гаражні ворота зі скритим монтажем - фото, ціна

Більшість сучасних в'їзних систем мають класичні форми та дизайни. Стилістичну привабливість конструкції часто можна додати завдяки можливості вибирати самостійно відтінок покриття, декоративні елементи та плівку з імітацією натурального дерева. Однак деякі бренди пішли набагато далі. Наприклад, литовський завод Ryterna пропонує клієнтам встановлення воріт у гараж, які здатні практично повністю злитися зі стінами. Це нетривіальне та актуальне рішення монтується заподлицо. Для кожної секційної конструкції використовуються відповідні загальному оформленню будівлі матеріали та технології.

сучасні гаражні ворота на замовлення - фото, красиві конструкції

ВАМ БУДЕ ЦІКАВО ДІЗНАТИСЬ

обираємо дизайн гаражнх воріт для будинку - фото, ціни, розміри

ОСОБЛИВОСТІ ВИГОТОВЛЕННЯ ГАРАЖНИХ ВОРОТ RYTERNA

Секційні конструкції, що піднімаються вгору, виготовляються із сендвіч-панелей, які скріплюються міцними петлями. Для ізоляції кожного елемента використовують прокладки. Як основний матеріал застосовується надійний метал, а оформлення підбирається виходячи з особливостей екстер'єру. Прихований монтаж гаражних воріт досягається завдяки розміщенню полотна нарівні з фасадом. Тобто немає ніякого поглиблення системи в паркувальне приміщення. Другим моментом є вибір оформлення. Для нього зазвичай застосовуються фальш-панелі, що дублюють стилістику стін приміщення. У результаті конструкція повністю відповідає екстер'єру, гармонуючи та зливаючись з ним. Що стосується параметрів, то вони також підбираються відповідно до розмірів отвору. Бренд випускає рішення для одного або кількох автомобілів.

автоматичні гаражні ворота з європи - монтаж, ціна, якість

ексклюзивні гаражні ворота від виробника - фото, виготовлення за заміром

ЯК ПРАВИЛЬНО ВСТАНОВЛЮВАТИ ДИЗАЙНЕРСЬКІ ВОРОТА ІЗ СЕНДВІЧ-ПАНЕЛЕЙ ВІД ЛИТОВСЬКОГО ЗАВОДУ

Монтаж урівень передбачає, що попередньо були отримані точні виміри отвору. Краще, якщо їх знімали співробітники заводу-виробника, адже від правильності отриманих даних залежатиме ефективність та довговічність експлуатації. Продовжити термін роботи конструкції можна за допомогою установки відповідного електроприводу з дистанційним керуванням: https://vorota24.com.ua/ua/products/category/avtomatika-dlya-garazhnykh-vorot-kiev/. До речі, Ryterna пропонує й відкатні гаражні моделі із секційною стулкою. В цьому випадку полотно заїжджає в приміщення по бокових напрямних і розміщується вздовж стіни, а не стелі, як відбувається з підйомними рішеннями. Важливо, щоб на шляху руху стулки не було перешкод і розміщення автомобіля також не заважало функціонуванню. Це важливо при виборі підйомної моделі.

красиві та сучасні ворота на гараж - монтаж

красиві автоматичні ворота на гараж - обираємо дизайн по фото

ЯКІ ВАРІАНТИ СТИЛІЗАЦІЇ АВТОМАТИЧНИХ СЕКЦІЙНИХ ВОРІТ НАДАЄ ВИРОБНИК?

Для оформлення полотна завод Ryterna пропонує широку палітру кольорів, різноманітність аплікацій і вікон. При виборі дизайну клієнт може звернутися до мінімалізму, що дозволить в'їзній системі виглядати строго та функціонально. Для цього стилю характерні прямокутні форми та лінії. Актуальним буде малюнок «смуга», який одержують за допомогою горизонтальних смуг, пофарбованих у забарвлення натурального дерева. Самі панелі можуть мати різну текстуру, наприклад штукатурку. Горизонтальні смуги випускаються у двох варіантах – вузькому та широкому. Деякі моделі можуть виконуватися без малюнка з текстурою штукатурки чи дерева. Це класичніше рішення. Поверхня може мати малюнок «філя» з оформленням під «золотий дуб». Також доступна абсолютно гладка стулка зі стилізацією під мідь, антрацит чи нержавіючу сталь. Сучасно виглядатиме панель із малюнком «мікросмугів» - гофром 5 мм. Дуже оригінальне рішення – в'їзна конструкція у стилі «ретро» з імітацією старих дощок, що відсилають до колишніх епох. Може використовуватись схожа фурнітура. Доповнити кожен із стилів пропонується аплікаціями із нержавіючої сталі. До речі, в'їзні конструкції можуть оснащуватися хвіртками з низьким порогом. Пропонуються також вікна із нержавіючої сталі, склопакети, панорамні панелі. Поверхня може бути з текстурою або кольором.

сучасні автоматичні ворота на гараж - як обрати формат конструкцій

ексклюзивні гаражні ворота - виробництво, монтаж

ДЕ ЗНАЙТИ НАЙВИГІДНІШУ ВАРТІСТЬ ГАРАЖНИХ ВОРІТ З УСТАНОВКОЮ В УКРАЇНІ?

З вищезгаданого стає зрозуміло, що завод Ryterna пропонує клієнтам самостійно визначати безліч характеристик виробу. Це стосується механізму впливу, особливостей поверхні, оформлення, додаткових опцій. «ВОРОТА 24 Харків» виготовляють як відкатні, так і підйомні гаражні конструкції з установкою в якості послуги за запитом. Всі моделі відрізняються високим коефіцієнтом теплоізоляції завдяки стулці 40 мм, пінополіуретановому наповнювачу та спеціальним ущільнювачам. Якщо ви хочете купити секційні ворота в гараж, рекомендуємо також ознайомитися з комплексними рішеннями із загальною стилізацією. Крім в'їзної системи в паркувальне приміщення доступна вулична конструкція, а також металеві огорожі. Всі вироби оброблені таким чином, щоб гарантувати довговічність експлуатації за умови збереження початкових характеристик. Знижки на товари надаються під час оформлення покупки у шоу-румі. У Харкові салон знаходиться на пр. Юрія Гагаріна, 20. Там же фахівці розкажуть про особливості прихованого монтажу та варіанти дооснащення. Якщо у вас є попередні запитання, рекомендуємо звернутися за телефоном: +380676937077, +380504412175. Реалізуйте власний проект вже сьогодні, отримавши вигідну знижку на виготовлення та монтаж!

 

ВАС МОЖУТЬ ЗАЦІКАВИТИ

ГАРАЖНІ ВОРОТАВУЛИЧНІ ВОРОТАОГОРОЖІ - ПАРКАНИВХІДНІ ДВЕРІУличные автоматические ворота откатные и распашные Промышленные подъемные ворота для склада - Алютех, Дорхан, Ритерна

ВІДВІДАЙТЕ НАШІ САЛОНИ

ВОРОТА 24 КИЇВВОРОТА 24 ОДЕСАВОРОТА 24 ХАРКІВВОРОТА 24 ДНІПРОВОРОТА 24 ІВАНО-ФРАНКІВСЬК