оберіть те, що вам потрібно! Наші менеджери нададуть вам детальну консультацію для того, щоб допомогти вам обрати оптимальний варіант брами.