сучасні автоматичні шлагбауми на замовлення - монтаж

Європейські бренди традиційно користуються популярністю в Україні, коли справа стосується захисних конструкцій із дистанційним керуванням. Контрольно-пропускне обладнання з Італії характеризується покращеною функціональністю, довговічністю, великим асортиментом та адаптацією під місцеві експлуатаційні умови. На ринку автоматизованих систем клієнти можуть придбати шлагбаум CAME, NICE, FAAC та інших європейських заводів зі світовим ім'ям. Обладнання для контролю доступу, крім вбудованих функцій, опціонально оснащується й іншими механізмами безпеки: магнітними петлями, сигнальними лампами, чутливими кромками планки, фотоелементами.

установка пропускного обладнання для паркування - шлагбаум для в'їзду

ВАМ БУДЕ ЦІКАВО ДІЗНАТИСЬ

автоматичний шлагбаум на замовлення - встановлення шлагбауму

ОСНОВНІ ТЕХНІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЕЛЕКТРИЧНИХ ШЛАГБАУМІВ ВІД ЗАВОДУ CAME

Перевагами встановлення контрольно-пропускного обладнання замість в'їзної системи є можливість економії простору та огородження вільного доступу на території, де монтажні умови не дозволяють вибрати інше рішення. Італійський електронний шлагбаум, ціна якого відноситься до преміального сегменту, здатний працювати в складних кліматичних та аварійних умовах, інтегруватися з різними програмами та пристроями безпеки, використовуватись у широкому діапазоні температур від -35 до +40. Устаткування розробляється із впровадженням інноваційних рішень, а існуючі технології регулярно покращуються. Таким чином, завод CAME підвищує функціональність продукції, зменшуючи вартість. Сьогодні в асортименті бренду представлені контрольно-пропускні системи із довжиною стріли від 2,5 до 12 метрів. При більшому проїзді можна встановлювати два пристрої синхронізовані між собою. Моделі оснащуються 24-вольтним блоком живлення, забезпечуючи високу безпеку експлуатації, стабільну ефективність та тривалу працездатність. Конструкції можуть підключатися до альтернативних джерел живлення – акумуляторних батарей.

купити недорого шлагбаум - установка у містах Київ, Одеса, Харків, Дніпро

шлагбаум з Італії - купити недорого автоматичний шлагбаум

ЯК ВИБРАТИ ПОТРІБНИЙ ШЛАГБАУМ НА ПУЛЬТІ ДЛЯ БУДЬ-ЯКОГО ЗАСТОСУВАННЯ?

Бренд CAME відрізняється серед аналогічних виробників тим, що випускає універсальні моделі адаптовані під різні варіанти застосування. Якість збирання гарантує не менше 15 років безвідмовної роботи без необхідності оновлення комплектуючих. Але для того, щоб купити шлагбаум, який відповідатиме всім поставленим завданням, важливо скласти персональний список необхідних параметрів. До основних значимих критеріїв належить довжина стріли. Якщо вона перевищує 3 м, потрібно встановити спеціальну опору. Також моделі розраховані на певну інтенсивність експлуатації, що також потрібно враховувати. У побутовій експлуатації достатньо 30%, у промисловій – від 50%. Уточнюйте відразу стандартну та опціональну комплектацію пристроїв. CAME пропонує додаткові елементи для модернізації та підвищення комфорту користування пропускною системою: шарніри для складання стріл, проблискові маячки, фотоелементи, зчитувачі автомобільних номерів та ідентифікатори.

сучасне пропускне обладнання з установкою - Київ, Харків, Одеса

ustanovka propusknoho obladnannya dlya parkuvannya - shlahbaum dlya v'yizdu

КРАЩІ МОДЕЛІ АВТОМАТИЧНИХ ШЛАГБАУМІВ З ДИСТАНЦІЙНИМ УПРАВЛІННЯМ

Італійський завод випускає безліч актуальних рішень, серед яких є моделі будь-якого типу експлуатації. Наприклад, якщо ви шукаєте автоматичний шлагбаум у двір, то варто звернути увагу на бюджетні конструкції Came Gard 2500 SX та Came Gard 2500 DX зі стрілою 2,5 м та всіма необхідними комплектуючими у стандарті. Трохи дорожче коштують Came Gard 4000 SX та Came Gard 4000 DX з 4-метровою планкою та вбудованими опціями виявлення перешкод на шляху руху та можливістю синхронізації. Якщо ж потрібний функціональний та надійний шлагбаум для паркування, рекомендується придбати універсальну модель Came Gard моделі 4040/4. У комплекті до пристрою пропонуються дюралайт зі світлодіодами, проблисковий маячок та кабель для підключення освітлення.

Але не лише італійське контрольно-пропускне обладнання користується популярністю в Україні. Часто власники приватних та комерційних об'єктів обирають бюджетні варіанти, наприклад, чеського чи китайського виробництва: https://vorota24.com.ua/ua/shlagbaumy-doorhan/. Незважаючи на нижчу вартість, такі захисні системи демонструють високу продуктивність та широкий спектр вбудованих опцій. Вони мають привабливий зовнішній вигляд та характеризуються довговічністю.

avtomaticheskiy shlagbaum pod zakaz - ustanovka shlagbauma kupitʹ nedorogo

ustanovka v gorodakh Kiyev, Odessa, Kharʹkov, Dnepr shlagbaum iz Italii

ДЕ ЗАМОВИТИ ШВИДКІСНИЙ ШЛАГБАУМ З ВСТАНОВЛЕННЯМ НА ОБ'ЄКТІ?

Для італійських контрольно-пропускних систем характерними особливостями є інноваційний зовнішній вигляд, перевірені технології безпеки, швидка дія та широкий спектр вбудованих функцій та опцій на запит. «ВОРОТА 24 Харків» займається продажем європейських конструкцій із гнучкими характеристиками. Фахівці готові підібрати найкращу модель відповідно до поставлених завдань та персонального бюджету. В якості послуги на запит ми надаємо оперативний та якісний монтаж шлагбаумів на об'єктах різного призначення. Доставка виробу по Україні здійснюється безкоштовно. Установку контрольно-пропускних систем CAME здійснюють на попередньо підготовлену бетонну основу, та додатково монтуються упори механічного типу. Замовити товари за зниженою вартістю пропонується при оформленні покупки безпосередньо у виставковому офісі на Тобольській, 42 (№511). Бажаєте отримати повноцінну консультацію? Ми чекаємо на дзвінок: +380676937077, +38504412175.

ВАС МОЖУТЬ ЗАЦІКАВИТИ

ГАРАЖНІ ВОРОТАВУЛИЧНІ ВОРОТАОГОРОЖІ - ПАРКАНИВХІДНІ ДВЕРІУличные автоматические ворота откатные и распашные Промышленные подъемные ворота для склада - Алютех, Дорхан, Ритерна

ВІДВІДАЙТЕ НАШІ САЛОНИ

ВОРОТА 24 КИЇВВОРОТА 24 ОДЕСАВОРОТА 24 ХАРКІВВОРОТА 24 ДНІПРОВОРОТА 24 ІВАНО-ФРАНКІВСЬКВОРОТА 2 ЛЬВІВ