пропускне обладнання - замовити автоматичний шлагбаум

Якісна пропускна система потрібна практично всім підприємствам. У тому числі паркуванням, де здійснюється активне пересування транспортних засобів. Насамперед, це не про комфорт, а про безпеку території. Шлагбаум для паркування має бути міцним, мати антикорозійний ефект, підходити для інтенсивної експлуатації. На такому пристрої заощаджувати вкрай не рекомендується, тому що через важкі умови експлуатації ризик механічної поломки значно вищий. Також фахівці не радять обирати бюджетні китайські моделі. Звичайно, вони можуть бути якісними та довговічними, але цінова категорія такого виробу відповідатиме продуктам з Італії та інших європейських країн. Тому, якщо ви вирішили купити шлагбаум, вам знадобиться консультація менеджера. Вам допоможуть зорієнтуватись в асортименті. Також зараз в інтернеті багато відгуків, відеооглядів пропускної системи, які допоможуть визначитись із моделлю.

kupit nedorogo shalgbaum-ustanovka v gorodah Kiev, Odessa, Harkov, Dnepr

ВАМ БУДЕ ЦІКАВО ДІЗНАТИСЬ

shlagbaum iz Italii-kupit nedorogo avtomaticheskiy shlagbaum

ЯК ОБРАТИ ЕЛЕКТРИЧНИЙ ШЛАГБАУМ: РЕКОМЕНДАЦІЇ З ВИБОРУ НАДІЙНОЇ ПРОПУСКНОЇ СИСТЕМИ ДЛЯ ПАРКУВАННЯ

Для початку визначте тип пристрою. Існують автоматичні, електричні та електромеханічні конструкції. З'ясуйте ширину отвору, який потрібно загородити. Якщо він досить великий, то рекомендується вибрати дві моделі, встановлені один навпроти одного. Так знизиться навантаження на стрілу, а також швидкість відкриття буде меншою. Обов'язково враховуйте, що має залишитися місце для проходження пішоходів. Визначтеся з типом стріли (стандартна/овальна) та її довжиною. Планка із закругленою формою більш стійка до вітру і практична в експлуатації. Шлагбаум на пульті має бути антивандальним. Також необхідний захист від утворення корозії та здатність працювати при низьких/високих температурах. Не менш важливо вибрати модель, яка матиме відповідний показник інтенсивності. Рекомендуємо брати із запасом, щоб не відбулося надто велике навантаження. Для підвищеної продуктивності найкраще підходять пропускні системи з дистанційним керуванням. До того ж це швидше і для такого завдання достатньо одного співробітника на парковці. Заключний етап – це безпека та комплектація. Електронний шлагбаум, ціна якого буде нижчою за аналогічні пристрої, зазвичай поставляється в мінімальному базовому оснащенні. У такому разі скористайтеся додатковими опціями. Вам знадобляться фотоелементи, світлодіодне підсвічування, сигнальна лампа та інше.

пропускное оборудование - шлагбаум под заказ - киев

установка пропускного обладнання для паркування - шлагбаум для в'їзду

МІЦНИЙ ШВИДКІСНИЙ ШЛАГБАУМ ДЛЯ ПАРКІНГУ З ІТАЛІЇ: КОНСТРУКТИВНІ ПЕРЕВАГИ МОДЕЛІ FAAC 617/6

Ця модель ідеально підходить для паркувань, приватного сектора та ділянок із середньою інтенсивністю руху транспорту. Модель має прямокутну стрілу та захист від утворення корозії. Загальна маса пристрою складає 9 кг. Електродвигун є однофазним, реверсивним. У цій модифікації тип механізму редуктора електромеханічний. Електроживлення становить 230 В, а потужність – 380 Вт. Двигун здійснює 2800 обертів за хвилину. Крутячий момент – 150 Нм. Діапазон робочих температур від -40°С до +55°C. Клас захисту ІР 44, інтенсивність 605, а швидкість відкриття – 6 секунд. Пам'ятайте, що монтаж шлагбауму повинен здійснюватись лише фахівцями: https://vorota24.com.ua/ua/products/category/441531/

автоматичний шлагбаум на замовлення - встановлення шлагбауму

купити недорого шлагбаум - установка у містах Київ, Одеса, Харків, Дніпро

АВТОМАТИЧНІ ШЛАГБАУМИ З ДИСТАНЦІЙНИМ УПРАВЛІННЯМ: ШИРОКИЙ АССОРТИМЕНТ ІТАЛІЙСЬКИХ ПРИСТРОЇВ ДЛЯ КОНТРОЛЮ ДОСТУПУ

Ви дбаєте про збереження території? Чи це паркування або двір багатоквартирного будинку, необхідно встановити пропускну систему. В асортименті шоу-руму «ВОРОТА 24 Одеса» представлені пристрої від відомих європейських компаній. Відвідувачі салону можуть отримати знижку. Консультацію можна провести за телефоном: +38 (067) 693-70-77, +38 (050) 441-21-75. Знайдіть нас за адресою: М. Грушевського, 39 А. Також провадимо професійний монтаж шлагбаумів.

ВАС МОЖУТЬ ЗАЦІКАВИТИ

ГАРАЖНІ ВОРОТАВУЛИЧНІ ВОРОТАОГОРОЖІ - ПАРКАНИВХІДНІ ДВЕРІУличные автоматические ворота откатные и распашные Промышленные подъемные ворота для склада - Алютех, Дорхан, Ритерна

ВІДВІДАЙТЕ НАШІ САЛОНИ

ВОРОТА 24 КИЇВВОРОТА 24 ОДЕСАВОРОТА 24 ХАРКІВВОРОТА 24 ДНІПРОВОРОТА 24 ІВАНО-ФРАНКІВСЬК