При будівництві чи ремонті приватного будинку з власним паркувальним приміщенням власники практично завжди стикаються з необхідністю визначення параметрів отвору. Це може наштовхнути на пошук стандартних розмірів конструкції, яких на сьогоднішній день не існує. Зате більшість виробників мають найбільш ходові розміри, наприклад, 2500х2300 і 3000х2600 мм. Вони можуть перебувати на складі, що значно спрощує процес будівництва та пошуку оптимального рішення. Тим не менш, не всі паркувальні прорізи можуть перекриватися конструкціями ходових розмірів. Щоб не зробити помилку в підборі кращої в'їзної системи, рекомендується замовити виготовлення гаражних воріт у виробників, що спеціалізуються на випуску, в тому числі, унікальних рішень. При цьому будуть проведені професійні виміри, що дозволяють найточніше визначити потрібні параметри. Зазвичай ця послуга надається безкоштовно.

--

ЯК ВИЗНАЧУВАТИ РОЗМІР ПРОЄМУ ПІД СЕКЦІЙНІ ВОРОТА?

Для коректного вибору конструкції потрібно виміряти такі параметри, як висота притолоки, ширина бічних відстаней, глибина гаража. Це дозволить також вибрати тип підйому стулки: стандартний, знижений із заднім або переднім розташуванням пружин, підвищений, вертикальний або підйомний (в основному застосовується на підприємствах). У рекламних каталогах зазвичай вказується такий параметр як розмір отвору світла. Сама ж конструкція буде трохи більшою, ніж цей показник. Якщо ж замовляти конструкцію з індивідуальними параметрами, то клієнти отримають найповніший список характеристик, серед яких зможуть підібрати оптимальні для себе особисто. Це стосується не тільки розмірів, а й можливості визначати колір і тип панелі, фурнітуру, а також можливість вбудувати за необхідності віконця, двері та інші додаткові опції. Дуже важливо врахувати також виробника та модельний ряд.

Стандартні розміри гаражних воріт - знижки, купити, ціни

ЧИ ВАРТО ВИБИРАТИ СТАНДАРТНУ ВИСОТУ ГАРАЖНИХ ВОРОТ І ІНШІ ПАРАМЕТРИ?

Насправді такого поняття не існує, оскільки немає організації, яка встановлює ці показники. Є поширена ширина воріт для гаража, а також висота, обумовлені зручністю експлуатації та оптимальною ціною. Параметри залежать від моделі та типу автомобіля. Наприклад, при середній ширині машини 1800 мм з боків потрібно ще близько 300 мм вільного простору, таким чином, найменший комфортний показник – 2400. Висота легковика становить близько 1500 мм, позашляховика – до 2000. Мінімальний показник краще тримати на рівні 2200 мм, що цілком зручно більшість транспортних засобів. Таким чином, комфортними параметрами буде 2400х2200 мм. Це дозволить нормально в'їжджати в приміщення і заощадити на зайвих див. Тобто, для прорізу паркувального приміщення повинен бути на 600-800 мм ширше кузова з урахуванням дзеркал з боків. А висота приблизно + 200-300 мм до автомобіля. Важливо також забувати про можливість установки на даху багажника або антени.

Підйомні ворота гаражні з автоматикою - купити по ціні від 700 евро

ЯК ВИЗНАЧИТИ ІДЕАЛЬНУ ШИРИНУ І ВИСОТУ ГАРЯЖНИХ ВОРОТ ДЛЯ ДЖИПА?

Тип транспортного засобу безпосередньо впливає основні параметри конструкції. Наприклад, для легкового авто буде потрібна ширина мінімум – 2500 мм (для двох близько 4800), для мікроавтобуса або позашляховика – 2800. Місце для проїзду буде менше самого прорізу, це теж важливо враховувати. Якщо підсумувати, то ширина визначається з урахуванням планування ділянки (кут повороту, під'їзні шляхи), розміру машини, а також порядку експлуатації (чи зберігатимуться в приміщенні речі або воно призначене тільки для стоянки). Що стосується позашляховиків, то оптимальна ширина гаражних воріт складе від 3000 до 3500 мм. Якщо говорити про висоту, то, як і вказувалося раніше, варто вибирати 2300-2500 мм. Бренд Wisniowski із Польщі займається виготовленням в'їзних конструкцій з ходовими розмірами та нестандартними параметрами. Популярні секційні рішення: https://vorota24.com.ua/products/category/garazhnye-vorota-wisniowski-lviv можуть проводитися не тільки з відповідними показниками, а й персональним оформленням. Крім того, пропонуються додаткові опції, які значно підвищують експлуатаційний комфорт.

купити автоматичні ролети в гараж секційні - монтаж

ДЕ ЗАМОВИТИ УНІКАЛЬНІ І СТАНДАРТНІ РОЗМІРИ СЕКЦІЙНИХ ГАРАЖНИХ ВОРОТ З МОНТАЖОМ?

Більшість сучасних виробників займається випуском виробів за унікальними параметрами, що їх попередньо знімають на об'єкті фахівці. Після визначення необхідних розмірів підйомних в'їзних систем складаються проекти із зазначенням усіх характеристик та тривимірним зображенням. «ВОРОТА 24 Київ» пропонує не тільки виготовлення гаражних конструкцій, а й швидкий монтаж. Ми також гарантуємо вибір оптимального рішення під індивідуальний бюджет. Крім того, клієнтам пропонують вигідні знижки. Отримати їх можна під час оформлення покупки у виставковому центрі. Київський офіс знаходиться на вул. Кирилівській, 69 В. Крім в'їзних систем у каталозі представлені дизайнерські вхідні двері та сучасні паркани для приватного будинку. З усіх питань звертайтесь до наших менеджерів: +380676937077 та +380504412175.

виготовлення воріт львів - ціни від виробника

ПИТАННЯ - ВІДПОВІДЬ

- Що помилково називають стандартними розмірами отвору під в'їзними системами?
Цей показник зазвичай є найбільш ходовими параметрами в межах від 2500х2300 до 3000х2600 мм, якщо говорити про більшість моделей автомобілів.

- Скільки додаткового місця рекомендується залишати згори, якщо вибирати висоту гаражних воріт?
І для позашляховиків, і для легковиків правила приблизно однакові. Важливо, щоб зверху було зайвого простору 200-300 мм, але враховуйте також, що можливо на дах потрібно встановити багажник або антену.

- Яка ширина в'їзної конструкції потрібна при легковому транспорті?
Вона розраховується виходячи з особливостей автомобіля. Зазвичай ширина становить 2500 мм + 300 мм з боків корпусу.

- Якщо в гаражному приміщенні планується паркувати два автомобілі, якою буде оптимальна ширина конструкції?
Це залежить від марки та типу транспортного засобу. Для двох легкових автомобілів показник буде близько 4,8-5 м-коду.

- Які європейські виробники виготовляють нестандартні в'їзні системи?
Польський завод Wisniowski, український SELECT, литовський Ryterna.