вулична автоматика для воріт - відкатні приводи

Чому саме європейські виробники зарекомендували себе як синонім якості та надійності? Насамперед, справа в особливому підході до створення продукції. Головна мета – це виготовлення пристрою, який буде відповідати найвищим вимогам споживачів і залишиться безпечним для повсякденної експлуатації. Італійська автоматика для воріт вже багато років займає лідируючі позиції. Секрет успіху в даному випадку криється не лише у відмінному функціоналі та якості, а й у прийнятній вартості будь-якого виробу в асортименті. Пристрої для керування в'їзною системою виготовляються із міцних та екологічно чистих матеріалів. Проводяться спеціальні тести з метою оцінки відповідності європейським стандартам. Також усі вироби отримали сертифікати. Наразі лідерами є такі італійські бренди, як FAAC, NICE та CAME. Електропривід на відкатні ворота від будь-якої з цих компаній фактично гарант зносостійкості, надійності та довговічності.

вуличні відкатні ворота для дому - замовити

ВАМ БУДЕ ЦІКАВО ДІЗНАТИСЬ

сучасні приводи відкатні на вуличні ворота - замовити

ЩО ПОТРІБНО ЗНАТИ НАПЕРЕД, НІЖ КУПЛЯТИ ЕЛЕКТРОПРИВІД ДЛЯ ВІДКАТНИХ ВОРІТ: РЕКОМЕНДАЦІЇ ФАХІВЦІВ

Враховуйте такі важливі характеристики, як інтенсивність експлуатації та вага полотна. Дуже важливо вибирати пристрій, який буде розрахований на вагу стулки вашої вуличної конструкції або більше (тобто із запасом). Інтенсивність використання – це важлива характеристика. Справа в тому, що будь-який привід може здійснювати ту чи іншу кількість циклів. Якщо використовувати пристрій частіше, то зростає ризик механічного пошкодження, що може спричинити деформацію стулки. Зважайте на клімат: рекомендуємо вибирати вироби, здатні працювати в температурному діапазоні від -20 до +55 градусів. Цей показник зараз є оптимальним. Заощаджувати у цьому питанні не потрібно. Для виготовлення надійної та зносостійкої моделі потрібен особливий підхід та якісна екологічно чиста сировина. Тому коли вам подобається певна автоматика для воріт, ціна її – це останнє питання. Якісні конструкції мають гарантію 3-5 років, а служать десятиліттями. Якщо прагнете заощадити та придбати дешеву китайську модель, то враховуйте, що її гарантійний період може становити рік чи менше. Монтаж воріт з електроприводом повинен проводитися тільки фахівцями. Бажано, щоб вони мали багаторічний стаж та отримали сертифікацію від виробника. Цей момент також може впливати на гарантію.

автоматика для відтканих воріт - замовити привід на ворота

вуличні ворота відкатного типу - автоматика

СУЧАСНА АВТОМАТИКА ДЛЯ В'ЇЗДНИХ ВОРІТ З ІТАЛІЇ: ЯКІ МОДЕЛІ ОТРИМАЮТЬ БАГАТО ПОЗИТИВНИХ ВІДГУКІВ?

CAME ВХ-74 - це модель, яка ідеально підходить для побутового використання. Вона має клас захисту IP54. Електроживлення двигуна складає 230В за потужності 200Вт. Інтенсивність експлуатації має становити трохи більше 30%. Діапазон робочих температур від -20°C до +55°C.

Також популярна модель CAME ВХ-78. Вона має аналогічний діапазон робочої температури (від -20 ° C до +55 ° C). Також інтенсивність 30% і клас захисту IP54. Проте, потужність становить 300Вт і виріб підходить для більш важких воріт.

Пристрій NICE RB 600 є швидкісним та рухається зі швидкістю 0,31 м/с. Тут потужність складає 515 Вт, максимальне зусилля 600 Н, а живлення двигуна – 230В. Інтенсивність робочих циклів – до 40 за годину. Діапазон температур трохи відрізняється від інших моделей – від 20°C до +50°C. Клас захисту надається IP 44.

Ще одна популярна модель – це NICE ROBO KCE. Вона має максимальне зусилля 560Н, а потужність – 400Вт. Клас захисту також IP 44, живлення 230В та робочий діапазон 20°C до +50°C. Інтенсивність експлуатації – 30%. Швидкість руху стулки становить 0,18 м/с. Знайти модель можна за посиланням: https://vorota24.com.ua/ua/products/category/avtomatika-dlya-otkatnykh-vorot-uzhgorod/

Рекомендуємо купити електропривод на ворота в Одесі FAAC 740. Це пристрій італійського виробництва з інтенсивністю 30%. Електроживлення 230В, а потужність – 300Вт. Максимальне зусилля – 450 Н. Діапазон робочих температур аналогічний до систем бренду CAME – -20°C до +55°C. Швидкість руху складає 12 м/хм.

сучасні приводи відкатні на вуличні ворота - замовити

замовити привід на вуличні відкатні ворота

ДОВГОВІЧНА І ФУНКЦІОНАЛЬНА АВТОМАТИКА ДЛЯ ВІДКАТНИХ ВОРІТ: ДЕ ЗАМОВИТИ ОРИГІНАЛЬНІ ПРИСТРОЇ З ІТАЛІЇ?

Ми допоможемо підібрати модель, яка буде відповідати саме вашим вимогам. У своїй галузі ми спеціалісти, завдяки чому пропонуємо не тільки якісну продукцію, але й високий рівень сервісу. Приїжджайте до шоу-руму «ВОРОТА 24 Одеса» та отримайте знижку. Наша мережа салонів вже багато років є офіційним дистриб'ютором найкращих європейських брендів. Офіс розташований на Михайла Грушевського, 39А. Отримати консультацію можна за телефонами: +38 (067) 693-70-77, +38 (050) 441-21-75.

 

ВАС МОЖУТЬ ЗАЦІКАВИТИ

ГАРАЖНІ ВОРОТАВУЛИЧНІ ВОРОТАОГОРОЖІ - ПАРКАНИВХІДНІ ДВЕРІУличные автоматические ворота откатные и распашные Промышленные подъемные ворота для склада - Алютех, Дорхан, Ритерна

ВІДВІДАЙТЕ НАШІ САЛОНИ

ВОРОТА 24 КИЇВВОРОТА 24 ОДЕСАВОРОТА 24 ХАРКІВВОРОТА 24 ДНІПРОВОРОТА 24 ІВАНО-ФРАНКІВСЬК