промислові секційні ворота на сто - замовити виробництво

Такі фактори, як надійність та безпека завжди важливо ставити на перше місце. Тим більше, коли йдеться про створення інфраструктури на промисловому підприємстві. Нехтування якістю великогабаритної підйомної системи спричиняє неприємні наслідки. Тому ворота секційні промислові краще вибирати з урахуванням особливих умов: інтенсивність експлуатації, температурний діапазон, функціональність та інше. На даний момент різні виробники країн Європи та СНД пропонують великий асортимент виробів. Підібрати модель, яка ідеально відповідає поставленим умовам, досить просто. Однак вона має відповідати європейським стандартам якості та безпеки. Крім того, також індивідуальні потреби вашого підприємства. Тому вартість відіграє останню роль, оскільки це довговічна інвестиція, а ось встановлення промислових воріт має проводитись лише сертифікованими фахівцями. Розглянемо, що пропонують лідери галузі.

сучасні промислові ворота на сто, склад

ВАМ ВАРТО ДІЗНАТИСЬ

виготовлення складських воріт підймого типу на замовлення - ціна

СТИЛЬНІ ТА НАДІЙНІ ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА АВТОМАТИЧНІ: СУЧАСНІ СИСТЕМИ ARL 42 THERMO ВІД КОМПАНІЇ HORMANN

Дана модель є алюмінієвою та має скління. Високий рівень теплоізоляції забезпечується завдяки спеціальному термічному поділу. Також герметичність створюється за рахунок особливого пластмасового скління DURATEC. Панелі можуть мати різну висоту (500–700), а товщина кожної секції становить 26 мм. Підйомна конструкція відповідає стандартам EN 13241 та EN 12428. У колекції Arl 42 Thermo можуть бути складські ворота з хвірткою або без неї. Максимальний розмір виробу: 7000х75000 мм. Рівень теплоізоляції системи з подвійним склінням 3,0 Вт/м²К (з хвірткою 3,2 Вт/м²К). З кліматичним склінням ESG (опція) 2,1 Вт/м²К або 2,3 Вт/м²К (якщо є хвіртка). При використанні системи ThermoFrame показник теплоізоляції становить 2,0 Вт/м²К або 2,2 Вт/м²К. Особливість цієї серії також у тому, що склу довго вдається залишатися прозорим і зберігати естетично приємний вигляд. Можна використовувати ворота для автомийки, СТО та інше. Побачити більше моделей виробника можна на сторінці: https://vorota24.com.ua/products/category/promyshlennye-vorota-sektsionnye-hormann-zhitomir

ексклюзивні промислові ворота на замовлення по фото

енергоефективні промислові ворота на сто, сучасні рішення на замовлення, врізні двері

ОГЛЯДУЄМО ПІДЙОМНІ ВОРОТА ДЛЯ ПІДПРИЄМСТВ WISNIOWSKI: MAKROTHERM XXL – КОНКУРЕНТНІ ОСОБЛИВОСТІ КОЛЕКЦІЇ

Виріб виготовлений із сталі, а товщина сендвіч-панелей становить 60 мм. Рівень теплоізоляції 0,33 Вт/м²К. Показник звукоізоляції складає 24 дБ. За заявою виробника Wisniowski мінімальна кількість повних робочих циклів 15 000 (у стандарті). Максимальний розмір конструкції: 10000х5000 мм. Клас водонепроникності 2, стійкості до вітрового навантаження 4, а повітропроникності – 5. Також у стандарті пропонується один відтінок – RAL 9016 (білий). У базовій комплектації є кодовий замок, різні види систем напрямних, детектор руху, сигналізатор, передавач, зчитувач магнітних карт. Також у стандарті поставляються захисту від розриву тросу, від розриву пружин, безпечна панель та світлова завіса.

як обрати сучасні промислові ворота на сто, автомийку

як обрати ексклюзивні промислові ворота на склад - фото і ціни

ВИГОТОВЛЕННЯ ПРОМИСЛОВИХ ВОРІТ ВЕЛИКИХ РОЗМІРІВ: ЗАМОВИТИ ФУНКЦІОНАЛЬНУ КОНСТРУКЦІЮ НА ПІДПРИЄМСТВО

Ми допоможемо підібрати довговічну модель, яка працюватиме на виробництві безперебійно. Наша мережа салонів є офіційним партнером провідних європейських брендів. Також спеціалісти з монтажу нашого підприємства мають сертифікацію. Зверніться до менеджерів «ВОРОТА 24 Харків», щоб знайти потрібну в'їзну систему. Тільки у нас можна придбати оригінальні в'їзні конструкції зі знижкою. Також пропонуємо доставку до будь-якого населеного пункту України. Шоу-рум у Харкові знаходиться на проспекті Гагаріна, 20. Для консультації за телефоном зателефонуйте: +38 (067) 693-70-77, +38 (050) 441-21-75.

ВАМ БУДЕ ЦІКАВО ПОДИВИТИСЬ ВІДЕО-МАТЕРІАЛ

ВАС МОЖУТЬ ЗАЦІКАВИТИ

ГАРАЖНІ ВОРОТАВУЛИЧНІ ВОРОТАОГОРОЖІ - ПАРКАНИВХІДНІ ДВЕРІУличные автоматические ворота откатные и распашные Промышленные подъемные ворота для склада - Алютех, Дорхан, Ритерна

ВІДВІДАЙТЕ НАШІ САЛОНИ

ВОРОТА 24 КИЇВВОРОТА 24 ОДЕСАВОРОТА 24 ХАРКІВВОРОТА 24 ДНІПРОВОРОТА 24 ІВАНО-ФРАНКІВСЬК